Belépés
A savanyúságlé is nagyon egészséges
... lehet a nátriumnak. Mértékkel fogyasztva szükségünk van erre az ásványi anyagra, de a magas vérnyomásban szenvedő személyek inkább óvakodjanak a magas sóbeviteltől, még akkor is, ha a szomszéd vagy az ismerősök szerint ez nem jelent veszély az egészségre. Belgyógyász-kardiológus szakorvos szerint sóra szüksége van a szervezetnek, de a mértéktelen fogyasztása nem javasolt, mint aho...
2023-12-05 21:39:31
Disznóvágás és egyéb tilos dolgok
... vágtunk disznót, mert a Rákosi érában kötelező beszolgáltatás volt. Egyik hízó felét beadtunk, a másikat magunknak vágtunk titokban és nem perzseltük, hanem forráztunk, nehogy meglássa a szomszéd és szaladjon bejelenteni, mint drága Apám pálinkafőzőjét.
Egy kis faluban is ugyanolyan és ugyanannyi gonosz volt, mint városokban. Zsidóüldözéskor a zsidókat bújtattuk, 56-ban m...
2023-12-05 17:39:06
Ady Endre : Őszülő erdők rettegése
...

Őszülő erdők rettegése,
Gyásza van a szivemben, Mylitta,
És szépsége és elszántsága,
Legdúsabb színeit most virítja
A Szerelem, az igazi,
Oly szomszédos a komor Halállal.

Nyarat lelkem már nem is fájlal,
Száz szinű, pazar, szomoru kedve
Szórja sugarát kifogytáig
Őszt-borongató, szőke fejedre,
A te macskás, if...
2023-11-23 00:16:43
A szomszéd nénit elnöknek
Olyan régen, hogy akkoriban tán még Hold se volt az égen, szóval hátulgombolós kis srác koromban a Ferencvárosban laktunk, egy régi körfolyosós házban. Emlékszem az egyik szomszéd nénire, én Lujzi néninek szólítottam, de a szomszédoknak csak Lujzi, avagy Lujzácska volt.
Akkoriban nagyon öregnek láttam, pedig valószínűleg fiatalabb lehetett, mint én most. Egyedül élt, azt so...
2023-11-21 05:47:43
Hétvégi humor
... drágám, elmondta anyukád, hogy most mit fogunk csinálni?
- Nem.
- A francba! Én meg már elfelejtettem.

Az öreg paraszt kinn szánt a falu határában. Odamegy hozzá a szomszédja:
- Hé, szomszéd, a felesége megszökött a kováccsal!
Az öreg nem szól semmit, csak szánt tovább.
- Hallotta, mit mondtam? Nem megy utánuk?
Mire az öreg a válla fölött o...
2023-11-05 14:15:10
Azahriah-val megszületett az első igazi magyar szupersztár
... év alatt kimaxolható. Ez a szemlélet pedig több mint rendben van. Amúgy is, Mácsai Pál intrója így szól a Deliriumban: ,,Már ötven éve tündököl fölöttem ez a sok élő, fényes, égi szomszéd." Azahriah utolsó két sora pedig így:

,,Mondd, Azi, mi neked az, az, ami már elég? Veretem még öt évig, azt csók!"

Bulizz az Afterrel szombaton, ve...
2023-11-02 22:30:21
Magyar pszichiátria - kivégzőgépek
... reformátusai folyamatosan deformálták a nemi szervemet, testrészeimet a szereplők miatt, összetörve minden részemet a pusztítók feleségei miatt, mely mai napig tart pókhasával terhesség alatt a szomszédnak. Űrpókok helyett nem szerethettek a gyerekeim, akiket szintén tönkre tettek, meggyaláztak a szomszéd Rákóczi terével, melyek mai napig áldoznak.

Folyamatosan kaptam G...
2023-10-09 14:18:33
Terrorháború Izrael ellen: mi történik most?
... október 7-én.Forrás: MTI/EPA/Mohamed SzaberRakétatalálat érte a Gázai övezettel északon szomszédos városokat, Askelont és Javnét, valamint az ország középső részén Rison Lecionban és Ramléban is becsapódott lövedék, Jeruzsálemből légvédelmi riasztást jelentettek.

...
2023-10-08 21:30:38
Torday Teodóra Éva versei
... végre
ne a vér színe legyen!
Szeretet színe az!
S a fehér:
kis fehér pillangók zöld mezőn...
Fehér és zöld a szín, mi
reményt ad nekünk!

Talán, ha a szomszéd rétjére
elfutott jó magyarok
mind visszatérnek,
megtanulnak akkor újra
pillangót kergetve
álmodni szépeket
az elnyomott,
szomorú,
szép magyar g...
2023-09-24 21:00:47
Szőke nő viccek: Szőkékről - Nem csak szőkéknek
... csend, megfagy a levegő. A mellette ülő nő odasúgja:
- Vigyázzon, jóember, miket beszél... A mixer szőke, a tulaj szintén. Én is szőke vagyok, 100 kg, fekete öves karatés. A túlsó szomszédom egy 120 kilós, 1.90m magas szőke súlyemelőnő. Végül a maga másik oldalán egy kétméteres, 150 kilós szőke birkózó ül. Most gondolja meg, tényleg el akarja mesélni azt a viccet?!
Mire ...
2023-09-15 22:00:26
1 2 3 .................620 621 ........930 931 .........1240 1241 1242 
Címkék: Terrorháború Izrael, Torday Teodóra Éva, Mácsai Pál, Mohamed Szaber, Rison Lecionban, szomszéd nénit, első igazi, ásványi anyagra, magas vérnyomásban, magas sóbeviteltől, szomszéd vagy, ismerősök szerint, mértéktelen fogyasztása, zsidókat bújtattuk, komor Halállal, régi körfolyosós, egyik szomszéd, szomszédoknak csak, öreg paraszt, falu határában, felesége megszökött, válla fölött, szemlélet pedig, nemi szervemet, szereplők miatt, pusztítók feleségei, szomszéd Rákóczi, ország középső, szomszéd rétjére, mixer szőke, tulaj szintén, túlsó szomszédom, maga másik, zsidóüldözéskor, ferencvárosban, pálinkafőzőjét, beszolgáltatás, rakétatalálat, jeruzsálemből, testrészeimet, hátulgombolós, elfelejtettem, szomszédoknak, sóbeviteltől, valószínűleg, kivégzőgépek, terrorháború, szervezetnek, vérnyomásban, savanyúságlé, folyamatosan, reformátusai, megszületett, pszichiátria, meggyaláztak, szerethettek, visszatérnek, belgyógyász, óvakodjanak, elszántsága, súlyemelőnő, bejelenteni, kimaxolható, szólítottam, jelentettek, kardiológus,
© 2013 TVN.HU Kft.