Belépés
Decemberben jelenik meg Ferenc pápa új könyve
... jezsuita rendházban egy évet, tíz hónapot és tizenhárom napot töltöttem el. Miséztem, gyóntattam és lelki útmutatást adtam, de soha nem jártam ki, hacsak nem kellett a postára mennem. Egyfajta karantén volt, elszigeteltség, mint ami sokunkkal történt az elmúlt hónapokban, és jót tett nekem. Gondolatokat érlelt meg bennem: írtam és sokat imádkoztam.
Addig a pillanatig a Jézus ...
2020-11-25 09:56:40
Az immunrendszer legjobb táplálékai
... antioxidánsként nagyon hatékony a fertőzések leküzdésében. Támogatja az immunsejtek működését és javítja a szervezet védekezőképességét a fertőzésekkel szemben. Antioxidáns vitaminként egyfajta védelmet jelent a káros hatású oxidatív stresszel szemben, amely negatívan befolyásolja a szervezetünk működését és számos betegséghez kapcsolódhat.

A D-vitamin zsírban oldódó vi...
2020-11-23 13:04:30
Elmélkedni csak
... az nekem az érzéseim gondolatokká transzformálása, hogy így mindet átnyálazva betehessem őket a megfelelő fiókba. Ha ezt hosszú...
2020-11-15 20:54:28
A nagy kérdés...
... érzéseiket és gondolataikat.

Van másféle érintkezés is emberek között, másfé...
2020-11-14 19:17:56
Valahol egy csendes szigeten . . .
... ott
többé már nem szeretnék élni .
*********


Szeretnék magamnak valahol egy
csendes szigetet , hol szabadon ,
boldogan élhetek : nem tölti be
a lelkemet egyfajta félelem , nem
üt sebet megalázó ítélet a
bánattól megterhelt szívemen .
**********


Szelídség uralna mindent és
szeretet , nem ismerném azt a...
2020-11-10 12:12:24
A szent név
... is kijelentetett: ,,Hirdetni kell az ő nevében a megtérést és a bűnbocsánatot minden nép között."

Napi gondolat

A ,,Hál' Istennek" kifejezés egyfajta töltelékszóvá vált mostanára, különösen is a tévében, meg amikor mobiltelefonunkkal szöveges üzenetet küldünk. Vigyázol arra, hogy Isten nevével ne élj vissza ily módon?

Andrew K...
2020-11-06 19:48:16
Ne csak a vágyaink mondják meg, mi a jó nekünk
... hogy a keresztényi szeretet azonban mindenki felé kötelez bennünket. Hozzátette: Jézus tanítása az ellenség szeretetről azt mutatja, hogy még miközben védekezünk is, meg kell tartanunk egyfajta mérsékletet, erről szól az Egyház ősi tanítása a jogos önvédelemről."
Jogos önvédelem lehetőség, néha kötelesség
Erdő Péter elmondta, a hagyományos morálteológia felsorolja ...
2020-11-06 13:22:17
Élvezetes szabadidős programok télen is
... hasznosan töltjük el a napjainkat, azaz odafigyelünk arra, hogy testileg regenerálódjunk és lelkileg feltöltődjünk, hiszen ezzel is segítjük a szervezetünket a felfrissülésben. A pihenés egyfajta gyógymód a szervezetünk számára. A cikkben bemutatunk néhány kinti és benti szabadidős programot, melyek kellemes kikapcsolódást nyújthatnak, amikor odakint tombol a hideg.

Att...
2020-11-03 21:37:26
Az egyedüli Isten
... Ura szolgálatára.

Napi gondolat

Gondolj valamire vagy valakire, ami vagy aki kísértésként bálványozásod tárgya lehet. Olyasmire vagy olyan valakire, ami vagy aki egyfajta istenné válhat számodra. Aztán ha megvan benned a vágy, hogy Istennek elsőbbséget adj bármiféle és mindenféle bálvánnyal vagy lehetséges bálvánnyal szemben, akkor imádkozz, hogy ez így is le...
2020-11-01 19:52:46
Nigella Satíva gyógyhatásairól
... depresszió

A javasolt mennyiség általában 1 teáskanál naponta kétszer, kb. egy órával étkezés előtt. Fogyaszthatjuk önmagában, vagy gyümölcslébe, teába keverve is, mivel van egyfajta pikáns íze.

Feketekömény-olaj mint bőrápoló

Azok az emberek, akik valamilyen egészségügyi okból kezdik el a feketekömény-olaj fogyasztását, gyakran nem várt mellékhatá...
2020-10-25 00:05:18
1 2 3 ...................719 720 ..........1078 1079 ..........1437 1438 1439 
Címkék: Nigella Satíva, Andrew, Erdő Péter, immunrendszer legjobb, nagy kérdés, csendes szigeten, vágyaink mondják, egyedüli Isten, postára mennem, elmúlt hónapokban, fertőzések leküzdésében, immunsejtek működését, fertőzésekkel szemben, káros hatású, szervezetünk működését, érzéseim gondolatokká, megfelelő fiókba, lelkemet egyfajta, bűnbocsánatot minden, keresztényi szeretet, ellenség szeretetről, jogos önvédelemről, hagyományos morálteológia, pihenés egyfajta, szervezetünk számára, cikkben bemutatunk, javasolt mennyiség, órával étkezés, feketekömény-olaj fogyasztását, transzformálása, gyógyhatásairól, felfrissülésben, antioxidánsként, regenerálódjunk, szervezetünket, fogyaszthatjuk, elszigeteltség, kikapcsolódást, fertőzésekkel, immunrendszer, morálteológia, bálványozásod, feltöltődjünk, töltelékszóvá, kijelentetett, gondolataikat, bűnbocsánatot, szolgálatára, kísértésként, önvédelemről, kapcsolódhat, szervezetünk, befolyásolja, odafigyelünk, leküzdésében, feketekömény, egészségügyi, gyümölcslébe, fogyasztását,
© 2013 TVN.HU Kft.