Belépés
Ne engedjük magunkat
Ne engedjük magunkat befolyásolni az által, amit egyik ember a másikról mond, amíg nem mérlegeltük az állítást, nem vizsgáltuk meg, és döntöttük el (...), hogy az állítás igaz-e vagy sem.

Napóleon Hill...
2022-09-23 20:48:01
Minden rendben
Ma anyu egyedül volt itthon, ketten segítettek az ápolásban: A gondozónő és az egyik szomszéd. Szerencsére elfogadja őket! Nagy megkönnyebülés volt mikor hazaértem, és láttam, hogy minden rendben van.
Megkapatuk a vezénylést, 14 szolgálat, 2 nap szabadság és egy oktatás van benne. Végig 4-es túr. Rosszabb sose legyen!
Holnap alvás, főzés és bevásárlás....
2022-09-23 19:07:58
Légy hálás mindenért!
... fogsz virulni, és értékelni fogod a körülötted történő csodákat. Végre észre fogod venni mennyi szépséges dolog történik az életedben. Mert azt te is tudod, hogy most bármi is történik veled, egyik rossz sem tart örökké.
Örülj annak, hogy a lehetőség mindig lesz, hogy felállj, és dönts. Dönts az életedről. Dönts arról, hogy meg akarod-e látni a jót, a napsütést az életedben....
2022-09-23 11:18:14
Méregtelenítő diéták
... gyógyászatot gyakorló orvosok általában kihagyják a hányást és a véreztetést a pancha karma második fázisában.

Európában és Észak-Amerikában a méregtelenítő diéták népszerűségének egyik legfontosabb része a természetgyógyászat, amely alternatív módon igyekszik az egészséget befolyásolni, és amely a természetes gyógyító mozgalomból alakult ki, amely Németországból és Ész...
2022-09-22 19:46:47
10 szokás ami komolyan károsítja veséjét.
... listában 10 olyan szokást talál felsorolva, amelyek nagy nyomást gyakorolnak veséjére és idővel komoly károsodást okozhatnak benne.

1. A nem megfelelő folyadékbevitel
A vesék egyik legfőbb funkciója a vér szűrése, a méreg és salakanyagok felszámolása. Amennyiben nem fogyaszt elég vizet a nap folyamán, ezek az anyagok felgyűlhetnek és súlyos károsodást okozhatnak sz...
2022-09-22 19:36:27
A citrusfélék jótékony hatásairól
... kálium- és béta-karotinforrás, ezért jótékony hatással van az egészségre. Erősíti a szívet, megakadályozza a veseproblémák kialakulását és csökkenti a koleszterinszintet. A narancs messze az egyik legkedveltebb citrusféle.

4. Mandarin:
A mandarin kicsit drágább, mint az átlagos narancs, valamint kevésbé savanyú és édesebb ízű citrusféle. Gazdagon tartalmaz C-vitami...
2022-09-22 19:30:16
A karfiol gyógyhatásairól
... karfiol bőrre gyakorolt jótékony hatása:
A karfiol olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek abban, hogy a szervezet fitt és egészséges maradjon. A karfiol fogyasztásának egyik előnye, hogy megfiatalítja a bőrt.

11. A karfiol antioxidánsokat tartalmaz, amelyek öregedésgátlóként hatnak a bőrre.

12. A karfiol bővelkedik C-vitaminban és mangánba...
2022-09-22 19:24:35
Az eső kegyelem
... mégis áhítjuk még a meleget, a Napot. De az esőnek örülünk, látva miként hatott a földekre, az egész növényvilágra, az őszi ültetésekről nem is beszélve.

ohn Updike, a XX. század egyik legjelentősebb amerikai írója fogalmazta meg csodálatosan, hogy mi és, mit is jelent az eső:

,,Az eső kegyelem, az ég földre ereszkedése, eső nélkül nem lenne élet."...
2022-09-22 17:11:35
A cékla- céklalé gyógyhatásairól
... klór. Ezek a tápanyagok jó hatással vannak a vérre, elősegítik a vörös vérsejtek termelését, növelik a hemoglobin szintet és az oxigénnel növelik a sejtek tápanyagtartalmát. A céklalé az egyik leggazdagabb anyag nitrátokban. Nagy mennyiségben találhatóak benne aminosavak (D- illetve alfa-aminosav). Továbbá ez a zöldség olyan antioxidánsokat is tartalmaz, mint a flavonoidok és a ka...
2022-09-22 15:54:34
A mustárolaj gyógyhatásairól
... például a szójababolaj. Mindhárom olaj pikáns mogyoróízű és erős aromájú.

Mivel gazdag omega-3, omega-6 zsírsavakban, valamint E-vitaminban és antioxidánsokban, a mustárolaj az egyik legegészségesebb olaj. Az Ajurvédikus gyógyászatban már évezredek óta használják, mivel kiváló gyógyászati alapanyag és kitűnő hatással van a hajra, bőrre és a szervezetre.

A mus...
2022-09-22 15:49:13
1 2 3 .........14400 14401 .....21600 21601 .....28800 28801 28802 
Címkék: Napóleon Hill, citrusfélék jótékony, karfiol gyógyhatásairól, cékla- céklalé, mustárolaj gyógyhatásairól, másikról mond, állítás igaz-e, egyik szomszéd, körülötted történő, lehetőség mindig, pancha karma, méregtelenítő diéták, egészséget befolyásolni, természetes gyógyító, vesék egyik, anyagok felgyűlhetnek, veseproblémák kialakulását, narancs messze, egyik legkedveltebb, mandarin kicsit, átlagos narancs, karfiol olyan, szervezet fitt, karfiol fogyasztásának, karfiol antioxidánsokat, karfiol bővelkedik, esőnek örülünk, egész növényvilágra, őszi ültetésekről, vörös vérsejtek, hemoglobin szintet, oxigénnel növelik, sejtek tápanyagtartalmát, egyik leggazdagabb, zöldség olyan, egyik legegészségesebb, legegészségesebb, antioxidánsokban, tulajdonságokkal, folyadékbevitel, gyógyhatásairól, antioxidánsokat, népszerűségének, megakadályozza, legjelentősebb, fogyasztásának, németországból, megkönnyebülés, méregtelenítő, legkedveltebb, növényvilágra, karotinforrás, gyógyászatban, veseproblémák, megfiatalítja,
© 2013 TVN.HU Kft.