Belépés
Serge Monast: A TORONTÓI JEGYZŐKÖNYVEK
... tartása.

2. Bátorítani kell az ökológiai szemléletű anarchizmus elterjedését, kiemelten az egyetemi, főiskolai hallgatók körében, hiszen ők a nemzetállamok ellenségei. Az úgynevezett környezetvédelmi és zöld gondolkodás természetes (de csak taktikai) szövetségesünk mindaddig, amíg a fennálló nemzetállami rendet támadja.

3. Az általunk befolyásolt ifjúsá...
2018-09-25 21:26:29
Kövér: három évtizede az utolsó pillanatban érkezett a szabadság lehetősége
... tömeggel, ha tudta is, mit gondolnak róla az emberek.
Mint mondta, a kommunisták attól rettegtek, hogy "a politikai ellenállás nemzeti színekben fog testet ölteni", ahogy az - környezetvédelmi felhanggal - a bős-nagymarosi beruházás kapcsán végül meg is történt.
Arról beszélt, a '80-as években a kommunisták is látták a rendszer végét, és azt, hogy az viszonylag gyorsan k...
2018-06-13 21:19:12
A választók elhagyják a lebénult miniszterelnököt – ön
... válhat.

Márpedig David Davis Brexit-ügyi miniszter és Liam Fox kereskedelmi miniszter lemondással fenyegetőzik, ha a vámunió megvalósul. Ha pedig Boris Johnson külügyminiszter és Michael Gove környezetvédelmi miniszter is csatlakozna a May elleni lázadáshoz, akkor a miniszterelnök napjai meg lennének számlálva. May már nincsen abban a helyzetben, hogy kirúgja lázadó ...
2018-05-07 11:12:43
Rogán a politikai, Palkovics a pénzosztási főnök lesz
... kormányban. Paks 2 építése nem lesz csak az övé az óriási állami beruházások közül, azt tárca nélküli miniszterként továbbra is Süli János irányítja majd.

Ő örökli az egykori környezetvédelmi minisztérium helyére létrehozott fenntarthatósági és klímapolitikai államtitkárságokat is, a szintén nagy pénzek elosztását jelentő infokommunikációt, illetve a szakképzést is. ...
2018-05-07 10:39:32
A férfi, akit farkasok neveltek fel a vadonban
... főnökei a vendéglátó- és építőiparban, és nem tudott tökéletesen beilleszkedni az emberi társadalomba. De legalább a szomszédai egyenrangúként kezelik őt.

Most egy spanyol környezetvédelmi csoport összefogott érte és gyűjtést szerveztek, hogy kazánt vehessenek a lakásába, ezt ugyanis nem engedheti meg magának a nyugdíjából.

...
2018-04-23 22:38:50
Két év nyolc hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Horváth Annát a Kolozsvári Táblabíróság
... közmunkát, mert "nincsenek féligazságok". A pénteken kihirdetett ítélet szerint Fodor Zsoltnak 80 nap közmunkát kell végeznie egy kolozsvári közterület-fenntartó vállalatnál vagy a környezetvédelmi alap adminisztrációjánál.
A bíróság ugyanakkor elfogadta Horváth Anna kérését, és elrendelte a büntető perrendtartási törvény egyik cikkelyének az alkotmányossági vizsgálatát....
2018-03-23 09:51:11
Serge Monast: A TORONTÓI JEGYZŐKÖNYVEK
... tartása.

2. Bátorítani kell az ökológiai szemléletű anarchizmus elterjedését, kiemelten az egyetemi, főiskolai hallgatók körében, hiszen ők a nemzetállamok ellenségei. Az úgynevezett környezetvédelmi és zöld gondolkodás természetes (de csak taktikai) szövetségesünk mindaddig, amíg a fennálló nemzetállami rendet támadja.

3. Az általunk befolyásolt ifjúsá...
2018-03-10 22:36:17
Huszonévesen milliárdosok – így áll a saját lábán az O
... 2018. január 4. csütörtök
Huszonévesen milliárdosok - így áll a saját lábán az Orbán-rezsim második generációja
Kennedyk vagy Alijevek? A nyugati vagy a keleti változatra hasonlítanak jobban a közelmúltban kialakult magyar politikus- és oligarcha-dinasztiák? Az Orbán-Tiborcz házaspár, a három Mészáros-testvér és Matolcsy Ádám vagyona ös...
2018-01-09 09:07:00
Brexit - Barnier: az EU kész megkötni a "legambiciózusabb" szabadkereskedelmi egyezményt a britekkel
... "legambiciózusabb" szabadkereskedelmi egyezményt a britekkel, ebben azonban döntő fontosságú lesz, hogy London a kilépést követően továbbra is alkalmazni kívánja-e az uniós egészségügyi, környezetvédelmi, munkajogi és más normákat.
Rámutatott: a kilépési egyezmény ratifikációja ezen is múlhat az Európai Parlamentben, illetve a tagállamokban.
"Nem azért mondom ezt, hogy p...
2017-11-20 14:23:15
Krónika 3. rész (interpellációk)
... kidolgozott csomag azonban akkor még nem tartalmazta egy újabb négysávos közút helyreállítását - tette hozzá.
Pogácsás Tibor, a BM önkormányzati államtitkára azt felelte: súlyos környezetvédelmi kérdés mind a víz kitermelése, mind az, hogyan fordulhatott elő, hogy a területet beépítették.
Jelezte, hogy az Országos Vízügyi Főigazgatóság vizsgálja a víz megjelenési formáit...
2017-10-02 16:43:07
1 2 3 ....16 17 ..24 25 .31 32 33 
Címkék: Serge Monast, TORONTÓI JEGYZŐKÖNYVEK, Horváth Annát, Kolozsvári Táblabíróság, Márpedig David Davis Brexit-ügyi, Liam Fox, Boris Johnson, Michael Gove, Süli János, Fodor Zsoltnak, Horváth Anna, Matolcsy Ádám, Európai Parlamentben, Pogácsás Tibor, Országos Vízügyi Főigazgatóság, utolsó pillanatban, szabadság lehetősége, választók elhagyják, lebénult miniszterelnököt, pénzosztási főnök, saját lábán, ökológiai szemléletű, nemzetállamok ellenségei, úgynevezett környezetvédelmi, fennálló nemzetállami, általunk befolyásolt, kommunisták attól, politikai ellenállás, bős-nagymarosi beruházás, rendszer végét, viszonylag gyorsan, vámunió megvalósul, miniszterelnök napjai, óriási állami, egykori környezetvédelmi, szintén nagy, emberi társadalomba, szomszédai egyenrangúként, spanyol környezetvédelmi, pénteken kihirdetett, környezetvédelmi alap, bíróság ugyanakkor, büntető perrendtartási, alkotmányossági vizsgálatát, nyugati vagy, keleti változatra, közelmúltban kialakult, három Mészáros-testvér,
© 2013 TVN.HU Kft.