Belépés
Az, hogy ...
... vonni - üzenték kedden Brüsszelből.

Didier Reynders, az Európai Bizottság jogi ügyekért felelős biztosa (fenti képünkön) ma azt üzente a belügyi biztossal folytatott egyeztetése után a Twitteren két posztjában, hogy minden olyan intézkedést, amely nincs összhangban az uniós alapszerződés alapelveivel, és diszkriminatív, azonnal vissza kell vonni. Ezért levelet is ...
2020-09-01 19:41:46
Újabb budapesti iskolában találtak fertőzötteket
... fertőzött személy van.
Az angol tanárokkal 30 fő érintkezett, őket ezen a héten tesztelik majd. Az igazgatónő tegnapi levelében megjegyezte, hogy a tanítás helyi rendjéről jelenleg is egyeztetés folyik, de az már biztos, hogy minden gyerek számára nyitva lesznek.
Tiszteletben tartjuk azonban a szülőknek azt a jogát, hogy Önök dönthetnek gyermekük távol maradásáról is, er...
2020-09-01 13:33:39
Iskolakezdés – Fokozott óvintézkedések mellett,
Iskolakezdés - Fokozott óvintézkedések mellett, de hagyományos formában
2020. szeptember 01. - 10:08


Véget ért a nyári vakáció, ma reggel országszerte becsengetnek a köznevelési intézményekben. A koronavírus-járvány miatt fokozott óvintézkedések mellett, de hagyományos formában kezdődik meg a tanítás az iskolákban. Az iskolák járványügyi protokollt kapta...
2020-09-01 10:38:49
Lemond az SZFE vezetése
... az egyetem hagyományainak és jelenének, hallgatóinak, oktatóinak, oktatási színvonalának szisztematikus becsmérlésével kísérte belépőjét, olyan testülettel, amely előre és bármiféle egyeztetés nélkül aláírta az egyetem autonómiáját súlyosan sértő alapdokumentumokat, nem maradt választás."

Novák Eszter azt is bejelentette, hogy az SZFE tanárai és hallgatói alkotmán...
2020-08-31 16:30:13
Tőzsde - Veszteséges zárás az európai tőzsdéken
... aggodalmaknak tulajdonították tőzsdei elemzők. Az Egyesült Királyság ugyanis 14 napos karantént rendelt el a Franciaországból érkező beutazókra.
Megakadtak ugyanakkor a párközi egyeztetések az Egyesült Államokban is az újabb gazdaságélénkítő csomagról, ami szintén nyomot hagyott a tőzsdei befektetői hangulaton.
Az árfolyamcsökkenés az utazási, turisztikai és üdülési cég...
2020-08-14 17:53:03
Tőzsde - Gyenge kezdés az amerikai tőzsdéken
... folyó washingtoni pártközi tárgyalások elhúzódása aggasztja, másrészt kivárásra rendezkednek be Washington és Peking között az első fázisú kereskedelmi egyezményről szombaton esedékes egyeztetések előtt.
A pénteki gyenge kezdéshez hozzájárult a kiskereskedelmi forgalom vártnál gyengébb júliusi növekedéséről a tőzsdei nyitás előtt közzétett kimutatás is.
Az ipari termelé...
2020-08-14 15:43:03
Felmérés: majdnem minden második hajléktalan közterületen húzza meg magát
... pénzből.
A közlemény szerint egyre égetőbb tehát azoknak a központi intézkedéseknek a meghozatala, amelyek az önkormányzatokkal, az ellátókkal és magukkal a hajléktalan emberekkel történő egyeztetések után alakítják, fejlesztik, a hajléktalanság problémájának kezelését.
A közleménnyel együtt megküldött gyorsjelentés adatai szerint a hajléktalan helyzetben lévő emberek 25...
2020-08-14 14:53:07
A teniszszövetség feljelentést tesz a volt főtitkár ellen
... elnöknek.
Az új elnökség arról is határozott, hogy a szövetség pénzügyi konszolidációját legkésőbb 2020. december 31-ig meg kívánja valósítani, e folyamatnak a kormánnyal történő egyeztetése tekintetében megbízza a szövetség elnökét.
Az elnökség a MOB olimpiai tagozatának tagsági képviseletéből visszahívja Szűcs Lajost volt elnököt és Juhász Gábort, és jelöli Lázár Jáno...
2020-08-14 09:01:41
Birtokméret-maximálást és új földosztást sürget a Jobbik
... amely a legkevésbé szorul rá a jutatásra, és ez a kör szerezte meg az elmúlt tíz évben kiosztott 300 ezer hektárnyi állami föld zömét is.
Arról beszélt: céljuk az, hogy az ellenzéki egyeztetést követően szeptemberre benyújtott parlamenti indítvány legyen a témában. Kijelentette, teljesen törvényesen, az európai normákat betartva visszaszerzik "bitorlóiktól" ezeket a földeket ...
2020-08-13 12:01:45
Horvát parancsnoka van a székesfehérvári Közép-európai Többnemzeti Hadosztály-parancsnokságnak
... Fegyveres Erők Parancsnokságának haderőtervezési főnöke volt.
A horvát vezérőrnagyot kedden Budapesten munkalátogatáson fogadta Korom Ferenc, a Magyar Honvédség parancsnoka. Az egyeztetésen a szervezet előtt álló feladatokról és az együttműködés kereteinek meghatározásáról volt szó.
Benkő Tibor honvédelmi miniszter 2019-ben jelentette be, hogy székesfehérvári központtal...
2020-08-12 07:09:39
1 2 3 ................598 599 ........897 898 .........1195 1196 1197 
Címkék: Közép-európai Többnemzeti Hadosztály-parancsnokságnak, Didier Reynders, Európai Bizottság, Novák Eszter, Egyesült Királyság, Egyesült Államokban, Szűcs Lajost, Juhász Gábort, Lázár Jáno, Fegyveres Erők Parancsnokságának, Korom Ferenc, Magyar Honvédség, Benkő Tibor, európai tőzsdéken, amerikai tőzsdéken, teniszszövetség feljelentést, volt főtitkár, székesfehérvári Közép-európai, belügyi biztossal, uniós alapszerződés, angol tanárokkal, héten tesztelik, igazgatónő tegnapi, tanítás helyi, nyári vakáció, köznevelési intézményekben, iskolák járványügyi, egyetem hagyományainak, egyetem autonómiáját, párközi egyeztetések, újabb gazdaságélénkítő, tőzsdei befektetői, első fázisú, pénteki gyenge, kiskereskedelmi forgalom, tőzsdei nyitás, ipari termelé, közlemény szerint, központi intézkedéseknek, hajléktalan emberekkel, hajléktalanság problémájának, közleménnyel együtt, hajléktalan helyzetben, szövetség pénzügyi, kormánnyal történő, szövetség elnökét, legkevésbé szorul, ellenzéki egyeztetést,
© 2013 TVN.HU Kft.