Belépés
Újabb hatalmas tanzanitot talált a néhány hónapja milliárdossá vált tanzániai bányász
... nyom - írja a bbc.com.
Júniusban a valaha talált két legnagyobb - 9,27 kilogrammos, valamint 5,103 kilogrammos - tanzanitért a kormánytól egy 7,74 milliárd tanzániai shillinges (egymilliárd forintos) csekket vehetett át Saniniu Laizer bányász-kisvállalkozó.
Az 1960-as években felfedezett, a 21. század drágakövének tartott tanzanit kizárólag a kelet-afrikai ország egy ki...
2020-08-04 13:21:37
Evezős ob - A férfiaknál két győri siker az első napon
... (7:19.67 p) is jócskán elmaradt riválisától.
A nap negyedik döntőjét - női könnyűsúlyú négypárban - a Bajai Spartacus SC hajója nyerte meg.
A sportág számára korábban megítélt egymilliárd forintos állami támogatás révén ezúttal új hajókhoz jutottak a versenyzők. Ezzel kapcsolatban Pető Tibor elnök - korábbi kétszeres világbajnok evezős - kiemelte: a magyar evezés több év...
2020-07-30 19:32:50
Ötmilliárd forintos kerékpáros fejlesztések kezdődnek Békéscsabán
... építtettek.
Szarvas Péter az MTI-nek elmondta: több mint tíz kilométernyi kerékpárút építését heteken belül elkezdi a kivitelező Hódút Kft., a szabadkígyósi szakaszhoz azonban egymilliárd forintot meghaladó forráskiegészítésre van szükség, amit jeleztek az államnak.
A másik, bruttó 2,77 milliárd forintos projektben nemcsak kerékpárutak épülnek, hanem ivó- és szennyvízvez...
2020-07-29 07:18:40
Közel egymilliárd forinttal nőtt a Trans-Sped csoport árbevétele tavaly
...
Közleményük szerint a sikeres év eredményének jelentős részét a debreceni székhelyű Trans-Sped további fejlesztésére és beruházásokra fordították.
Többek között ennek is köszönhető az, hogy a logisztikai szektort is súlyosan érintő koronavírus-járvány miatti krízishelyzetben a cég minden tehergépjárműve mozgásban maradt, és a szakembergárdáját is meg tudta tartani. A fe...
2020-07-29 07:15:29
Koronavírus - LMP: minden szociális dolgozó nyaralhasson ingyen a Balatonon!
... finanszírozással, ingyen tudjanak nyaralni a Balatonon, ugyanakkor ezt a lehetőséget kiterjesztenék a szociális ágazat minden munkavállalójára.
Az LMP számításai szerint mindez kevesebb mint egymilliárd forintjába kerülne az államnak - tette hozzá.
Ungár Péter szólt arról is, helyesnek tartják az egészségügyi dolgozók egyszeri 500 ezer forintos bérkiegészítését, azonba...
2020-07-18 14:21:52
A kártyás fizetések 15 ezer forintos, PIN-kód nélküli értékhatára megtartását javasolja az MNB
...
A jegybank Fizetési rendszer jelentés 2020 című kiadványát bemutatva az igazgató hozzátette: az értékhatár megemelésére a jegybank tett javaslatot, azt később kormányrendelet is megerősítette, 2020. december végéig. Az intézkedés áttételesen csökkentette a vírus terjedésének kockázatát.
Az igazgató az MTI kérdésére kitért arra, hogy az értékhatár bevezetésére kockázatot ...
2020-07-09 14:21:36
Potápi: több mint 2,2 milliárd forintos támogatás a külhoni magyar közösségeknek
... megnyílnak.
A támogatási keretre 2019 decemberében kiírt négy pályázat eredményét ismertetve elmondta: másfél milliárd forinttal segítik a külhoni magyar oktatást és kultúrát, amiből egymilliárdot központi felhíváson, félmilliárdot négy regionális pályázaton keresztül osztanak ki.
A központi pályázatra 2244 kérelem érkezett, amiből 655 nyert el támogatást. A regionális ...
2020-07-07 12:51:35
Elfogadták Nyíregyháza 2020-as módosított költségvetését
... megfizetésének időpontját. A későbbi kifizetés miatti hiányt hitelfelvétellel pótolhatja vissza költségvetésébe az önkormányzat, a hitelt pedig az éves ipari adóbevétel tíz százalékáig vagy egymilliárd forintig lehet a tárgyéven "túlvinni", azaz nem kell azonnal visszafizetni.
Ez a hitelfelvétel Nyíregyháza esetében az összesen 9,6 milliárd forintos iparűzési adóbevétel tíz s...
2020-06-25 17:02:15
Borrell: aggodalomra ad okot az ICC tagjainak szankcionálást lehetővé tevő amerikai elnöki rendelet
... érintett országok kapcsolatainak stratégiai fontosságát hangsúlyozták, és határozott elkötelezettségüket fejezték ki az együttműködés folytatása mellett.
Emlékeztetett, az EU csaknem egymilliárd eurós (mintegy 350 milliárd forintos) támogatást javasolt a keleti partnerek koronavírus elleni küzdelmének, illetve a gazdaság helyreállításának támogatására.
Az Egyesült Államo...
2020-06-11 20:43:23
Szijjártó: a versenyképességi program állami támogatása 169 milliárd forintra emelkedett
... versenyképességi program eredményeit értékelve elmondta, míg Európában és a világgazdaságban arról szólnak a hírek, hogy csődbe mennek vállalatok, addig Magyarországon 806 vállalat több mint egymilliárd euró értékű beruházás megvalósítását vállalja.
"Nem gondolom, hogy túl sok térség vagy európai ország adhatna számot arról, hogy kis-, közepes- és nagyvállalatai ilyen mérték...
2020-06-10 13:02:30
1 2 3 .....................69 70 ...........104 105 ...........137 138 139 
Címkék: Elfogadták Nyíregyháza, Saniniu Laizer, Bajai Spartacus SC, Pető Tibor, Szarvas Péter, Hódút Kft, Ungár Péter, Egyesült Államo, néhány hónapja, első napon, kártyás fizetések, külhoni magyar, versenyképességi program, valaha talált, 1960-as években, kelet-afrikai ország, sportág számára, magyar evezés, kivitelező Hódút, szabadkígyósi szakaszhoz, debreceni székhelyű, logisztikai szektort, lehetőséget kiterjesztenék, szociális ágazat, egészségügyi dolgozók, jegybank Fizetési, igazgató hozzátette, értékhatár megemelésére, jegybank tett, intézkedés áttételesen, vírus terjedésének, értékhatár bevezetésére, támogatási keretre, központi pályázatra, későbbi kifizetés, hitelt pedig, éves ipari, hitelfelvétel Nyíregyháza, együttműködés folytatása, keleti partnerek, gazdaság helyreállításának, világgazdaságban arról, munkavállalójára, bérkiegészítését, hitelfelvétellel, versenyképességi, finanszírozással, krízishelyzetben, világgazdaságban, költségvetésébe, tehergépjárműve, kormányrendelet, magyarországon,
© 2013 TVN.HU Kft.