Belépés
Ukrán válság - Felfegyverzett ukrán rendőrök biztosítják a rendet a csapatszétválasztásra kijelölt Zolote telep
...
Az Ukrajinszka Pravda hírportál a "kapituláció" ellen tiltakozók által közzétett videoblogra hivatkozva arról számolt be, hogy a gépkarabéllyal felfegyverzett rendőrök a veteránok autóit és holmijait kutatták át "ellenőrzés" címén. Az országos rendőrség közölte, hogy céljuk a helyi polgári lakosság biztonságának szavatolása, és a szabályok betartatása az ukrán, illetve a szak...
2019-10-28 15:31:23
EU-csúcs - Aláírták az új megállapodást az Egyesült Királyság kiválásának feltételeiről
... a brüsszeli testület megválasztott elnökétől, hogy maradjon a posztján egy újabb évig, és vezesse a jövőbeli viszonyrendszerről szóló egyeztetéseket.
Kiemelte, hogy az egyezség biztosítja a belső piac integritását és megelőzi a kemény határok visszaállítását az Ír-szigeten.
Hozzátette, a tárgyalások során soha nem akart a döntésük miatt "bosszút állni" a briteken, mindig...
2019-10-17 20:32:29
EU-csúcs - Merkel: jó hír az újabb Brexit-megállapodás megszületése
... megállapodás elfogadása lehetővé teszi Nagy-Britanniának, hogy rendezett módon hagyja el az uniót, ami jó az EU-nak, Írországnak, Londonnak, és hosszú távú érdeke Észak-Írországnak is. Emellett biztosítja az egységes piac életben maradását Írországban.
Xavier Bettel, Luxemburg miniszterelnöke szerint a valódi kérdés az, hogy a brit parlament alsóháza elfogadja-e majd a megáll...
2019-10-17 16:42:18
Önkormányzat 2019 - Demszky és Tarlós díszpolgárrá választását kezdeményezi Karácsony Gergely
... sportberuházásokról szólva elmondta, Orbán Viktor miniszterelnök szerdán erősítette meg, hogy a Tarlós István főpolgármester és a kormány között korábban létrejött egyezség fennáll, és ez biztosítja a vétójogot a főpolgármesternek. Így a jövőben tervezett "sportberuházásokkal kapcsolatosan ennek a vétónak érvényt fogok szerezni" - jelentette ki Karácsony Gergely.
A várhatóan ...
2019-10-17 13:21:51
Trump a közelinek remélt afganisztáni békéről tanácskozott a kormányzata tagjaival
... békemegállapodás elérése iránt". A külügyminiszter hangsúlyozta azt is, hogy a megállapodás magában foglalja majd az erőszak csökkentését és a tűzszünetet, valamint - mint fogalmazott - "biztosítja azt is, hogy afgán földről soha többé ne lehessen fenyegetést intézni az Egyesült Államok, vagy szövetségesei ellen".
Donald Trump többször is hangoztatta, hogy az Egyesült Államo...
2019-08-17 11:11:47
Az Európai Parlament jóváhagyta az Európai Védelmi Alap létrehozását
...
A strasbourgi plenáris ülésen 328:231 arányban megszavazott, de még az uniós tagországok kormányait tömörítő tanács jóváhagyására váró egyezség sokak szerint fontos lépés az e téren jelenleg jórészben az Egyesült Államoktól függő EU stratégiai autonómiájának megteremtése felé.
Az EDF az egész ipari fejlesztési életciklus során nyújthat - az együttműködésen alapuló kutatá...
2019-04-18 14:21:22
Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar
... meg.

A pálosok a rendi szabályok kidolgozásnál figyelembe vették a szent ágostoni regulát. A regula a szerzetesek életszabályainak gyűjteménye a keresztény életszentség megélését biztosítja közösségi életben. A szerzetesnek papi teendőket is el kell látnia, a papnak pedig szerzetesmódra kell élnie.
Az 1308. december 13-án kelt, okmányban, Gentilis bíboros, az V. Ke...
2018-07-19 21:10:46
Márki-Zay Péter megírta a 12 pontját, honlapot indított az e
... rendszert! Magyarország olyan legyen, ahol a polgárok nem alattvalók, a döntéseknek nem elszenvedői, hanem alakítói. Egy igazságos választási rendszer és biztosítékok egész rendszere biztosítja, hogy többé ne fordulhasson elő, hogy egy politikai kisebbség monopolizálja hatalmat és büntetlenül kisajátítja a nemzet vagyonát és becsületét.

2. pont: Törvény előtti egyenlősé...
2018-03-18 10:13:36
Netanjahu megállapodott az ultraortodoxokkal a katonai behívásról
... nyomán hétfőn a koalíciós pártok miniszterei jóváhagyták az új bevonulási törvény tervezetét, de Liberman pártjának minisztere a tervezet ellen szavazott.
Az indítvány továbbra is biztosítja az ultraortodox fiatalok számára a felmentést az Izrael zsidó lakossága számára általánosan kötelező katonai szolgálat alól.
Noha a koalíció Liberman védelmi miniszter pártja nélkül ...
2018-03-12 12:40:48
Választási együttműködési megállapodást kötött a DK és a Magyar Szolidaritás Mozgalom
...
Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke elmondta, hogy a Magyar Szolidaritás Mozgalom nem párt, hanem civil szervezet, ezért önállóan nem indulhatna az országgyűlési választásokon, de a DK biztosítja nekik a parlamenti képviselet lehetőségét, így a mozgalom a párt színeiben, egyéni és listás helyeken indulhat a jövő tavaszi választásokon.
Kiemelte, hogy a DK ezzel nem feje...
2017-12-09 13:32:05
1 2 3 7 8 10 11 13 14 15 
Címkék: Egyesült Királyság, Karácsony Gergely, Európai Parlament, Európai Védelmi Alap, Márki-Zay Péter, Magyar Szolidaritás Mozgalom, Ukrajinszka Pravda, Xavier Bettel, Orbán Viktor, Tarlós István, Egyesült Államok, Donald Trump, Egyesült Államo, Egyesült Államoktól, Molnár Csaba, közelinek remélt, kormányzata tagjaival, magyar nemzet, katonai behívásról, gépkarabéllyal felfegyverzett, veteránok autóit, országos rendőrség, helyi polgári, szabályok betartatása, brüsszeli testület, újabb évig, egyezség biztosítja, belső piac, kemény határok, tárgyalások során, döntésük miatt, egységes piac, valódi kérdés, brit parlament, kormány között, jövőben tervezett, vétónak érvényt, külügyminiszter hangsúlyozta, megállapodás magában, erőszak csökkentését, strasbourgi plenáris, uniós tagországok, egész ipari, együttműködésen alapuló, rendi szabályok, szent ágostoni, szerzetesek életszabályainak, keresztény életszentség, szerzetesnek papi, papnak pedig, igazságos választási, politikai kisebbség, nemzet vagyonát,
© 2013 TVN.HU Kft.