Belépés
Megszívlelendő bölcsességek
... de mindig valakinek a kárára, sérelmére. Bár ily módon megszüntethetünk olykor egy problémát, ám mégis teremtünk helyette egy újat. A gondok, a konfliktusok végtelen megoldásában leghatékonyabban az emberi értelem, megértés és a kölcsönös tisztelet segíthet."

"A szenvedéseink feltétlenül hozzájárulnak szellemi életünk minőségének emeléséhez, ha képesek vagyunk a szerenc...
2020-07-18 08:34:17
Koronavírus - Orosz tisztségviselő: Oroszország elsőként végezhet a Covid-19-vakcina kifejlesztésével
... egész történet egy arra irányuló kísérlet, hogy egyesek, akik félnek az orosz vakcina sikeréről, foltot ejtsenek rajta. Mert az orosz vakcina potenciálisan az első lehet a piacon és leghatékonyabb lehet az összes közül" - idézték orosz hírügynökségek a brit rádiónak tett nyilatkozatot.
Hozzátette: Oroszországnak nincs szüksége arra, hogy ellopja a brit vakcinát, mert a brit-...
2020-07-17 09:51:33
Négy szuper étel
... ételét.

Áfonya

Az áfonyában található pektin, csersav, illetve rengeteg antioxidáns
méregtelenítő hatású, segíti az emésztést, gyorsítja az anyagcserét,
így ez a leghatékonyabb fogyasztó gyümölcs.

Ananász

Az ananász köztudottan zsírégető gyümölcs a benne található magas
fehérjebontó bromelin enzimeknek és a savasságának...
2020-07-09 07:53:24
Csótányok ellen
... rovaroktól?

Próbáld ki az alábbi trükköt! Ez akkor is biztonságos, ha kisgyereked vagy háziállatod van, mivel nem kell hozzá felhasználnod semmilyen mérgező anyagot.

A leghatékonyabb csótányriasztó: A babérlevél
A babérlevél a legjobb természetes csótányriasztó. Bár meg nem öli őket, de a környék gyors elhagyására készteti a csótányokat, mivel erős illat...
2020-07-01 09:57:45
Méz és fahéj
A fahéj az egyik legrégebbi fűszer a földön. A fahéjban található illóolaj a mézben található hidrogén-peroxidot előállító enzimmel együtt a leghatékonyabb természetes mikróbaellenes hatóanyag, amely megakadályozza a baktériumok és gombák elszaporodását a szervezetben.

Összeállítottunk egy listát, hogy a fahéj-méz kombó milyen bajokra nagyon hatékony.

Rák kock...
2020-06-28 22:45:47
Koronavírus - Kormányszóvivő: a kormány több szempontot mérlegel az augusztus 20-ai ünnepségeknél
... tette hozzá.
A kormányszóvivő elmondta azt is, bár Magyarország sikeres védekezésen van túl, nem zárható ki, hogy a koronavírus-járvány ősszel visszatér.
A kormány a leghatékonyabb intézkedésekkel szeretne felkészülni az esetleges második hullámra, de ahhoz, hogy az intézkedések hatékonyak legyenek, szükség van az emberek együttműködésére is - hangsúlyozta Szentkirályi...
2020-06-25 19:52:24
Koronavírus - Izer Norbert: kétszázezer cég élt a veszélyhelyzet egyik legnagyobb adókönnyítésével, a beszámoló
... kisvállalati adót, az innovációs járulékot, az energiaellátók jövedelemadóját és a helyi iparűzési adót - emlékeztetett az államtitkár.
A határidő-halasztás lett a kormány egyik leghatékonyabb intézkedése a koronavírus-járvány első szakaszában, hiszen több százezer cég, illetve szervezet élt az adókönnyítő szabállyal - hangsúlyozta Izer Norbert. Az adatokból egyértelműen kid...
2020-06-07 07:05:00
Természetes antibiotikumok
... elő.

Szerencsére vannak olyan természetes, de hatékony antibiotikumok, amelyek segítenek a baktériumok és vírusok biztonságos megsemmisítésében:

Fokhagyma
A fokhagyma az egyik leghatékonyabb természetes antibiotikum, amely erősíti az immunrendszert, és jelentős vírusellenes és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik.

Almaecet
Az almaece...
2020-05-25 22:54:47
Hogyan gyorsíthatja anyagcseréjét
... anyagcseréje általában gyorsabb, mint a nőké.

Ha lassú anyagcserétől szenved, néhány apró életmódbeli és étrend változtatással gyorsíthatja azt.

Alább találja a tíz leghatékonyabb anyegcsere gyorsító praktikát.

1. Zöldtea
A svájci Geneva egyetemen végzett 1999-es kutatás szerint a zöldtea gyorsítja az anyagcsere folyamatokat és a zsír ox...
2020-05-21 23:09:47
Otthoni gyógymódok köhögés ellen
... dohányzás, asztma, tuberkulózis, tüdőgyulladás, hörgőtágulat, a gége és a hangszalagok gyulladása, megvastagodása, rossz és jóindulatú daganatai, idegen test vagy tüdőrák.

A 10 leghatékonyabb otthoni gyógymód köhögés csillapítására:

Kurkuma
A drága köhögés elleni szirupok helyett bármikor kipróbálhatunk néhány egyszerű házi gyógymódot kéznél lévő hozzáva...
2020-05-21 17:42:21
1 2 3 ................103 104 ........155 156 .........206 207 
Címkék: Izer Norbert, kormány több, augusztus 20-ai, veszélyhelyzet egyik, konfliktusok végtelen, emberi értelem, kölcsönös tisztelet, szenvedéseink feltétlenül, arra irányuló, orosz vakcina, első lehet, összes közül, brit rádiónak, brit vakcinát, áfonyában található, leghatékonyabb fogyasztó, ananász köztudottan, benne található, alábbi trükköt, leghatékonyabb csótányriasztó, legjobb természetes, környék gyors, egyik legrégebbi, fahéjban található, mézben található, leghatékonyabb természetes, fahéj-méz kombó, kormányszóvivő elmondta, leghatékonyabb intézkedésekkel, esetleges második, intézkedések hatékonyak, emberek együttműködésére, innovációs járulékot, energiaellátók jövedelemadóját, helyi iparűzési, kormány egyik, adókönnyítő szabállyal, adatokból egyértelműen, egyik leghatékonyabb, svájci Geneva, zöldtea gyorsítja, anyagcsere folyamatokat, hangszalagok gyulladása, drága köhögés, kifejlesztésével, megszüntethetünk, együttműködésére, összeállítottunk, tulajdonságokkal, adókönnyítésével,
© 2013 TVN.HU Kft.