Belépés
Életszabályok, amelyek változást hozhatnak
... életszabályok, amelyek segítenek helytállni a nehéz időszakokban!

1. Az alkalmazkodás törvénye
Ahhoz, hogy valamelyest nyugodt életed legyen, bizonyos szabályoknak, belső előírásoknak a munkahelyen például, eleget kell tenned. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy mindenkinek meg kell felelned, viszont a kompromisszumkészségre szükséged lehet.

2. A jele...
2021-02-06 19:15:25
Takáts Gyula: Egry Józsefről, az emberről
... akinek utálta a szerepét.
Sokszor úgy hatott, mintha ellensége lenne a tanultságnak. Pedig nem így állt a helyzet. Nem az iskolázottságnak, hanem a hozzá kötődő szabályoknak és előírásoknak, a műveltséget adó út kötelező szolgálati szabályzatának volt az ellensége. Művelt embernek mindenekelőtt a művészt tekintette, a tanult ember pedig sok esetben csak ,,műveletlen alak...
2021-01-10 14:23:04
Kézilabda: már tíz Fradi-játékosnak lett pozitív a tesztje
... vizsgálták a csapatot, és sajnos ezúttal is négy fő, két játékos, és két stábtag szervezetében mutatták ki a koronavírust.
A csapat valamennyi tagja továbbra is a járványügyi előírásoknak megfelelően karanténban tartózkodik, a következő tesztre az ilyenkor előírt protokoll alapján kerül sor. A helyzetről tájékoztattuk az Európai Kézilabda-szövetséget és kértük a következő Baj...
2020-09-23 17:12:05
Kötelező a szájmaszk viselése mai világban
... [l...
2020-09-10 10:23:22
Koronavírusos játékosa miatt elhalasztották ......
... bajnokiját.
Elmarad a vasárnapra kiírt Puskás Akadémia Budapest Honvéd találkozó az OTP Bank Liga 1. fordulójában, mivel a felcsútiak keretében koronavírusos esetet regisztráltak.
A hazaiak az előírásoknak megfelelően eljárva halasztási kérelmet adtak be a szövetséghez. A mérkőzés új időpontjáról az MLSZ versenybizottsága határoz majd.
Puskás Akadémia keretében kor...
2020-08-18 16:23:48
A román rendőrség több mint 8000 tonna nem megfelelően tárolt ammónium-nitrátot foglalt le
... után azonnal értékesítik, és elszállítják.
Mind a kikötők igazgatósága, mind az Azomures társaság azt közölte, hogy az ammónium-nitrát nem jelent veszélyt, ha az európai uniós előírásoknak megfelelően szállítják, tárolják és használják fel.
Ludovic Orban miniszterelnök egy pénteki rendezvényen újságírói kérdésre elmondta: a konstancai kikötőben tárolt műtrágya kereskede...
2020-08-14 17:14:32
ITM: gyermektáborokat és aquaparkokat vizsgált a fogyasztóvédelem
... ösvény, kötélpálya, vízi ugrálóvár, vízibicikli és vízi dodzsem üzemeltetési körülményeit. A helyszíneken összesen 55 eszköz nem felelt meg teljes körűen az üzemeltetésre vonatkozó előírásoknak. A 11 százalékos kifogásolási arány nagymértékű javulást jelent a tavalyi 32 százalékhoz képest.
A fogyasztóvédelmi hatóság vizsgálata az eszközök biztonságosságát igazoló megfelelőség...
2020-07-31 08:51:23
Koronavírus - Gulyás: a cél a második hullám megelőzése (1. rész)
... a jelenlegi keretek között tartható a fertőzésszámok stagnálása.
Hangsúlyozta, a védekezés akkor eredményes, ha mindenki tartja a védőtávolságot, és a maszkviselésre vonatkozó előírásoknak is eleget tesz.
A miniszter arra a kérdésre, hogy mikorra várható a járvány második hulláma, azt válaszolta: Európa számtalan országában olyan felívelés tapasztalható a számokban, amit...
2020-07-30 14:41:39
Az MNB hiányosságokat tárt fel a KÖBE állománykezelési gyakorlatában
... bonus-malus besoroláshoz szükséges adatok lekérdezésével kapcsolatban, továbbá a kötvény- és kártörténeti nyilvántartás részére történő időszerű adatszolgáltatásokhoz, valamint jogszabályi előírásoknak megfelelő ügyfélkommunikációhoz, kapcsolattartáshoz és panaszkezeléshez kapcsolódóan.
A jegybank vizsgálatában azt is megállapította, hogy a biztosító a kgfb díjkalkulációját n...
2020-07-30 10:21:10
ÁSZ: újra kaphat költségvetési támogatást a DK
... megfelelően kétévente ellenőrzi a pártok gazdálkodásának törvényességét, így a következő - 2019-re és 2020-ra vonatkozó ellenőrzésnél - értékeli majd, hogy a DK valóban a törvényi előírásoknak megfelelően gazdálkodik-e a közpénzekkel, illetve az egyéb támogatásokkal.
Az ÁSZ célja a közpénzügyek javítása, így a DK-nál kezdeményezett intézkedés a párt törvényes gazdálkodásának ...
2020-07-29 07:14:05
1 2 3 ...................122 ..........183 ..........243 244 
Címkék: Takáts Gyula, Egry Józsefről, Európai Kézilabda-szövetséget, Puskás Akadémia Budapest Honvéd, Bank Liga, Puskás Akadémia, Ludovic Orban, szájmaszk viselése, román rendőrség, második hullám, nehéz időszakokban, alkalmazkodás törvénye, munkahelyen például, hozzá kötődő, művészt tekintette, tanult ember, csapat valamennyi, járványügyi előírásoknak, következő tesztre, ilyenkor előírt, helyzetről tájékoztattuk, vasárnapra kiírt, felcsútiak keretében, előírásoknak megfelelően, kikötők igazgatósága, európai uniós, pénteki rendezvényen, konstancai kikötőben, helyszíneken összesen, üzemeltetésre vonatkozó, fogyasztóvédelmi hatóság, eszközök biztonságosságát, jelenlegi keretek, fertőzésszámok stagnálása, védekezés akkor, maszkviselésre vonatkozó, miniszter arra, járvány második, jegybank vizsgálatában, kgfb díjkalkulációját, pártok gazdálkodásának, törvényi előírásoknak, egyéb támogatásokkal, közpénzügyek javítása, párt törvényes, biztonságosságát, fogyasztóvédelem, fogyasztóvédelmi, panaszkezeléshez,
© 2013 TVN.HU Kft.