Belépés
A boldog emberek 10 szokása amiből tanulhatunk
Mi teszi boldoggá az embereket? Mi a különbség a boldog ember és a többiek között? Nehéz kérdéseknek tűnnek, de a válasz valójában egyszerű : a szokásaik. Nem számít, hogy gazdag vagy vagy szegény, csúnya vagy vonzó, sikeres vagy sikertelen, a fő különbség a boldog és boldogtalan emberek között a szokások. Ez pedig remek hír, nem igaz? Mert ez azt jelenti, hogy a boldogság a mi kez...
2023-02-03 21:53:10
Imádkozás az ellenségeidért
... annak a városnak a békéjét és jólétét, ahová száműzetésbe vittelek benneteket. Imádkozzatok érte az Úrhoz, mert ha virágzik, ti is boldogulni fogtok" (Jeremiás 29:7). Isten Igéje nagyon egyszerű: Babilonba helyeztelek titeket egy céllal. Bár tudom, hogy megalázottak, csüggedtek és dühösek vagytok, ne essetek kétségbe. És imádkozzatok Babilon jólétéért.
Olvassuk el nagyon figy...
2023-02-03 18:50:23
A fejszevas feljött a víz tetejére
... Közeledjetek hozzá! Könyörögjetek Jézus nevéért. A v...
2023-02-03 18:27:44
Otthoni gyógymódok a PCOS esetén
... koleszterin szint és a szívbetegségek kockázatának növekedésével is. Ezért a PCOS korai felismerése rendkívül fontos.

Habár egyelőre nem gyógyítható a PCOS, kordában tartható. Pár egyszerű természetes gyógymód segítségével, gyógyszerekkel és életmódbeli változtatásokkal kontrollban tarthatóak a tünetek és lecsökkenthető a komplikációk kockázata.

A 10 legjobb ...
2023-02-02 18:49:57
Engedelmeskedj a királynak!
... összeegyeztethető az értékeiddel. Ha kritizálni akarsz, hagyd ott a céget, és utána kritizálj kedvedre. De ne állj a partvonal mellett, és ne tegyél olcsó megjegyzéseket a felettesedről. Ez egyszerűen helytelen. Emellett ostobaság is, és valószínűleg az állásodba fog kerülni.
Ez azt jelenti, hogy soha nem szabad panaszkodnunk? Nem, egyáltalán nem. De azt jelenti, hogy el kell...
2023-02-01 19:08:35
Máté Péter: Egyszer véget érMáté Péter: Egyszer véget ér

Egyszer véget ér a lázas ifjúság,
Egyszer elmúlnak a színes éjszakák,
Egyszer véget ér az álom, egyszer véget ér a nyár,
Ami elmúlt, soha nem jön vissza már.

Egyszer véget ér a lázas ifjúság,
Egyszer nélkülünk megy a vonat tovább,
És az állomáson állunk, ahol integetni kell,...
2023-02-01 09:41:01
Ilyenek vagyunk. Tudjuk, hogy nem lehet, és mégis akarjuk
... akarjuk. Tudjuk, hogy fájni fog, és mégis belesétálunk. Persze, hisz imádjuk a csapdákat, a veszélyt, a kihívást. Mi nők meg főleg. Mert mi kell nekünk... Csak az, ami nem szokványos. Ami nem egyszerű, ami bonyolult, ami más, mert azt hisszük, hogy majd nekünk egyszerű lesz. Nekünk menni fog. Aha, csak egy aprósággal néha elfelejtünk foglalkozni. Mégpedig azzal, hogy az elején meg...
2023-02-01 07:49:47
A rugalmasság még idősebb korban is fejleszthető
... akik rendszeresen végeznek rugalmassági gyakorlatokat, kevesebb fájdalmat tapasztalnak, olajozottabban tudják elvégezni a mindennapi teendőiket és sokkal simábban meg tudnak oldani olyan egyszerű dolgokat, mint az ágyból való felkelés, a padlóról felvenni leesett tárgyakat, egyszóval jóval könnyebben boldogulnak az életben.

A rugalmasság még a testtartás javításában is ...
2023-01-31 20:46:03
Fémes íz a szájban
A fémes íz a szájban egyszerű módszerekkel is eltüntethető ugyan, de vannak olyan esetek, amikor valamilyen betegség vagy komoly probléma áll a háttérben. Ilyen például a vesebetegség, a májbetegség vagy éppen a cukorbetegség. Mutatjuk is, milyen gondok, milyen egészségügyi problémák és betegségek állhatnak a tünet hátterében!

Fémes íz leggyakrabban akkor alakul ki a szá...
2023-01-31 20:38:33
Rumos félholdak cukros öntettel

Kiváló karácsonyi sütemény. Puha, édes, finom, a rumos félholdak cukrot öntettel már régóta a kedvenc karácsonyi süteményeink egyike. A recept nagyon egyszerű, bárki el tudja készíteni, és nem lehet belőle eleget készíteni. Igazi karácsonyi finomság.

Alapanyagok
Szükségünk lesz:
2...
2023-01-31 20:14:55
1 2 3 ........13424 13425 .....20136 20137 ....26847 26848 26849 
Címkék: Máté Péter, Isten Igéje, Könyörögjetek Jézus, boldog emberek, fejszevas feljött, boldog ember, többiek között, válasz valójában, szívbetegségek kockázatának, komplikációk kockázata, partvonal mellett, lázas ifjúság, színes éjszakák, vonat tovább, állomáson állunk, aprósággal néha, mindennapi teendőiket, ágyból való, padlóról felvenni, testtartás javításában, szájban egyszerű, májbetegség vagy, tünet hátterében, rumos félholdak, kedvenc karácsonyi, recept nagyon, változtatásokkal, ellenségeidért, megjegyzéseket, engedelmeskedj, lecsökkenthető, olajozottabban, szívbetegségek, gyógyszerekkel, könyörögjetek, cukorbetegség, növekedésével, panaszkodnunk, leggyakrabban, gyakorlatokat, felettesedről, imádkozzatok, megalázottak, vesebetegség, belesétálunk, süteményeink, egészségügyi, száműzetésbe, fejleszthető, rendszeresen, rugalmassági, komplikációk, valószínűleg, segítségével, módszerekkel, tapasztalnak, kockázatának, eltüntethető, közeledjetek, felismerése, rugalmasság, boldogulnak, gyógyítható, tanulhatunk, életmódbeli,
© 2013 TVN.HU Kft.