Belépés
Külsőségekre vonatkozó szabályok
...,,A külsőségekre vonatkozó szabályok betartása egyszerűen az ember viselkedésével mérhető, aszerint, hogy a kettő összhangban van-e egymással. [Szenteld meg a szombatot, légy körülmetélve, fizess tizedet!] Az összhang pedig valóban lehetséges.
Krisztus tanításainak betartása viszont azzal mérhető, hogy felismerjük, milyen messze vagyunk az ideális, tökéletes állapottól. A...
2019-05-15 15:07:15
"Érett nő csak akkor lehetsz,ha már elengedted a félelmeidet
... valaki, ha a lelkében nyoma sincs háborúnak. Ha már túl van néhány fontos leckén, és a többit tárt karokkal várja, hiszen azok fejlesztik. Elenged, szeret, ölel, bátorít, megvalósít, vagy egyszerűen csak élvezi, és tudja, hogy az Élet valójában szép. Nőnek lenni pedig csudajó."

(Agárdi Zsóka)

...
2019-05-15 10:27:52
Ráncok ellen
... egyik ujjával húzd fölfelé szemöldököd. Eközben bal kezed ujjhegyeit tartsd a szemüreg alsó csontján. Erősen hunyd le a szemed. Ismételd a másik szemmel.

A toka :
Nagyon egyszerűen eltüntethető Hajtsd fejed hátra. Jól nyújtsd ki a nyelvedt, aztán gyors egymásutánban öltögessed ki és be.

Ásíts kiadósan, lassan, odaadással. Ez is jó gyakorlat munkaszünetb...
2019-05-14 19:27:32
Kétértelműség
... ingereljenek valakit. Valahányszor a Bibliáról viccelődünk, meggyöngítjük tekintélyét a magunk és mások életében!

Ez nem jelenti azt, hogy a hívő embernek nem lehet humorérzéke. Egyszerűen azt jelenti, hogy a humorát tartsa a megfelelő határok között, hogy ne gyöngítse és ne hamisítsa meg a bizonyságtételét.

Kierkegaard mondja el annak a bohócnak az esetét, a...
2019-05-14 14:03:41
Istenimádat
... az igazi imádat hatással van ránk. Hathat az érzelmeinkre. Időnként könnyekre fakadunk. Viszont sajnos az is előfordul, hogy könnybe lábad a szemünk, de mégsem történik valódi imádat egyszerűen azért, mert valójában nem tudatosult bennünk, hogy kicsoda Isten. Lehet, hogy csak önsajnálatból sírunk. Csak akkor történik igazi imádat, amikor egy ember lelke, mely az isteni természethe...
2019-05-13 16:23:49
Facebookon kaptam
... .
Puszillak
Tégy jót mással , anélkül , hogy hálát vagy jutalmat várnál érte . Gondolj arra , hogy egy nap valaki ugyanezt megteszi érted .
Nem várja , hogy megjutalmazd , egyszerűen érted teszi , ahogy te is érte .
...
2019-05-11 21:21:11
Megszűnik az óraátállítás,
... folyamatosan ezért dolgoznak, ők a a ,,GMT+2-t Magyarországnak!" mozgalom nevet viselik.Véleményük szerint nem felesleges a tavaszi és az őszi óraátállítás, hanem a probléma egyszerűen az, hogy Magyarország egész egyszerűen rossz időzónában van!
Természetesen az ötlet nem légből kapott rengeteg kutatással és számítással tudják alátámasztani elméletüket.Célju...
2019-05-11 19:52:35
Apaság
... kihívásokkal az apaságot illetően, mert nem volt pozitív példaképük, akit követhetnének. Sokan apa nélkül nőttek fel. Másoknak volt apjuk, de nem sokat látták, mert állandóan dolgozott, vagy egyszerűen nem érdekelte a családja. Egyre személytelenebbé váló társadalmunk sem segíti, hogy a családon kívül találhassunk felnőtt példaképeket. Sok apa sohasem láthatta, mit jelent jó apána...
2019-05-11 11:35:34
Apaság
... az Ő - a mennyei Atya - képét.
Sok apa nagyon nehéz és embert próbáló kihívásokkal néz szembe. Az is lehet, hogy döntéseinkkel a saját dolgunkat nehezítjük meg, vagy egyszerűen kicsúsznak a dolgok az irányításunk alól. Akárhogy is, ahhoz, hogy eredményes apa lehess, őszintén szembe kell nézned a problémákkal, s változtatnod kell azon, amin szükséges."
|...
2019-05-10 17:10:56
Először meditálj, légy boldog, és akkor elönt a szeretet
... búcsút, és légy nagyon hálás mindazért, amit a másik jelentett neked. Mindazért az örömért, boldogságért és csodálatos pillanatért, amit megosz...
2019-05-07 16:16:00
1 2 3 ..........3259 3260 ......4889 4890 .....6518 6519 6520 
Címkék: Agárdi Zsóka, GMT+2-t Magyarországnak, külsőségekre vonatkozó, ember viselkedésével, kettő összhangban, összhang pedig, lelkében nyoma, többit tárt, szemüreg alsó, másik szemmel, hívő embernek, humorát tartsa, megfelelő határok, igazi imádat, ember lelke, isteni természethe, őszi óraátállítás, probléma egyszerűen, apaságot illetően, családon kívül, mennyei Atya, saját dolgunkat, irányításunk alól, másik jelentett, bizonyságtételét, személytelenebbé, magyarországnak, viselkedésével, kétértelműség, követhetnének, természetesen, döntéseinkkel, önsajnálatból, alátámasztani, egymásutánban, meggyöngítjük, kihívásokkal, külsőségekre, tanításainak, valahányszor, eltüntethető, körülmetélve, példaképeket, találhassunk, ingereljenek, munkaszünetb, társadalmunk, érzelmeinkre, óraátállítás, változtatnod, problémákkal, boldogságért, magyarország, megjutalmazd, folyamatosan, irányításunk, viccelődünk, felismerjük, félelmeidet, aehveajximg, összhangban, pillanatért, istenimádat, szemöldököd, számítással, kierkegaard, humorérzéke,
© 2013 TVN.HU Kft.