Belépés
„Miért csak szakállas embereket látni a templomi képek
... bírnom, azt mondja: szerinte a szívek együtt rezgése és a lelkesedés a titkuk, na meg az egyre több próba, amelyekre a koncertfelkérések szaporodása rá is kényszeríti őket. Jól kiegészítik egymást a kar vezetésében: Anikó a teológiai, ő a zenei felelős.
Amikor a püspökség kertjébe átérek, Veres András éppen arról beszél, hogy az élet édességét a szeretet adja, és ma mindenkin...
2019-05-26 22:30:15
Gyermeknap megünneplése
... gyermekkorukból kimaradt a Szülők jelenléte és szeretete. Ez végérvényesen elveszett. Senki nem tudja kárpótolni őket érte. Sok gyermek ma is olyan házban nő fel ahol a szülők már nem szeretik egymást. Ők tudják a titkot:

Meg lehet nőni, de felnőni nem /Anna Gavalda/

Szeretném Keresztúri Dezső szavait ajánlani mindenki figyelmébe!

Úgy gyönyörködj,...
2019-05-26 19:57:49
Lukátsi Vilma: Szívtől-szívig
... íróasztalon,
elgondolkozva nézem, forgatom,
az óceánok nem végtelenek,
a zöld mezőben barnák a hegyek...
A kontinensek egymáshoz közel,
annyi kékség választja csak el
egymástól őket: egy gyermek keze
átaraszolhatná.
Kellene,
kellenének olyan tiszta kezek,
hogy a világon hidat verjenek!
Országok között,
szívtől-szívig,...
2019-05-26 10:26:00
húsvét 5. hét szombat 05.25
... elkerülni.
Ellentétes érzésekről és magatartásokról van itt szó, amellyel már találkoztunk a világosság és a sötétség, a hit és a hitetlenség bemutatásakor. A hívők Krisztusért szeretik egymást, a világ pedig éppen Krisztus miatt gyűlöli őket. Az Úr kihív minket a világból, a világias gondolkodásból, és Isten előtti hódolatra, odaadásra szólít fel.
Jézus szavait minden...
2019-05-25 14:27:12
Pesterzsébeten ma is tiltott Fekete István Zsellérek könyve
... továbbtanuló falusi gyerekek
- NEMZETI ÖSSZETARTOZÁS-TUDATÁT és
- az egymásra utaltság-szülte EGYÜTTMŰKÖDÉSI KÉSZSÉGET ÉS AKARATOT!!!
- Azt, amilyen harmóniában élhet - egymást segítve - gazdag, vagy szegény; magyar- és zsidó- származású...
- Nem számít a származás csak az összetartozás érzéséből fakadó életrevalóság és
- az ÖNÁLLÓSÁG FELELŐS...
2019-05-24 14:36:36
Emberöléssel gyanúsítanak három férfit egy eltűnt újpesti autókereskedő ügyében
... és egy másik, a Pest megyei Maglódró...
2019-05-24 14:08:59
Elindul az ePincekönyv projekt megvalósítása
... szakterület - mutatott rá az államtitkár.
Az adminisztrációs rendszer egyszerűsítése, elektronikus útra terelése és az ellenőrzések hatékonyságának javítása mellett kiemelte a jelenlegi, egymást átfedő adatszolgáltatási kötelezettségekből fakadó adatduplikációk megszüntetését és az egységes elektronikus felület biztosítását a közigazgatási eljárások támogatásához.
Az ePi...
2019-05-24 13:59:47
Márciusban csökkentek a németországi építőipari megrendelések
... márciusban beérkezett építőipari megrendelések azzal együtt is az adott hónap rekordjának számítanak, hogy csökkentek az előző havihoz képest. Tavaly december óta mindegyik hónapban, azaz négy egymást követő hónapban az adott hónap történelmi rekordját érte el az építőiparban az új megrendelések összege.
A müncheni ifo gazdaságkutató intézet csütörtökön közzétett májusi néme...
2019-05-24 11:48:48
Szűz Mária, a keresztények segítsége 05.24
... Értelemszerű, hogy mindez azzal folytatódik, hogy a Jézusban hívőket az egymás iránti szeretet jellemzi és tartja közösségben. Ezt mondja a mi Urunk: ,,Az az én parancsom, hogy szeressétek egymást, amint én szerettelek titeket!"A mérték tehát, amire tanítványainak törekedniük kell, az ő szeretete. Jézus értelmezésében a szeretet egyetemes, azaz senki nem zárható ki belő...
2019-05-24 08:39:39
A tagállamok szakminiszterei támogatni kívánják az európai filmes koprodukciókat
... is.
A dokumentumban felszólították az uniós tagállamokat és az Európai Bizottságot, hogy továbbra is nyújtsanak támogatást a koprodukciók létrejöttéhez, a nyelvileg vagy földrajzilag egymástól elkülönülő országok közötti együttműködés esetében is, valamint segítsék minél több emberhez eljuttatni ezeket a műveket.
Mint rámutattak, az audiovizuális alkotások tükrözik az eu...
2019-05-23 21:56:03
1 2 3 .............3904 3905 ......5856 5857 .......7807 7808 7809 
Címkék: Lukátsi Vilma, Fekete István Zsellérek, Szűz Mária, Veres András, Anna Gavalda, Szeretném Keresztúri Dezső, NEMZETI ÖSSZETARTOZÁS-TUDATÁT, EGYÜTTMŰKÖDÉSI KÉSZSÉGET ÉS AKARATOT, ÖNÁLLÓSÁG FELELŐS, Európai Bizottságot, templomi képek, eltűnt újpesti, ePincekönyv projekt, németországi építőipari, keresztények segítsége, tagállamok szakminiszterei, európai filmes, szívek együtt, egyre több, koncertfelkérések szaporodása, zenei felelős, püspökség kertjébe, élet édességét, szeretet adja, zöld mezőben, kontinensek egymáshoz, gyermek keze, világon hidat, hitetlenség bemutatásakor, hívők Krisztusért, világ pedig, világias gondolkodásból, egymásra utaltság-szülte, származás csak, összetartozás érzéséből, adminisztrációs rendszer, ellenőrzések hatékonyságának, egységes elektronikus, közigazgatási eljárások, adott hónap, előző havihoz, egymás iránti, mérték tehát, szeretet egyetemes, dokumentumban felszólították, uniós tagállamokat, koprodukciók létrejöttéhez, nyelvileg vagy, audiovizuális alkotások,
© 2013 TVN.HU Kft.