Belépés
Várhelyi Olivér: hiteles csatlakozási perspektívát kell biztosítania a Nyugat-Balkán országainak
... nyitni a csatlakozási tárgyalásokat Albániával és Észak-Macedóniával.
Ezek az országok már teljesítettek, ezért az uniónak kötelessége megkezdeni velük a tárgyalásokat. Ugyanakkor egyeztetésre van szükség azokkal az uniós tagállamokkal, amelyeknek még vannak fenntartásaik a bővítést illetően. Kijelentette, a nyugat-balkáni integráció kérdését nem szabad megkérdőjelezni. Az új...
2019-12-03 21:32:08
Női elnököket választottak a spanyol parlament két kamarájának élére
... képviselő támogatására van szükséges a szavazás első körében, vagy egyszerű többségre a második fordulóban.
A parlament megalakulását követően várhatóan VI. Fülöp s...
2019-12-03 17:32:14
Gulyás: a főváros új vezetése nem támogatja a dél-budai centrumkórházat
... Budapest Programban. Karácsony Gergely kijelentéseire reagálva megismételte, Budapesten ma is több CT-berendezés van, mint ahány kerület, de a kormány nyitott az ezek növeléséről szóló egyeztetésre.
A Gyurcsány-kormány által megkötött négyes metró szerződéssel összefüggő vizsgálatról a miniszter elmondta, az Európai Unió büntetést helyezett kilátásba, ami 50-60 milliárd forin...
2019-11-28 21:43:13
Emmi: nem kell bezárni a Waldorf iskolákat
... megoldások engedélyezése terén a minisztérium.
A tárca emlékeztetett arra is, hogy Szabó Zoltán sem jelzett kifogást a Waldorf intézmények képviseletében, amikor október 30-án egyeztetésre hívták az alternatív kerettanterveket alkalmazó iskolák illetékeseit.
A köznevelés a jövőben is az Emberi Erőforrások Minisztériumához fog tartozni - rögzíti a tárca közleménye.
E...
2019-11-15 18:12:20
Emmi: a kormány továbbra is a párbeszéd híve, nyitott a szakmai egyeztetésre
...
Az Emmi azután adott ki közleményt, hogy Boros Péterné, a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének (MKKSZ) elnöke hétfőn bejelentette: a szociális ágazat dolgozói sztrájkolni fognak szerdán, ha addig sikerül a kormánnyal megállapodniuk a még elégséges szolgáltatásokról.
A minisztérium felidézte: a sztrájk megtartása érdekében a...
2019-11-11 20:22:09
Az olsz kormány azonnali egyeztetésre hívta az olaszországi acéliparból kivonulni akaró ArcelorMittalt
...
A kormány keddre egyeztetésre hívta az ArcelorMittal olaszországi vezetőit a gazdasági fejlesztésért felelős minisztériumba. Giuseppe Conte miniszterelnök közösségi oldalain hangsúlyozta, hogy kormánya "védelmet nyújt" a termelésnek, a munkahelyeknek és a környezetnek is.
Stefano Patuanelli gazdasági fejlesztési miniszter hangoztatta, hogy nem engedik meg az ArcelorMitt...
2019-11-04 21:21:54
Korlátozhatják Németországban a homoszexualitás megszüntetését célzó kezelést
... továbbra is szabadon végezhető "konverziós terápia", de csak a kezelendő személy beleegyezésével, a megtévesztés, kényszer vagy fenyegetés révén végzett kezelés pedig tilos. A tárcaközi egyeztetésre indított javaslat szerint betiltják a "konverziós terápia" nyilvános népszerűsítését is.
A korlátozás, illetve tilalom "fontos társadalmi jelzés is mindazoknak, akik viaskodnak ho...
2019-11-04 10:31:17
Jair Netanjahu: Soros szervezetei belülről rombolják Izraelt
... kormány felállítását" - hangsúlyozta Rivlin, arra utalva, hogy tavaly december óta csak korlátozott jogkörű átmeneti kabinet vezeti az országot.
Ganz elsőként Netanjahut invitálta egyeztetésre. Ő ezt elfogadta, de bejelentette, hogy pártjával a tárgyaláson továbbra is a teljes jobboldali-vallásos blokkot képviseli, vagyis a kneszet 55 törvényhozóját.
Netanjahu után Ganzn...
2019-10-29 21:05:49
Ezúttal sem történt áttörés az orosz-ukrán gáztranzit-szerződés ügyében
... európai uniós jogszabályokon kell alapulnia.
Figyelmeztetett, hogy szorít az idő, egyre közelebb van a december 31-i határidő, ezért a következő hónapban újabb politikai szintű egyeztetésre van szükség, de ezt csak akkor kell összehívni, amikor reális esély lesz a sikerre.
Sefcovic elmondta, teljesen biztos abban, hogy lehetséges tető alá hozni egy kiegyensúlyozott megol...
2019-10-28 18:15:22
Netanjahu visszaadta kormányalakítási megbízását az államelnöknek
... mégis éppen Benjámin Netanjahuval készül lefolytatni, ezt követően pedig a Netanjahu miniszterelnöki szerepéhez ragaszkodó, jobboldali-vallásos tömörülés többi pártjait invitálja majd egyeztetésre.
A rádió úgy tudja, hogy a megbeszéléseken Ganz elsősorban arra fog törekedni, hogy kapcsolatokat építsen ki a mindeddig csakis Netanjahu mellé álló pártokkal, és ha nem is sikerül ...
2019-10-21 21:01:57
1 2 3 ...............47 48 ........71 72 .......94 95 
Címkék: Várhelyi Olivér, Korlátozhatják Németországban, Jair Netanjahu, Budapest Programban, Karácsony Gergely, Európai Unió, Szabó Zoltán, Emberi Erőforrások Minisztériumához, Boros Péterné, Magyar Köztisztviselők, Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének, Giuseppe Conte, Stefano Patuanelli, Benjámin Netanjahuval, spanyol parlament, dél-budai centrumkórházat, kormány továbbra, párbeszéd híve, szakmai egyeztetésre, olsz kormány, olaszországi acéliparból, homoszexualitás megszüntetését, csatlakozási tárgyalásokat, uniónak kötelessége, uniós tagállamokkal, bővítést illetően, nyugat-balkáni integráció, szavazás első, második fordulóban, parlament megalakulását, kormány nyitott, ezek növeléséről, miniszter elmondta, tárca emlékeztetett, alternatív kerettanterveket, tárca közleménye, szociális ágazat, kormánnyal megállapodniuk, minisztérium felidézte, sztrájk megtartása, kormány keddre, gazdasági fejlesztésért, kezelendő személy, tárcaközi egyeztetésre, tárgyaláson továbbra, december 31-i,
© 2013 TVN.HU Kft.