Belépés
Életbölcsességek a szeretetről, boldog életről és a lélekről
... emberségét.Ahol szeretetünk lakozik, ott éli életét a lélek.

...
2023-06-07 21:00:45
Világomban minden rendben van
... végtelen körforgásában ahol most vagyok nincs kezdet és nincs vég,...csupán az anyag és a tudat állandó egymásba fordulása.

...
2023-03-03 22:30:10
Gondolatok a barátságról
... barátság az egyetlen olyan kapcsolat, amely kölcsönös, szabad választással jön létre. Nem velünk születik, mi teremtjük. Nem fertőzi meg semmilyen testi kapcsolat, vagy érdek. Nem akarunk egymástól semmit - egyszerűen csak jó együtt lenni. A barátság születése mindig együtt jár azzal az érzéssel, hogy találkoztunk már valahol. Hogy ismerem őt! Ez persze sejtelem, nem biztos,...
2022-12-15 19:30:40
A legszebb Szív
... egy darabkát az ő szívéből. Mivel ezeket a darabokat nem lehet milliméterrel mérni, ilyen szabálytalan lesz, de ezeket nagyon becsülöm, mert arra a szeretetre emlékeztet amit megosztottunk egymással. Néha csak én ajándékoztam darabokat a szívemből, semmit nem kaptam cserébe, még egy darabkát sem a szívükből. Ezek a nyílt sebek, az üregek...hogy szeresd a körülötted élőket, mindig ...
2018-12-21 14:45:37
Életbölcsességek a szeretetről, boldog életről és a lélekről
... teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.

13 Ahol szeretetünk lakozik, ott éli életét a lélek.

14 Amikor lelkünk és énünk harmóniában él egymással, egész lényünk nyugalmat sugároz. A lélek szavak nélkül is tudja, amit az ,,én" szavakkal sem tud kifejezni.

15 A csönd, amelyik látni engedi a világot a maga val...
2018-12-16 21:00:30
Szép napot mindenkinek!
... (soha)!...
2018-11-07 08:56:34
Mi a különbség a proletár internacionalizmus és a neoliberalizmus között?
... inkàbb , mert Foxi vàlaszolt annak a mélyen tisztelt forumtagnak. Kösz Foxi.

Rövid ittlétem alatt szerintem sikerült békiteni ( vagy legalàbbis javitani a hangnemen ) az egymàssal régota vitàzo forumtagok között, sokak részérél még tart a fegyverszünet.

Kedves Deco! Kösz a bàtoritàst, de néha jot tesz eltàvolodni ( ha ...
2017-09-19 15:37:48
Mi a különbség a proletár internacionalizmus és a neoliberalizmus között?
... az ellenzék egyik legmüveltebb, legintelligensebb képviselöje és a kormànypàrtiak legokosabb, leglogikusabb képviselöje között hogyan tud ilyen szintü vita létrejönni.

Egymàssal vitatkoztok, semmiségeken ....de szo nélkül hagyjàtok, hogy egy forumtag " rakàs cigànyozik, piszkos cigànyozik " ( e miatt léptem ki erröl a forumrol )
|...
2017-09-19 11:34:12
Mi lenne, ha egy hétig szellemi fegyverszünetet kötnénk, mint a régi görögök az Olimpia alatt ?
... durvàbb hangnemben vàlaszol C-nek. C fokozza a durva hangnemet .. minden eszmecsere ujabb és ujabb durvasàgokb torkollik -- a végén ( évek vagy honapok elteltével ) màr csak egymàssal foglalkoznak, és nem a sajàt véleményükkel.
Ràadàsul van olyan forumtag, aki valoban durva kifejezéseket hasznàl, az ellenfele valamivel finomabban v...
2017-08-21 21:26:22
A miniszterelnök urnak jo a memoriäja ?
... felesleges jövevényszavakkal .. tehàt csak azokat a szavakat kellene àtvenni idegenböl, aminek nincs magyar megfelelöje .. vagy pedig arra kellenek, hogy az emberek pontosabban tudjanak egymàssal tàrsalogni .

Kis vasàrnapi humor : volt egyszer egy baràtnöm, aki nem szeretkezett velem, hanem KOITÀLT,.. ez biztos nem fog jövevényszov...
2017-05-07 12:25:51
1 2 
Címkék: Kösz Foxi, Kedves Deco, legszebb Szív, neoliberalizmus között, hétig szellemi, miniszterelnök urnak, tudat állandó, egyetlen olyan, barátság születése, szeretetre emlékeztet, nyílt sebek, körülötted élőket, lélek szavak, mélyen tisztelt, ellenzék egyik, durva hangnemet, ellenfele valamivel, szavakat kellene, emberek pontosabban, életbölcsességek, neoliberalizmus, fegyverszünetet, miniszterelnök, leglogikusabb, milliméterrel, körforgásában, véleményükkel, megosztottunk, kifejezéseket, fegyverszünet, legmüveltebb, szabálytalan, foglalkoznak, jövevényszov, semmiségeken, találkoztunk, ajándékoztam, választással, szeretkezett, szeretetünk, barátságról, szeretetről, pontosabban, megfelelöje, harmóniában, slideplayer, forumtagnak, vitatkoztok, képviselöje, mindenkinek, világomban, gondolatok, egyszerűen, felesleges, forumtagok, emberségét, elteltével, legokosabb, eszmecsere, létrejönni, finomabban, viccfaktor, körülötted, emlékeztet, köszönheti, hirmagazin, hangnemben, szeretetre, egészségét, egymással, darabokat,
© 2013 TVN.HU Kft.