Belépés
Kercsi incidens - Az Emberi Jogok Európai Bírósága az ukrán katonák hollétéről és egészségi állapotáról kérdezt
... felekkel osszon meg minden vonatkozó dokumentumot.
A tájékoztatás szerint Ukrajna annak tolmácsolását kérte, hogy az elfoglalt hadihajók legénységét az 1949-es harmadik genfi egyezménynek megfelelően hadifoglyokként kezeljék, és késedelem nélkül járuljanak hozzá hazaküldésükhöz.
A feltett kérdésekre az Emberi Jogok Európai Bírósága december 3-ig várja Moszkva válaszát - ...
2018-11-30 15:51:17
Amerikai választások - Londoni elemzők: nem valószínű jelentős gazdaságpolitikai irányváltás
... amerikai-mexikói-kanadai kereskedelmi megállapodás (USMCA) ratifikálását. A cég londoni elemzői szerint ez a jövő év elején a kongresszusi megosztottság ellenére valószínűleg meg is történik, mivel az egyezménynek nincs életképes alternatívája.
Az új Kongresszusnak emellett jövő nyárig meg kell szavaznia az államadósság-limit újabb emelését, és el kell fogadnia a 2020-2021-es...
2018-11-07 20:16:05
NATO-főtitkár: az Egyesült Államok eleget tesz a nukleáris eszközök felszámolásáról szóló egyezménynek
...
Jens Stoltenberg, a csütörtökön Norvégiában kezdődő hadgyakorlatról szóló sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre válaszolva elmondta, az euroatlanti szövetség minden tagországa egyetért abban, hogy az Egyesült Államok az egyezménnyel teljes összhangban cselekszik, problémát az évek óta tapasztalt orosz viselkedés jelent.
A NATO főtitkára azt mondta, noha Oroszország bizo...
2018-10-24 11:29:53
Krónika 8. rész (Eurofish, Európai táj egyezmény, napirend után)
... fontosságára is felhívta a figyelmet és előírja Magyarország számára a tájak számba vételét, értékelését és azok változásának követését.
Pócs János (Fidesz) rámutatott, hogy az egyezménynek 2014-ben már negyven ország volt a tagja. Magyarország 2005-ben írta azt alá és 2008-tól tagja a kezdeményezésnek.
Kepli Lajos (Jobbik) formálisnak nevezte az egyezményt tartalmazó ...
2018-09-18 17:08:47
Londoni elemzők: véget ért a világkereskedelmi "boom"
... bemutatott tanulmánya szerint különösen Kanada szenvedheti meg, ha végképp kimarad a megállapodásból.
A ház felidézte: Donald Trump amerikai elnök közölte, hogy véget vet a NAFTA-egyezménynek és új vámokat ró ki az autóimportra, ha Kanada nem jut új megállapodásra az Egyesült Államokkal.
A TD Securities londoni elemzőinek számítási módszertana alapján az évente ezermilli...
2018-08-29 10:00:52
Politico: Putyin a fegyverzetkorlátozási egyezmények kiterjesztését szorgalmazta Trumpnál
... le belőlük, hogy az orosz elnök eltökélt szándéka a nukleáris fegyvereket illető hagyományos együttműködés felújítása Moszkva és Washington között, valamint a tárgyalás a nukleáris egyezménynek kiterjesztéséről és a fegyverzetkorlátozásról, beleértve új korlátozások kimunkálását is. "Ezek a témák megszokottak voltak az orosz-amerikai párbeszédben évtizedeken keresztül, kivéve az u...
2018-08-08 22:00:43
Orbán oda jár orvoshoz, ahová minden magyar ember
... ukrán állampolgároknak a magyar nyugdíjkassza folyósít az ukránt sokszorosan meghaladó nyugdíjat. Közölte: a Gyurcsány- és Bajnai-kormányok letárgyalták és előkészítették ennek az egyezménynek a felmondását, de a Fidesz-kormány 2010 óta nem igyekszik ettől megszabadítani a magyar költségvetést. A problémát újra és újra napirendre kell venni - mondta, és azt kérdezte: miért m...
2018-06-27 07:11:41
Megkezdődtek a szabadkereskedelmi tárgyalások Új-Zéland és az Európai Unió között
... Brüsszelben.
Új-Zélandnak 9 milliárd euróval az EU a második legfontosabb kereskedelmi partnere Ausztrália után. Az uniós külkereskedelmi aktívum tavaly 2 milliárd euró volt. Becslések szerint a tervezett egyezménynek köszönhetően csaknem felével növekedhet az árukereskedelem volumene a felek között.
Ausztráliával a hét elején már megindította a kereskedelmi tárgyalásoka...
2018-06-21 12:33:42
Migránsokat miért nem lehet dolgoztatni??
... kerítést!

A schengeni egyezmény az Európai Unió (EU) első és harmadik pillérének része, amely elsősorban a belső határőrizet megszüntetését és a külső határok közös ellenőrzését jelenti. Az egyezménynek nem minden unióbeli ország a tagja, és vannak nem EU-beli tagjai is. Az egyezményt nem minden aláíró tagország alkalmazza."!

Kiemelem:" külső határok közös el...
2018-06-12 13:51:15
Migránsokat miért nem lehet dolgoztatni??
... megnézheted:

"A schengeni egyezmény az Európai Unió (EU) első és harmadik pillérének része, amely elsősorban a belső határőrizet megszüntetését és a külső határok közös ellenőrzését jelenti. Az egyezménynek nem minden unióbeli ország a tagja, és vannak nem EU-beli tagjai is. Az egyezményt nem minden aláíró tagország alkalmazza."!

Amikor mi beléptünk, akkor Ro...
2018-06-12 13:26:01
1 2 3 ..12 13 .18 19 .24 25 
Címkék: Emberi Jogok Európai Bírósága, Egyesült Államok, Európai Unió, Jens Stoltenberg, Pócs János, Kepli Lajos, Donald Trump, Egyesült Államokkal, ukrán katonák, nukleáris eszközök, tájékoztatás szerint, elfoglalt hadihajók, 1949-es harmadik, feltett kérdésekre, kongresszusi megosztottság, egyezménynek nincs, csütörtökön Norvégiában, euroatlanti szövetség, egyezménnyel teljes, tájak számba, egyezménynek 2014-ben, egyezményt tartalmazó, évente ezermilli, orosz elnök, nukleáris fegyvereket, nukleáris egyezménynek, témák megszokottak, orosz-amerikai párbeszédben, magyar nyugdíjkassza, ukránt sokszorosan, magyar költségvetést, problémát újra, második legfontosabb, uniós külkereskedelmi, tervezett egyezménynek, árukereskedelem volumene, felek között, kereskedelmi tárgyalásoka, schengeni egyezmény, belső határőrizet, külső határok, kiterjesztéséről, kezdeményezésnek, állampolgároknak, hadgyakorlatról, megállapodásból, felszámolásáról, hadifoglyokként, hazaküldésükhöz, külkereskedelmi, árukereskedelem,
© 2013 TVN.HU Kft.