Belépés
A spanyol legfelsőbb bíróság szerint Carles Puigdemont indulhat az EP-választáson
... módon.
Spanyolország esetében ez azt jelenti, hogy a volt katalán elnöknek Madridban személyesen kell megjelennie az es...
2019-05-05 17:51:51
ooOoo
... szabályokat, az erkölcsi normákat őrzi, amelyeknek a betartása a személyiségnek a környezethez, a társadalomhoz való igazodását szabályozza. A pszichoterápia szándéka - a páciens fentebb ismertetett traumatikus eseményeinek felszínre hozatala, hozzásegítve őt a traumák tudatosításához, feldolgozásához.

Tűz jegyek és az agresszió

Tüzes jegyek: az éltető konfli...
2019-01-17 07:50:58
Drón észlelése miatt rövid időre leállították a felszálló forgalmat Heathrow-n
... történt keddi drónincidens előtt egy nappal közölte azt is, hogy jelentősen szigorítja az idén a magánszemélyek által működtetett drónok használatának szabályozását.
A hétfő este ismertetett 68 oldalas intézkedési tervezetben szerepel, hogy novembertől a 250 grammnál nagyobb súlyú drónok tulajdonosainak regisztráltatniuk kell magukat és drónjukat a brit polgári repülésügyi ha...
2019-01-09 07:45:53
Akár húsz évvel a diagnózis előtt kialakulnak a 2-es típusú cukorbetegségre figyelmeztető jelek
...
A BBC News által ismertetett tanulmány szerint évekkel a cukorbetegség kialakulása előtt már megemelkedett vércukorszintet és inzulinrezisztenciát tapasztaltak a kutatók. Megállapításuk szerint sokkal korábbi életkorban van szükség a betegség kialakulása elleni beavatkozásra.
A cukorbetegség a glükóz felszívódási zavara, amit az inzulin hormon hiánya vagy a szervezet inz...
2018-10-08 20:51:08
Novák Katalin: az élet minden területén jelenjen meg a családközpontú gondolkodás!
... intézményt megerősítsék, és a társadalmat gyerekbaráttá alakítsák. Ennek érdekében erősítenie kell a közösségeket a terjedő individualizmussal szemben - tette hozzá.
A politikus ismertetett egy a KDNP frakciója által megrendelt felmérést is, amely szerint 35-45 év közötti 1,6 millió ember 41 százaléka gyermektelen, jelentős részük pedig magányosan él. Ennek okaként a megkérd...
2018-06-20 12:41:20
Zentai Ákos: A viking kérdés helyretétele
... ,,kapudánnak" említik. Ő még a latin a capitaneus szó eredeti jelentésére utal, ami kiváló nagyságút jelent és ezen keresztül a gepidák latin forrású elnevezését feltételezi. Ám a korábban ismertetett kapu - gót összefüggés tükrében, ez éppen fordítva lehet. Sokkal valószínűbb az, hogy latin átvétel a kapu-dán méltóságnévből. Eredetileg a vár haderejének, a várkap...
2018-04-14 19:54:31
Négy évtizedes mélyponton a brit munkanélküliség, lassul a reálbérek csökkenése
... által a Bank of England számára előírt éves inflációs cél 2 százalék.
A brit kormány számára hivatalos előrejelzéseket készítő Költségvetési Felelősség Hivatalának (OBR) minap ismertetett új, felülvizsgált prognózisa szerint a tizenkét havi infláció az idei év végéig e 2 százalékos célszintre csökken.
Pablo Shah, az egyik tekintélyes londoni gazdasági-pénzügyi elemzőműhe...
2018-03-21 12:35:01
Lassult, de továbbra is a célszint felett a brit infláció
... levelet Philip Hammond pénzügyminiszternek, de azóta erre nem volt szükség.
A brit kormány számára hivatalos előrejelzéseket készítő Költségvetési Felelősség Hivatalának (OBR) minap ismertetett új, felülvizsgált prognózisa szerint a tizenkét havi infláció az idei év végéig a Bank of England számára kijelölt 2 százalékos célszintre csökken.
Londoni pénzügyi elemzők azonba...
2018-03-20 11:35:37
Német kormányalakítás - Merkel: január közepéig tarthat a kormányalakítási folyamat következő szakasza
... világháború utáni német történelem leghosszabb kormányalakítása. Az eddigi rekord 86 nap volt, 2013-ban állította fel a CDU/CSU és az SPD.
A Forsa közvélemény-kutató intézet hétfőn ismertetett felmérése szerint a németek 71 százaléka neheztel a pártokra és vezetőikre a kormányalakítás elhúzódása miatt, és csupán 23 százalékuk tartja megfelelőnek a tempót.
Arra a kérdésre...
2017-12-18 15:32:27
A birs 7 jótékony hatása
... igyuk meg.

5. Köptető hatású, kezeli a bronchitist és a kezdeti fázisban lévő tuberkulózis tüneteit is enyhíti: főzzünk meg 3 deciliter vízben 100 gramm birsmagot az előbb ismertetett módszer szerint. A főzetből napi 3-4 alkalommal fogyasszunk el 2 teáskanállal. Köhögés vagy angina esetén egy birset reszeljünk meg, majd 2 deciliter forró vízben hagyjuk egy órán át. Ezut...
2017-12-06 10:04:18
1 2 3 ....16 17 ..25 26 ..32 33 34 
Címkék: Carles Puigdemont, Novák Katalin, Zentai Ákos, Költségvetési Felelősség Hivatalának, Pablo Shah, Philip Hammond, spanyol legfelsőbb, felszálló forgalmat, diagnózis előtt, 2-es típusú, élet minden, családközpontú gondolkodás, viking kérdés, brit munkanélküliség, reálbérek csökkenése, célszint felett, brit infláció, kormányalakítási folyamat, volt katalán, erkölcsi normákat, társadalomhoz való, pszichoterápia szándéka, páciens fentebb, traumák tudatosításához, éltető konfli, nappal közölte, magánszemélyek által, hétfő este, brit polgári, cukorbetegség kialakulása, betegség kialakulása, glükóz felszívódási, inzulin hormon, társadalmat gyerekbaráttá, politikus ismertetett, gepidák latin, korábban ismertetett, kapu-dán méltóságnévből, brit kormány, tizenkét havi, egyik tekintélyes, eddigi rekord, kormányalakítás elhúzódása, kezdeti fázisban, előbb ismertetett, főzetből napi, birset reszeljünk, kormányalakítása, kormányalakítási, tulajdonosainak, munkanélküliség, cukorbetegségre, kormányalakítás,
© 2013 TVN.HU Kft.