Belépés
Szép napot mindenkinek!
... HARMADIK Világháború ugyanis az ÉRTELMES, SZERETNI KÉPES ÉRZŐ EMBERISÉG ELLEN zajlik!

Nikola Tesla hat fantasztikus találmánya, amely sohasem készült el

A 20. század egyik legnagyobb tudósaként számon tartott Nikola Tesla mérhetetlen érdemeket szerzett olyan, mind a mai napig alkalmazott eszközök kifejlesztésében mint a rádió vagy éppen a váltóáram. Karrierje...
2019-08-07 11:26:55
Szép napot mindenkinek!
Változik a KRESZ, új szabályokat vezet be a kormány

Az egyik módosítás arról szól, hogy bevezetik a templomot ábrázoló tájékoztató táblát, ebből kétféle - keresztes és kereszt nélküli - is van. A vallási közösség nevét, az általa használt épület nevét és a vallásos szertartások időpontját kiegészítő tábla jelölheti.

A másik új szabály azt határozza...
2019-07-27 10:38:40
Amiért a harang szól – Nándorfehérvár 1456
... felelős helyettes államtitkára nyitotta meg. Mint mondta, a nándorfehérvári csata hőseinek hazaszeretete és odaadása a mai kor emberének is példaértékű, hiszen az ütközet a magyar történelem egyik legkiemelkedőbb, legdicsőségesebb eseménye.

A résztvevők közös koszorút bocsátottak a vízre, így adózva a nándorfehérvári hősök és Hunyadi János emlékének. A meghívottak minde...
2019-07-22 17:30:18
Radikálisan csökkentené a személyautók fővárosi használatát a brüsszeli kormány
... elővárosi vasutak és a parkolás területén - tették hozzá. A brüsszeli régió a társkormányokkal való együttműködés révén a következő tízéves időszakban azt is el kívánja érni, hogy a kétsávú utak egyik sávját csak a buszok, motorosok, biciklisek, illetve a legalább két főt szállító autók használhassák csak.
Az újonnan megalakult brüsszeli kormány mobilitási programjának tízéve...
2019-07-19 15:31:54
Török puccskísérlet - Életfogytiglanra ítéltek számos embert az isztambuli Atatürk repülőtéren történtekkel kap
... is folyamatban vannak.
A puccskísérletben a hivatalos összesítések alapján 251 ember meghalt, 2193 pedig megsebesült.
Az isztambuli Atatürk repülőtér a puccskísérlet éjszakájának egyik szimbolikus helyszínévé vált, miután Recep Tayyip Erdogan török elnök 2016. július 16-án hajnalban itt tartotta meg rendkívüli sajtótájékoztatót, azt követően, hogy a hatóságok visszafogla...
2019-07-17 15:45:35
Kigördült az első KISS emeletes motorvonat a Dunakeszi Járműjavító gyártócsarnokából
... és jelezte: további beruházásra is készek Magyarországon.
A Dunakeszi Járműjavítóban két darab KISS emeletes motorvonat készült el eddig, amelyek a napokban indulnak típustesztre, az egyik Németországba, a másik Csehországba. A tesztfutások teljesítése a típusengedély megszerzésének feltétele, amely az összes ilyen típusú járműre érvényes lesz Magyarországon.
A szerződés...
2019-07-16 13:42:02
A romániai Romaeroval kötött megállapodást a Patriot rakétavédelmi rendszert gyártó amerikai Raytheon
...
A Viorica Dancila román miniszterelnök jelenlétében aláírt memorandum értelmében a Romaeronál alakítják ki a Raytheon egyik romániai karbantartási központját azon Patriot rakétavédelmi rendszerek számára, amelyek beszerzéséről két éve állapodott meg Washingtonban Donald Trump amerikai és Klaus Iohannis román elnök.
"A bukaresti kormány egyik fő célkitűzése, hogy a hadser...
2019-07-10 16:02:03
Budapest Pride - Elindult a menet a Kossuth térről
... lenne, ha az ország legalább olyan nyitott lenne, mint a Kossuth téren összegyűlt tömeg. Hozzátette, nem félnek, és most a méltóságért, illetve a másságért állnak ki.
Elmondta, hogy a tér egyik oldalán egy civil falut alakítottak ki, ahol különböző szervezetek állítottak fel sátrakat.
A harmadik felszólaló - Máté Dezső szociológus, társadalomkutató - úgy fogalmazott, a X...
2019-07-06 17:21:51
ITM: a vasút a szárazföldi áruszállítás leginkább környezetbarát módja
...
Hozzátette: az árufuvarozás növekedése a gazdaság, a kereskedelem élénkülésének egyik mércéje, a több mozgó jármű azonban fokozottabb környezetterheléssel, károsanyag-kibocsátással jár. A gazdasági növekedés és a fenntarthatóság szempontjait a környezetkímélő közlekedési módok irányába való elmozdulással lehet összeegyeztetni.
A vasúti szállítás jelenleg elsősorban a nag...
2019-07-03 15:31:37
Veteránautókkal bővült a keszthelyi hintómúzeum kiállítása
...
Pálinkás Róbert, a kastélymúzeum igazgatója a Ford T Speedster és a Packard 110-es hétfői bemutatásakor azt mondta: Európa egyik legnagyobb hintógyűjteményében a világ szinte minden típusa megtalálható már, de a bővítés folyamatos. Ezt a kollekciót fejlesztik tovább azzal, hogy megmutatják, miként alakultak át a hintók automobilokká.
A tavaly óta már Keszthelyen látható ...
2019-06-17 11:11:58
1 2 3 ................102 103 ........153 154 ........203 204 205 
Címkék: Dunakeszi Járműjavító, Budapest Pride, HARMADIK Világháború, SZERETNI KÉPES ÉRZŐ EMBERISÉG ELLEN, Nikola Tesla, Hunyadi János, Recep Tayyip Erdogan, Dunakeszi Járműjavítóban, Viorica Dancila, Washingtonban Donald Trump, Klaus Iohannis, Máté Dezső, Pálinkás Róbert, Ford Speedster, harang szól, személyautók fővárosi, brüsszeli kormány, isztambuli Atatürk, első KISS, romániai Romaeroval, szárazföldi áruszállítás, keszthelyi hintómúzeum, rádió vagy, egyik módosítás, templomot ábrázoló, vallási közösség, általa használt, vallásos szertartások, nándorfehérvári csata, magyar történelem, résztvevők közös, nándorfehérvári hősök, meghívottak minde, parkolás területén, brüsszeli régió, társkormányokkal való, következő tízéves, kétsávú utak, újonnan megalakult, hivatalos összesítések, puccskísérlet éjszakájának, hatóságok visszafogla, napokban indulnak, egyik Németországba, másik Csehországba, tesztfutások teljesítése, típusengedély megszerzésének, összes ilyen, bukaresti kormány, ország legalább,
© 2013 TVN.HU Kft.