Belépés
Online nemzetközi konferenciát tartanak Orbán Viktor részvételével jövő szerdán
...
Novák Katalin azt mondta, hogy az angol nyelvű konferenciát Orbán Viktor Facebook-oldalán élőben lehet majd követni.
A konferencia célja, hogy az érdeklődők közvetlenül, torzított fordítás nélkül meghallgathassák, mit gondolnak a saját országukban nagy többséggel megválasztott vezetők Európáról - tudatta.
Az alelnök azt mondta, hogy a járvány időszaka nem volt alkal...
2020-06-29 22:03:29
Koronavírus - Karácsony: a fővárosiak szívesen használják a MOL Bubit
...
Karácsony Gergely emlékeztetett: a koronavírus-járvány miatt egyszerűsítették és olcsóbbá tették a kerékpárok bérlését: március 15. óta száz forintért lehet igénybe venni a szolgáltatást.
A főpolgármester szerdai bejegyzésében megosztotta a Budapest Restart program honlapjának egyik cikkét, amely a MOL Bubi megújításáról szól.
A honlapon ismertették, hogy a járvány ...
2020-06-04 10:22:28
Újraindul az SZTE radiológiai klinika
...
A közlemény szerint a 4,8 milliárd forintos célzott kormányzati támogatásból megvalósuló, kimagasló technológiai fejlesztés eredményeként a dél-alföldi régió "legmagasabb progresszivitási szintű egészségügyi ellátó intézmény-komplexumaként" az SZTE saját hatáskörben biztosítja a lakosság radiológiai ellátását.
Az új klinikán a sürgősségi betegellátó önálló osztály mellé ...
2020-05-30 09:41:22
HIBAIGAZÍ TÁS - A GVH 150 millió forinttal járul hozzá a gazdaság újraindításához
... fogyasztókhoz ilyen formában - jegyezte meg.
Rigó Csaba Balázs hangsúlyozta, az innovatív, egyszerűsített, papírmentes munkafolyamatok bevezetésével a mindennapi munkavégzést is egyszerűsítette, és közölte, hogy kezdeményezte a hivatal csatlakozását a nemzeti korrupcióellenes együttműködéshez.
A GVH vezetője megjegyezte, hogy a fellépéseiket általában igazságosnak tartjá...
2020-05-29 10:11:12
A GVH 150 millió forinttal járul hozzá a gazdaság újraindításához
... fogyasztókhoz ilyen formában - jegyezte meg.
Rigó Csaba Balázs hangsúlyozta, az innovatív, egyszerűsített, papírmentes munkafolyamatok bevezetésével a mindennapi munkavégzést is egyszerűsítette, és közölte, hogy kezdeményezte a hivatal csatlakozását a nemzeti korrupcióellenes együttműködéshez.
A GVH vezetője megjegyezte, hogy a fellépéseiket általában igazságosnak tartjá...
2020-05-28 17:11:56
Koronavírus - Novák Katalin: felértékelődött a családok szerepe a járvány idején
...
Novák Katalin azt mondta, a kormány szeretné, ha mindenki érezné, "egyetlen magyar sincsen egyedül, akkor sem, amikor koronavírus van Magyarországon, akkor sem, ha nehezebb az életünk, mint a hétköznapokban".
"Tíz éve dolgozunk azon, hogy Magyarország egy családbarát ország legyen, nem értük el ezt a célt, de folyamatosan közelebb jutottunk hozzá" - hangsúlyozta az állam...
2020-05-16 13:11:54
Krónika 14. rész (fegyverek, civil szervezetek)
... egyaránt fontosak a falvakban és a nagyvárosok elidegenedő légkörében, azok "biztonságot és a valahová tartozás élményét nyújtó közösségek".
Arra emlékeztetett: 2017 végén már egyszerűsítette a működésüket egy törvénycsomag, a cél pedig az, hogy minél kevesebb időt töltsenek adminisztrációval az e tömörülésekben tevékenykedők, megemlítve azt is, hogy a jövőben is bővülnek a s...
2020-05-05 23:34:31
Koronavírus - Rétvári: a 13. havi nyugdíj visszavezetése növeli az idősek anyagi biztonságát
...
Rétvári Bence hangsúlyozta: a koronavírus-járvány idején fokozott figyelmet kell fordítani az idősekre, ezért számukra nagyobb biztonságot, védelmet kell biztosítani, és a kormány ezért eltökélte a 13. havi nyugdíj visszavezetését.
A 2021-ben februárjában egynegyed havival, 2022-ben fél havival, 2023-ban háromnegyed havival, végül 2024-ben négy heti nyugdíjjal több fog é...
2020-04-24 14:02:44
Krónika 8. rész (azonnali kérdések, tehetséggondozás, napirend után)
... cukorbeteg él Magyarországon, és közel egymillióan vannak, akik gyógyászati segédeszközök használatára kényszerülnek. Örömének adott hangot, hogy a kormány megfogadta javaslatukat, és egyszerűsítette az e-receptek kiváltását, ez azonban a gyógyászati segédeszközökre nem vonatkozik, ezeket továbbra sem lehet e-receptre felírni.
Azt kérdezte, mikorra terveznek jogszabályváltozá...
2020-04-20 19:52:30
Tesco: a közép-európai átszervezési költségek terhelték az éves eredményt
... közép-európai piacon jelentős átalakítást hajtott végre, Lengyelországban alapvetően módosította üzleti hozzáállását, Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban pedig átméretezte és egyszerűsítette üzleti tevékenységét.
Változatlan árfolyamon számolva a térségi értékesítés 10,1 százalékkal esett éves összevetésben. Ezt elsősorban azok a jelentős fennakadások és készletkiár...
2020-04-08 14:12:12
1 2 3 ..12 13 .19 20 .24 25 26 
Címkék: Orbán Viktor, HIBAIGAZÍ TÁS, Novák Katalin, Orbán Viktor Facebook-oldalán, Karácsony Gergely, Budapest Restart, Rigó Csaba Balázs, Rétvári Bence, fővárosiak szívesen, gazdaság újraindításához, családok szerepe, járvány idején, idősek anyagi, közép-európai átszervezési, éves eredményt, angol nyelvű, konferencia célja, érdeklődők közvetlenül, saját országukban, járvány időszaka, kerékpárok bérlését, főpolgármester szerdai, honlapon ismertették, közlemény szerint, dél-alföldi régió, lakosság radiológiai, sürgősségi betegellátó, mindennapi munkavégzést, hivatal csatlakozását, nemzeti korrupcióellenes, fellépéseiket általában, kormány szeretné, családbarát ország, nagyvárosok elidegenedő, valahová tartozás, kormány ezért, 2021-ben februárjában, kormány megfogadta, e-receptek kiváltását, gyógyászati segédeszközökre, térségi értékesítés, jelentős fennakadások, együttműködéshez, korrupcióellenes, egyszerűsítették, lengyelországban, progresszivitási, tehetséggondozás, meghallgathassák, újraindításához,
© 2013 TVN.HU Kft.