Belépés
A békesség szigete - a békességről
... mindenből minél többet birtokoljunk, vagyis ha nincs bennünk ÖNMEGTARÓZTATÁS, mértékletesség, akkor pláne nincs nyugalmunk.

Vagyis arra a következtetésre juthatunk, hogy a békesség az egyik legnehezebben elnyerhető/gyakorolható gyümölcs, mert ha a másik 8 gyümölcs egyike is hiányzik, már nem mondhatjuk el, hogy békeséggel rendelkezünk, ezért mindegyiket egyformán kell f...
2019-10-03 18:18:19
Halálos baleset történt Törökszentmiklósnál
...
Az elsődleges adatok szerint egy gépkocsi vezetője eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy másik személyautóval.
A balesetben az egyik autó sofőrje a helyszínen meghalt, az utasa megsérült - olvasható a közleményben.
A helyszínelés idején teljes útzár van. ...
2019-09-22 15:52:15
Dózsa György úti baleset - M1: magát filmezte M. Richárd a baleset okozásakor
... Mercedes típusú gépkocsival óránkénti 135-140 kilométeres sebességgel haladt a budapesti Dózsa György úton, amikor összeütközött egy szabálytalanul elé kanyarodó személyautóval. Utóbbi autó egyik utasa a helyszínen, egy másik még aznap a kórházban meghalt, a kocsi vezetője - a per harmadrendű vádlottja - pedig életveszélyesen megsérült. Könnyebben megsérült több járókelő és M. Ric...
2019-09-19 14:41:40
Sztrájkolhatnak a British Airways légitársaság pilótái
... fellebbviteli bírósághoz fordult jogorvoslatért.
A pilótaszövetség egyelőre nem jelentette be a sztrájk időpontját, de minden valószínűség szerint augusztusban, a nyári szabadságok miatt egyik legsűrűbb időszakban kell rá számítani. A szakszervezet közölte, a törvényi előírás szerint 14 nappal előre kell tájékoztatnia a munkáltatót a munkabeszüntetésről.
A British Airway...
2019-07-31 17:51:41
Dózsa György úti baleset - M. Richárd: gyorsítottam az ütközés előtt
... rendszámú Mercedessel 135-140 kilométer/órás sebességgel haladt Budapesten, a Dózsa György úton, amikor összeütközött egy szabálytalanul elé kanyarodó személyautóval. Ennek az autónak az egyik utasa a helyszínen, egy másik még aznap a kórházban meghalt, a kocsi vezetője - a per harmadrendű vádlottja - pedig életveszélyesen megsérült. Könnyebben megsérült több járókelő és M. Richár...
2019-07-05 12:11:18
Dunai hajóbaleset - Azonosítottak két újabb áldozatot, egyikük magyar
...
A bejelentés szerint a délelőtt Érd térségében kiemelt áldozat egy dél-koreai nő, a hajó egyik utasa volt.
A Szabadság híd környékén este kiemelt férfi magyar, ő a hajó legénységéhez tartozott.
A kutatásban részt vevők továbbra is keresnek még 8 dél-koreai utast és a hajó magyar legénységéből egy embert a Duna teljes déli szakaszán - áll a közleményben.
A Hable...
2019-06-06 22:42:29
Düsseldorf helyett Edinburghban landolt a British Airways repülőgépe
... tévesztettek, és mivel a London City repülőtérről indult járat repülési terve Edinburghba szólt, a skóciai város repülőterének légi irányítói engedélyezték a leszállást.
Sophie Cooke, a gép egyik utasa, aki hetente utazik a német városba Londonból, elmondta, amikor a pilóták bejelentették, hogy Edinburghban fog a gép leszállni, az utasok azt hitték, tréfálnak. A nő még meg i...
2019-03-25 15:51:35
Szembe ment a forgalommal az M5-ös autópályán halálos balesetet okozó sofőr
...
A közlemény szerint a járművet egy 85 éves tatai férfi vezette, aki autójával a sztráda Röszke felé vezető szakaszán, a 114-es kilométernél karambolozott egy személygépkocsival.
Az ütközés következtében egyik utasa, egy 81 éves tatai nő meghalt. A balesetnek további három sérültje van....
2019-02-06 11:01:35
Biztonsági öv nélküli vezetésért figyelmeztette a rendőrség a brit uralkodó férjét
... vezette a Land Rovert, amely felborult. II. Erzsébet királynő férjét a helyszínre érkező többi autós segítette ki az oldalára dőlt kocsiból.
Fülöpnek nem esett baja, de a másik kocsi egyik utasának, egy 45 éves nőnek eltört a csuklója, a Kiát vezető 28 éves nő a térdén szenvedett vágásos sérüléseket.
A Kia személyautóban utazott egy kilenchónapos kisfiú is, ő azonban nem...
2019-01-20 07:04:05
Töréses sérüléseket szenvedett a brit uralkodó férjének kocsijával ütköző autó egyik utasa
... autós segítette ki az oldalára dőlt kocsiból.
A területileg illetékes Norfolk megyei rendőrség pénteki tájékoztatójában megerősítette, hogy Fülöpnek nem esett baja, de a másik kocsi egyik utasának, egy 45 éves nőnek eltört a csuklója, a Kiát vezető 28 éves nő a térdén szenvedett vágásos sérüléseket.
Az első hírek arról szóltak, hogy a herceg kocsijával ütköző jármű utasa...
2019-01-18 13:51:36
1 2 3 ........30 31 ....45 46 ....59 60 61 
Címkék: Dózsa György, British Airways, British Airway, London City, Sophie Cooke, Land Rovert, békesség szigete, baleset okozásakor, ütközés előtt, brit uralkodó, következtetésre juthatunk, egyik legnehezebben, elsődleges adatok, gépkocsi vezetője, szemközti forgalmi, másik személyautóval, egyik autó, helyszínen meghalt, utasa megsérült, helyszínelés idején, budapesti Dózsa, kórházban meghalt, kocsi vezetője, pilótaszövetség egyelőre, sztrájk időpontját, nyári szabadságok, szakszervezet közölte, törvényi előírás, egyik utasa, bejelentés szerint, hajó egyik, hajó legénységéhez, kutatásban részt, hajó magyar, skóciai város, német városba, pilóták bejelentették, közlemény szerint, sztráda Röszke, 114-es kilométernél, ütközés következtében, balesetnek további, helyszínre érkező, oldalára dőlt, másik kocsi, térdén szenvedett, kilenchónapos kisfiú, területileg illetékes, első hírek, herceg kocsijával, tájékoztatójában, életveszélyesen, sztrájkolhatnak, önmegtaróztatás, következtetésre, pilótaszövetség, mértékletesség,
© 2013 TVN.HU Kft.