Belépés
Hárman meghaltak és többen megsérültek közlekedési balesetben a 81-es főúton
... egyik gépkocsiban utazó három ember életét vesztette.
Szabó-Bisztricz Anett elmondta, a helyszíni információk szerint a balesetben további hét ember sérült meg, közülük két beszorult sérültet a székesfehérvári hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával mentettek ki a roncsokból.
A helyszíni szemle és a mentés idejére a rendőrség a 81-es fő...
2018-08-10 23:58:54
Kiesett egy ember a balatonfűzfői bobpálya egyik kocsijából
...
Helt Ákos elmondta: a baleset szerda este hat óra körül történt, a sérültet a balatonfűzfői hivatásos tűzoltók hozták le a domboldalról, majd adták át a mentőknek, akik kórházba vitték.
Állapotáról az Országos Mentőszolgálat későbbre ígért tájékoztatást....
2018-08-08 20:40:32
Az emberiesség megőrzésére szólított Lemberg polgármestere a kárpátaljai romák elleni véres támadás kapcsán
... állnak, és a város önkormányzata a nyomozás idejére ideiglenes szállást biztosít számukra. Jelezte, a támadás egyik sebesültjét, akinek az állapota közepesen súlyos, kórházban kezelik, két sérültet, egy anyát és fiát, a sebeik bevarrása után kiengedték a kórházból.
A polgármester felszólította a rendőrséget, hogy alaposan nyomozza ki a bűncselekményt, és büntessék meg a gyilk...
2018-06-24 16:32:21
Őrizetbe vettek egy fiatal férfit a londoni metróállomáson történt robbanás ügyében
... hogy az incidensben a rövid időre őrizetbe vett férfinek pontosan milyen szerepe volt.
A londoni mentőszolgálat három embert a helyszínen látott el könnyebb sérülésekkel, két további sérültet kivizsgálásra kórházba szállítottak. Súlyos sérülés nem történt.
A Southgate állomás a brit fővárost délnyugatról észak-északkelet felé átszelő Piccadilly metróvonal egyik északi me...
2018-06-20 12:31:59
Kisebb robbanás volt egy londoni metróállomáson, a rendőrség szerint nem terrorcselekmény történt
...
A londoni mentőszolgálat három könnyebb sérültet a helyszínen látott el, két embert kivizsgálásra kórházba szállítottak. A hatóságok szerint súlyosabb sérülés nem történt.
A Southgate állomás a brit fővárost délnyugatról észak felé átszelő Piccadilly metróvonal egyik északi megállója. A Piccadilly Line délnyugati végállomása a Heathrow repülőtér termináljait szolgálja ki...
2018-06-19 23:03:26
Többen megsérültek egy frontális karambolban Jászfényszarunál
...
Csesznok Csilla elmondta: a mentők a hatvani és a jászberényi kórházba vitték a sérülteket, akik közül az első információk szerint az egyik egy gyermek. A mentőhelikopter elhagyta a helyszínt, nem szállított sérültet - fűzte hozzá.
A rendőrök a forgalmat egy földútra terelik....
2018-06-16 11:51:29
Szent Norbert püspök
... Izrael hegyein.
Magam terelgetem majd juhaimat, és magam telepítem le pihenőre őket - mondja az Úr, az Isten. Megkeresem az elveszettet, visszaterelem az elszéledtet, bekötözöm a sérültet, ápolom a beteget, és gondozom a kövéret és egészségeset. Az igazság szerint legeltetem őket."
Ez az Isten igéje. Ez 34,11-16

EVANGÉLIUM Szent Lukács könyvéből ...
2018-06-06 08:31:01
Halálos baleset miatt lezárták az M1-es autópályát Herceghalomnál
...
Csámpai Attila elmondta, egy kamion, egy kisteherautó és egy kisbusz ütközött össze a 24-25-ös kilométernél. A kisbuszba két ember beszorult, a tűzoltók szabadították ki őket.
Az egyik sérültet a mentők megpróbálták újraéleszteni, de nem sikerült - tette hozzá.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság a honlapján azt közölte, hogy az érintett útszakaszt a helyszíni szemle ...
2018-06-05 11:51:39
Hogyan segítsünk? Tippek és tanácsok: elsősegély
A nyár a felhőtlen kikapcsolódás ideje. Ám óhatatlanul előfordulhatnak apróbb-nagyobb kellemetlenségek, balesetek. Az alábbiakban sorra vesszük a leggyakrabban előforduló nyári sérüléseket, s bemutatjuk: mit tegyünk, hogy egy darázscsípés vagy bokaficam ne tegye tönkre a hónapokig tervezett, jól megérdemelt nyaralást.

Hogyan csomagoljak?

Vannak bizonyos "varáz...
2018-06-01 12:52:02
Halálos baleset az M1-M7 Budapestről kivezető szakaszán
...
A fővárosi hivatásos tűzoltók egy embert kiszabadítottak az egyik járműből, a mentők két sérültet a kórházba szállítanak - írták.
A helyszínelés idejére az utat a 10-es kilométernél teljes szélességében lezárták....
2018-05-03 11:01:35
1 2 3 ....19 20 ...29 30 ...38 39 40 
Címkék: Szent Norbert, M1-M7 Budapestről, Szabó-Bisztricz Anett, Helt Ákos, Országos Mentőszolgálat, Piccadilly Line, Csesznok Csilla, EVANGÉLIUM Szent Lukács, Csámpai Attila, Budapesti Rendőr-főkapitányság, 81-es főúton, balatonfűzfői bobpálya, emberiesség megőrzésére, kárpátaljai romák, fiatal férfit, londoni metróállomáson, rendőrség szerint, frontális karambolban, helyszíni információk, balesetben további, székesfehérvári hivatásos, helyszíni szemle, mentés idejére, baleset szerda, balatonfűzfői hivatásos, város önkormányzata, nyomozás idejére, támadás egyik, állapota közepesen, sebeik bevarrása, polgármester felszólította, rövid időre, londoni mentőszolgálat, helyszínen látott, brit fővárost, hatóságok szerint, jászberényi kórházba, első információk, mentőhelikopter elhagyta, földútra terelik, igazság szerint, kisbusz ütközött, 24-25-ös kilométernél, tűzoltók szabadították, egyik sérültet, mentők megpróbálták, érintett útszakaszt, felhőtlen kikapcsolódás, alábbiakban sorra, leggyakrabban előforduló,
© 2013 TVN.HU Kft.