Belépés
Élesztó jótékony hatásai
... megakadályozza a tökéletlenül oxidált zsírsavak felgyülemlését. Ezek a zsírsavak, mint például a piruvinsav, a tejsav és az ecetsav, igen romboló hatásúak a szövetekre. Az egyik legnagyszerűbb ellenszerünk a mérgező epe ellen is. A fekély gyógyítására is igen hasznos. Vérző gyomorfekélyes betegeknél, az élesztő tejben vagy vízben oldva áldásos lehet.

Stresszesebb napoko...
2020-03-05 19:37:08
Dolhai Lajos: Úgy várjuk az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Ko
... Krisztusba vetett reménységünkről. Ez történt az 1938-as budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson is, amely az ezeréves Magyar Katolikus Egyház talán legemlékezetesebb, legnagyszerűbb eseménye volt. Különböző tárgyi emlékek, jelvények, kiadványok emlékeztetnek bennünket erre - tekintett vissza az eseményre, amelynek az egyik fő helyszíne szintén a Hősök tere volt. A...
2020-02-25 18:12:44
Helikopter-balesetben nyolcadmagával életét vesztette Kobe Bryant
... válogatottal 2008-ban Pekingben, 2012-ben Londonban bizonyult a legjobbnak az olimpiai játékokon. Az NBA vezetője, Adam Silver, még 2015-ben az amerikai kosárlabdázás történetének egyik legnagyszerűbb játékosaként méltatta őt.
Az Egyesült Államokat megrázta a tragédia, sportolók, közéleti személyiségek nyilatkoztak meg.

Donald Trump amerikai elnök két bejegyzést ...
2020-01-27 07:04:41
Helikopter balesetben életét vesztette Kobe Bryant
... 2008-ban Pekingben, 2012-b...
2020-01-26 21:49:28
Meghan apja szerint Harryék a monarchiát rombolják
... királyi család tagjaként képviselik a koronát.
Meghan édesapja szerint lánya és veje ehelyett "rombolja, leértékeli, szétzilálja" a monarchiát, amely pedig "minden idők egyik legnagyszerűbb, régóta létező intézménye".
"Minden fiatal lány hercegnő akar lenni, (Meghannak) ez megadatott, és most az egészet elhajítja, ráadásul nekem úgy tűnik, hogy pénzért" - fogalmaz Thomas...
2020-01-19 14:41:29
Claire Williams: idén a fejlődés a cél, 2021 nagy változást hoz
... akkor volt a legsikeresebb.
"Akkoriban a szabályok lehetővé tették, hogy nagyon magas szintű fejlesztések legyenek végrehajtva az F1-ben, technológiai szempontból az volt a legnagyszerűbb időszak, és végtére is ez a Forma-1 egyik feladata" - jelentette ki Williams.
A helyettes csapatvezető elárulta, számára a Forma-1 "egy csodálatos sport", hozzátéve, hogy nem is mondhat...
2020-01-15 14:21:49
Erdő Péter szenteste: Isten nemcsak eljött közénk, 12.24
... minden elsőpénteken, vagyis kilenc egymást követő hónapban folyamatosan járuljunk szentáldozáshoz, bűneinktől megtisztulva, a kegyelem állapotában. Jézus Szíve ígéretei között talán a legnagyszerűbb így hangzik: ,,Mindazok számára, akik kilenc egymásután következő hónap első péntekén áldoznak, megígérem a végső megtérés ajándékát; ők nem velem ellenségeskedésben fognak meghal...
2019-12-25 17:17:56
Európai Bizottság: Horvátország teljesítette a schengeni csatlakozás feltételeit
... teljes jogú tagjává válhasson a zónának" - közölte Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke.
Dimitrisz Avramopulosz uniós bel- és migrációügyi biztos az integráció egyik legnagyszerűbb vívmányának nevezte a schengeni rendszert, s leszögezte, azt a horvát tagság tovább erősítené, hatékonyabbá téve a külső határok védelmét.
A bizottság már korábban megerősítette, h...
2019-10-22 17:52:01
Vívó-vb - Az első döntős program előtt nyitották meg a világbajnokságot
... hogy a nemzetközi szövetség Budapestnek ítélte a rendezés jogát.
Elmondta, a kormány célja, hogy kiemelkedő sporteseményeknek adjon otthont Magyarország, és időről időre a legnagyszerűbb sportolók jöjjenek el ide.
Megemlítette, hogy Budapest idén Európa Sportfővárosa, és minden adott ahhoz, hogy az egyik legjobb világbajnokság legyen a mostani.
Aliser Uszmanov, a ...
2019-07-18 19:22:22
Az élesztő
... megakadályozza a tökéletlenül oxidált zsírsavak felgyülemlését. Ezek a zsírsavak, mint például a piruvinsav, a tejsav és az ecetsav, igen romboló hatásúak a szövetekre. Az egyik legnagyszerűbb ellenszerünk a mérgező epe ellen is. A fekély gyógyítására is igen hasznos. Vérző gyomorfekélyes betegeknél, az élesztő tejben vagy vízben oldva áldásos lehet.

Stresszesebb na...
2019-06-13 16:25:31
1 2 3 ...........35 36 ......53 54 .....70 71 72 
Címkék: Dolhai Lajos, Nemzetközi Eucharisztikus Ko, Kobe Bryant, Claire Williams, Erdő Péter, Európai Bizottság, Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson, Magyar Katolikus Egyház, Adam Silver, Egyesült Államokat, Donald Trump, Jézus Szíve, Jean-Claude Juncker, Dimitrisz Avramopulosz, Európa Sportfővárosa, Aliser Uszmanov, monarchiát rombolják, schengeni csatlakozás, első döntős, tökéletlenül oxidált, egyik legnagyszerűbb, fekély gyógyítására, élesztő tejben, 1938-as budapesti, ezeréves Magyar, olimpiai játékokon, amerikai kosárlabdázás, egészet elhajítja, szabályok lehetővé, legnagyszerűbb időszak, helyettes csapatvezető, csodálatos sport, kegyelem állapotában, végső megtérés, integráció egyik, schengeni rendszert, horvát tagság, külső határok, nemzetközi szövetség, rendezés jogát, kormány célja, legnagyszerűbb sportolók, egyik legjobb, világbajnokságot, reménységünkről, szentáldozáshoz, gyomorfekélyes, eucharisztikus, legnagyszerűbb, megakadályozza, felgyülemlését, nyolcadmagával, világbajnokság,
© 2013 TVN.HU Kft.