Belépés
Illegális bevándorlás - Rendőrökre támadtak Németországban egy menedékkérőket befogadó állomáson
... tűzoltók hamar elfojtották a lángokat, de így is mintegy 100 ezer eurós (32,7 millió forint) kár keletkezett.
Az őrizetbe vett személyek eritreai állampolgárságúak, egyebek mellett súlyos garázdaság és gyújtogatás gyanúja miatt indítottak eljárást ellenük.
A bajorországi Bambergben egy volt amerikai katonai lakótelepen építettek ki menedékkérőket befogadó állomást, amely...
2018-12-11 17:15:33
Terrorizmus - Elfogták Németországban az Iszlám Állam egy feltételezett támogatóját
... céljából az ügybe beavatott nőknél kell elhelyezni őket, és az így összeállított pároknak házasságot kell kötniük.
A közleményben Songül G. néven azonosított gyanúsított az állam elleni súlyos bűncselekmények ügyében illetékes hatóság szerint 2016 szeptemberében felajánlotta, hogy befogadja az egyik potenciális merénylőt és összeházasodik vele.
Szíriai cinkosai 2016 nove...
2018-12-11 14:55:02
Krónika 2. rész (napirend előtt: kormány, önkormányzatok, világkereskedelem, migráció)
... rendszer elősegíti a globális gazdasági növekedést és a fenntartható gazdasági fejlődést. Ugyanakkor arra hívta fel a figyelmet, hogy az így kialakult kereskedelmi rendszer az utóbbi években súlyos válsággal néz szembe, egyes szakértők szerint már kereskedelmi háborúk fenyegetnek.
Hozzátette: a kereskedelmi vitarendezési mechanizmus is kezd zátonyra futni, mert a jelenlegi f...
2018-12-11 11:01:20
Nyolc gyanúsított ellen indítottak vizsgálatot az olasz diszkóban okozott tömegpánikért
... álló tömeg kiáramlott a teremből, de súlyuk alatt az egyik kijárati rámpa beomlott. A tömeg 5 fiatalt nyomott agyon és az egyikük édesanyját, aki testével védte meg 11 éves lányát. A hét súlyos sérültből háromnak továbbra is kritikus az állapota, a tömeg súlya alatt szenvedett sérülések és az oxigénhiány miatt.
Corinaldo Lanterna Azzurra nevű szórakozóhelyét a hatóságok lezá...
2018-12-11 09:51:10
OGY Krónika 2. rész (napirend előtt)
... gyermekvállalási hajlandóság.
Hozzátette: a most is zajló nemzeti konzultáció eredménye is támpontot ad abban, milyen irányban bővítsék a jövőben a családtámogatásokat.
Fidesz: súlyos fenyegetés az ENSZ migrációs csomagja

Németh Zsolt (Fidesz) az ENSZ migrációs csomagjában rejlő veszélyekről beszélt.Hangsúlyozta, hogy csak idő kérdése, mikor erősödik a most tá...
2018-12-10 15:51:58
LMP: cél egy politikai centrum képzése Puzsér Róberttel
... identitását, de semmi új nincs a helyében. "Én segíteni fogok a Jobbiknak abban, hogy megtalálja a jobbközép identitást" - fogalmazott.
Kijelentette: ahogy a másik két párt, az LMP is súlyos identitáskrízisben van, ám az LMP dolga a legkönnyebb, hiszen az ökopárt gyökerei világosak. Az együttműködés jelenleg közös programalkotásra terjed ki velük, de ha további párt csatlako...
2018-12-10 15:21:30
Cseri Kálmán gondolataiból
... kereskedelem és a reklám.
A háziasszonyokra rászakad az egész rokonság, meg az egész lakás mindenestül: takarítás, bevásárlás sokszor erőn és a szükségen felül, úgy, hogy utólag ez súlyos gondokat okoz. Sütés, főzés. Sokszor magukra is hagyjuk őket, sőt még sürgetjük és követelőzünk.
Félnek sokan az ünneptől. Teljesen kimerülve érkeznek meg az ünnep küszöbére. Ünnepelni ...
2018-12-10 08:38:09
Szili Katalin: a kárpátaljai magyarságnak éreznie kell, hogy az anyaország mellette áll
... Kárpátalján.
Barta József, a KMKSZ alelnöke, a Kárpátalja megyei tanács (közgyűlés) első elnökhelyettese fontosnak nevezte az UMDSZ és KMKSZ összefogását, a kárpátaljai magyar közösség szolidaritását a súlyos magyarellenes provokációkkal terhes időszakban. Hangsúlyozta, hogy tovább kell erősíteni a két szervezet együttműködését és közösen kell folytatni a küzdelmet, amelyben ...
2018-12-08 17:46:58
Szép írások
Így tanít jól élni egy súlyos beteg lány felemelő tanúságtétele és halála!

Egy huszonegy éves lánytól, Claire Winelandtől búcsúzott a világ, aki gyógyíthatatlan,"cisztás fibrózis" nevű betegségben szenvedett.
Keresztény vagy hívő? Nem tudom. Mégis, annak alapján, amit láttam és hallottam tőle, azt mondom: szent volt. Huszonegy évesen az élet olyan mélységére tapint ...
2018-12-06 21:17:24
Brexit - Brit pénzügyminiszter: a brit kereskedelmi kapcsolatok jelentős részét lerombolná a megállapodás nélkü
... Kereskedelmi Világszervezet általános szabályrendszere lépne életbe, ami vámok és vámvizsgálatok megjelenését jelentené a jelenleg teljesen akadálymentes kétoldalú kereskedelemben.
Ennek súlyos növekedési kockázatára gazdasági szakértők már részletes számításokkal is felhívták a figyelmet.
A National Institute of Economic and Social Research (NIESR) nevű tekintélyes lond...
2018-12-06 15:57:06
1 2 3 ..........1010 1011 .....1515 1516 .....2019 2020 2021 
Címkék: Elfogták Németországban, Iszlám Állam, Puzsér Róberttel, Cseri Kálmán, Szili Katalin, Songül, Corinaldo Lanterna Azzurra, Németh Zsolt, Barta József, Claire Winelandtől, Kereskedelmi Világszervezet, National Institute, Social Research, menedékkérőket befogadó, feltételezett támogatóját, olasz diszkóban, politikai centrum, kárpátaljai magyarságnak, anyaország mellette, brit kereskedelmi, megállapodás nélkü, őrizetbe vett, bajorországi Bambergben, volt amerikai, ügybe beavatott, közleményben Songül, állam elleni, egyik potenciális, globális gazdasági, fenntartható gazdasági, utóbbi években, kereskedelmi vitarendezési, egyik kijárati, egyikük édesanyját, tömeg súlya, oxigénhiány miatt, hatóságok lezá, jobbközép identitást, ökopárt gyökerei, együttműködés jelenleg, háziasszonyokra rászakad, egész rokonság, egész lakás, szükségen felül, ünnep küszöbére, kárpátaljai magyar, súlyos magyarellenes, súlyos beteg, huszonegy éves, élet olyan, jelenleg teljesen, gyermekvállalási, szabályrendszere, pénzügyminiszter,
© 2013 TVN.HU Kft.