Belépés
A legszebb Szív
... egy darabkát az ő szívéből. Mivel ezeket a darabokat nem lehet milliméterrel mérni, ilyen szabálytalan lesz, de ezeket nagyon becsülöm, mert arra a szeretetre emlékeztet amit megosztottunk egymással. Néha csak én ajándékoztam darabokat a szívemből, semmit nem kaptam cserébe, még egy darabkát sem a szívükből. Ezek a nyílt sebek, az üregek...hogy szeresd a körülötted élőket, mindig ...
2018-12-21 14:45:37
Életbölcsességek a szeretetről, boldog életről és a lélekről
... teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.

13 Ahol szeretetünk lakozik, ott éli életét a lélek.

14 Amikor lelkünk és énünk harmóniában él egymással, egész lényünk nyugalmat sugároz. A lélek szavak nélkül is tudja, amit az ,,én" szavakkal sem tud kifejezni.

15 A csönd, amelyik látni engedi a világot a maga val...
2018-12-16 21:00:30
Szép napot mindenkinek!
... (soha)!...
2018-11-07 08:56:34
Mi a különbség a proletár internacionalizmus és a neoliberalizmus között?
... inkàbb , mert Foxi vàlaszolt annak a mélyen tisztelt forumtagnak. Kösz Foxi.

Rövid ittlétem alatt szerintem sikerült békiteni ( vagy legalàbbis javitani a hangnemen ) az egymàssal régota vitàzo forumtagok között, sokak részérél még tart a fegyverszünet.

Kedves Deco! Kösz a bàtoritàst, de néha jot tesz eltàvolodni ( ha ...
2017-09-19 15:37:48
Mi a különbség a proletár internacionalizmus és a neoliberalizmus között?
... az ellenzék egyik legmüveltebb, legintelligensebb képviselöje és a kormànypàrtiak legokosabb, leglogikusabb képviselöje között hogyan tud ilyen szintü vita létrejönni.

Egymàssal vitatkoztok, semmiségeken ....de szo nélkül hagyjàtok, hogy egy forumtag " rakàs cigànyozik, piszkos cigànyozik " ( e miatt léptem ki erröl a forumrol )
|...
2017-09-19 11:34:12
Mi lenne, ha egy hétig szellemi fegyverszünetet kötnénk, mint a régi görögök az Olimpia alatt ?
... durvàbb hangnemben vàlaszol C-nek. C fokozza a durva hangnemet .. minden eszmecsere ujabb és ujabb durvasàgokb torkollik -- a végén ( évek vagy honapok elteltével ) màr csak egymàssal foglalkoznak, és nem a sajàt véleményükkel.
Ràadàsul van olyan forumtag, aki valoban durva kifejezéseket hasznàl, az ellenfele valamivel finomabban v...
2017-08-21 21:26:22
A miniszterelnök urnak jo a memoriäja ?
... felesleges jövevényszavakkal .. tehàt csak azokat a szavakat kellene àtvenni idegenböl, aminek nincs magyar megfelelöje .. vagy pedig arra kellenek, hogy az emberek pontosabban tudjanak egymàssal tàrsalogni .

Kis vasàrnapi humor : volt egyszer egy baràtnöm, aki nem szeretkezett velem, hanem KOITÀLT,.. ez biztos nem fog jövevényszov...
2017-05-07 12:25:51
A miniszterelnök urnak jo a memoriäja ?
A magyar helyesiràs szabàlya
Magyar Tudomànyos Akademia
( Az idegen közszavak és tulajdonnevek iràsa )
11. kiadàs

.........
202. Az egymàssal érintkezö nyelvek mindig adnak àt egymàsnak , és vesznek àt egymàstol közszavakat is, tulajdonneveket is.
a. Az idegen eredetü közszavak az idö multàva...
2017-05-06 18:55:18
A jó tanár sem....................
Ha két ember őszintén mer beszélgetni egymással, akkor nagyon fontos, hogy türelemmel viseltessenek egymás iránt, mert a tüskés kinövések megváltoztatása nem megy egyik napról a másikra.
Könnyű két hét után a másik szemébe vágni, hogy nem változol.
A jó tanár sem csak a teljesítményt, hanem sokszor a szándékot és apró lépéseket is megfelelően értékeli...
Dr. C...
2014-04-27 09:07:09
Jövőnk
... bànat,a hüsèg,a kìsèrtès.
Nem együtt èrezzük tovàbb ami fontos
Volt mikor csak sejtettünk de tudàsunk màr pontos.

Nem vagyunk egymàsnak,de figyeld amit mondok.
Azt kìvànom legyèl mindörökre boldog.
Az együtt töltött èvek èletünkben lecke
Szerelmemmel szàrnyalj tõ...
2008-04-25 16:12:53
1 
Címkék: Kösz Foxi, Kedves Deco, Magyar Tudom&#224, legszebb Szív, neoliberalizmus között, hétig szellemi, miniszterelnök urnak, szeretetre emlékeztet, nyílt sebek, körülötted élőket, lélek szavak, mélyen tisztelt, ellenzék egyik, durva hangnemet, ellenfele valamivel, szavakat kellene, emberek pontosabban, magyar helyesir&#224, idegen közszavak, idegen eredetü, tüskés kinövések, másik szemébe, együtt töltött, életbölcsességek, megváltoztatása, fegyverszünetet, neoliberalizmus, tulajdonneveket, miniszterelnök, viseltessenek, megosztottunk, tulajdonnevek, milliméterrel, teljesítményt, leglogikusabb, kifejezéseket, fegyverszünet, véleményükkel, jövevényszov, ajándékoztam, legmüveltebb, szabálytalan, semmiségeken, foglalkoznak, szerelmemmel, szeretkezett, beszélgetni, harmóniában, mindenkinek, közszavakat, megfelelően, forumtagnak, megfelelöje, vitatkoztok, szeretetről, képviselöje, szeretetünk, pontosabban, létrejönni, viccfaktor, emlékeztet, finomabban, felesleges, szeretetre, legokosabb, türelemmel, forumtagok, köszönheti,
© 2013 TVN.HU Kft.