Belépés
Interneten is összegyűlt az egymillió aláírás a nemzeti régiókért indított európai polgári kezdeményezéshez
...
Az egymilliomodik online aláírás a határidő lejárta előtti utolsó órában született. A kezdeményezők további 220 ezer papíron gyűjtött aláírásról tudnak, de emellett még aláírási ívek ezrei lehetnek az aláírásgyűjtőknél, amelyeket a koronavírus-járvány és az ezzel kapcsolatos kijárási korlátozások miatt mindeddig nem sikerült összesíteni.
A számok azt jelzik, hogy sikerül...
2020-05-08 08:00:58
Koronavírus - Cuomo: Az amerikai halálesetek csaknem fele New Yorkban történt
... felállítottak.
Dan Barbossa, a Ford gyár szóvivője vasárnap egy televíziós interjúban közölte: a cég egyik leányvállalatánál Michiganben tíz másodpercenként gyártanak egy arcvédő maszkot. Az egymilliomodik újonnan készült maszkot vasárnap szállították el New Yorkba.
Missouriban és Alabamában is kijárási korlátozásokat rendeltek el a kormányzók.
Jerome Adams alten...
2020-04-05 21:17:12
Jövő héten köszöntik A padlás című musical egymilliomodik nézőjét
...
Presser Gábor zeneszerző az MTI-nek felidézte, hogy nincs Magyarországon kőszínház, ahol ne játszották volna a darabot, volt, ahol háromféle variációban ment, háromféle rendezésben. A Vígszínházban 1988 óta az eredeti verzióban játsszák A padlást.
Sztevanovity Dusán dalszövegíró és a szövegkönyv társszerzője elmondta, hogy A padlás egyszerű, általános emberi dolgokról s...
2019-12-02 09:51:04
Üzenet...
...
2019-10-08 07:15:31
Egymilliomodik látogatóját köszöntötte pénteken a Sziklakórház
...
A 2007-ben megnyílt Sziklakórház 2016-ban és 2018-ban is a legnépszerűbb magyarországi múzeum volt a Tripadvisor utazási portál listáján.
A közlemény emlékeztetett arra, hogy a Sziklakórház nemcsak a látogatók körében népszerű, a szakmai bizottságok mind hazai, mind nemzetközi porondon elismerik múzeumi tevékenységét: május közepén a Pulszky Társaság - Magyar Múzeumi Eg...
2019-05-24 20:19:28
Egymillió kísérlet
...- Gratulálok a hármasikreidhez. Igazán ritkaság az ilyesmi.
- Hát igen - büszkélkedik a kismama. - A lexikonban olvastam, hogy csak minden egymilliomodik próbálkozásból születnek hármasikrek.
- Te jó ég! Hogy tudtál emellett még házimunkát is végezni?...
2018-09-27 15:23:13
A londoni Dizájnmúzeumnak ítélték oda Az év európai múzeuma díjat
... új helyszínre költözött londoni múzeum társadalmi felelősségvállalását, azt, hogy helyet teremtett a kultúrák közötti párbeszédhez.
Az intézmény idén mérföldkőhöz érkezett, egymilliomodik látogatóját fogadta új otthonában. A múzeum, amelynek költségvetésében kevesebb mint két százalék az állami támogatás, támogatók, szponzorok és alapítványok adományaiból működik.
Az Eu...
2018-05-16 15:04:09
KMKF-ülés - Zárónyilatkozattal fejeződött be a plenáris tanácskozás
... is fontos jogszabályt kell alkotnia - olvasható az MTI-hez eljutatott zárónyilatkozatban.
Üdvözlik, hogy ütemesen folyik a nemzet közjogi újraegyesítése, letette az esküt az egymilliomodik külhoni magyar állampolgár is.
A KMKF üdvözli azt is, hogy januárban az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése elfogadta a magyarországi delegáció tagjának jelentését az európai regioná...
2018-02-10 12:52:47
Lehel hűtőszekrény, az átkos luxusa
... málnaszörp.


Lehel nélkül csak félmodern lehetett egy konyha!

10 évvel az indulás után átadták az egymilliomodik háztartási Lehel hűtőszekrényt, diadalmenete pedig még ma is tart, immár Zanussiként. A ti konyhátokban is volt ilyen retro hűtőszekrény?

...
2018-01-15 18:42:24
Potápi: a 20. század nem a magyarok százada volt, de a 21. században erős magyarság épül
... tudnak nézni, és büszkék lehetnek a magyarországi eredményekre. Budapest pedig a külhoniakkal is megosztja sikerét.
Emlékeztetett arra, hogy a múlt év végén letette esküjét az egymilliomodik külhoni magyar állampolgár, ezt pedig az tette lehetővé, hogy 2010-ben a magyar parlament elfogadta az egyszerűsített honosítási eljárásra vonatkozó törvényt. Ezzel egy időben létrehozták...
2018-01-12 16:52:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Címkék: Jerome Adams, Presser Gábor, Sztevanovity Dusán, Pulszky Társaság, Magyar Múzeumi Eg, Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése, egymillió aláírás, nemzeti régiókért, amerikai halálesetek, padlás című, londoni Dizájnmúzeumnak, plenáris tanácskozás, átkos luxusa, magyarok százada, egymilliomodik online, határidő lejárta, kezdeményezők további, ezzel kapcsolatos, televíziós interjúban, arcvédő maszkot, egymilliomodik újonnan, eredeti verzióban, szövegkönyv társszerzője, padlás egyszerű, 2007-ben megnyílt, legnépszerűbb magyarországi, közlemény emlékeztetett, látogatók körében, szakmai bizottságok, lexikonban olvastam, kultúrák közötti, intézmény idén, állami támogatás, nemzet közjogi, egymilliomodik külhoni, magyarországi delegáció, európai regioná, indulás után, egymilliomodik háztartási, magyarországi eredményekre, tette lehetővé, magyar parlament, egyszerűsített honosítási, időben létrehozták, költségvetésében, kezdeményezéshez, ycnnirsmrgbqcqnw, másodpercenként, magyarorszagkul, hármasikreidhez,
© 2013 TVN.HU Kft.