Belépés
Rövidpályás gyorskorcsolya vk - A férfi és női váltó is kisdöntős
... bajnok, vk-címvédő és világcsúcstartó férfi staféta helyett például három juniorkorú versenyzővel szerepelt az együttes, amely így Kanada és Kína mögött, de Belgium előtt harmadik lett az elődöntőben.
A női négyesből is hiányzott a két legjobb, illetve egy juniorkorú versenyző szintén ott volt az egységben, ebben a felállásban pedig Oroszország, a Koreai Köztársaság és Kína i...
2020-02-15 23:21:38
Vízilabda Eb - A montenegróiaké a bronzérem
...
A magyarokkal szemben az elődöntőben alulmaradó montenegróiak már négygólos hátrányban is voltak, azonban óriási küzdelemmel egy perccel a vége előtt fordítottak és diadalmaskodtak.
Az olimpiai kvalifikációs viadal egyetlen kvótáját a házigazda magyar válogatott szerezte, amely 19 órakor a világbajnoki ezüstérmes spanyolokkal találkozik a fináléban.
Európa-bajnokság...
2020-01-26 18:48:54
Vízilabda Eb - Döntőben a spanyolok, a fináléba jutás kvótát érne a magyaroknak
...
A pénteki első elődöntőben a spanyolok óriási mérkőzésen, 9-8-ra győzték le a horvát csapatot. A siker fő letéteményese a kapus Daniel Lopez Pinedo volt, aki közel 62 százalékos hatékonysággal hárította a horvátok próbálkozásait.
Mivel a spanyolok olimpiai szereplése világbajnoki ezüstérmesként már biztos volt, a 19 órakor kezdődő Magyarország-Montenegró párharc továbbju...
2020-01-24 18:42:01
Vízilabda Eb - Szerb-olasz találkozó az ötödik helyért
... kiírásban aranyérmes szerbek a görögöket, a világbajnok olaszok az oroszokat múlták felül.
A házigazda magyar válogatott 19 órakor Montenegró alakulata ellen ugrik medencébe az elődöntőben, a másik ágon a világbajnok spanyolok a horvátokkal találkoznak.
Az olimpiai kvalifikációs viadalon egy kvóta szerezhető. A már biztos tokiói indulók közül a címvédő, Rióban aranyérmes...
2020-01-24 17:22:13
Vízilabda Eb - Németország végzett a kilencedik helyen
...
A házigazda magyar válogatott 19 órakor Montenegró ellen ugrik medencébe az elődöntőben, a másik ágon a világbajnoki spanyolok a horvátokkal találkoznak.
Az olimpiai kvalifikációs viadalon egy kvóta szerezhető. A már biztos tokiói indulók közül a címvédő, Rióban aranyérmes szerbek és a világbajnok olaszok búcsúztak, rajtuk kívül a világbajnoki ezüstérmes, elődöntős spany...
2020-01-24 14:31:32
Női vízilabda E.B. mérkőzések eredményei 01.23
... percben mégis a döntetlenért támadhatott a magyar csapat, de nem sikerült betalálnia, így a bronzért száll medencébe szombaton.
A házigazda magyar válogatott 11-10-re kikapott az elődöntőben a világbajnoki ezüstérmes spanyol csapattól a Duna Arénában zajló vízilabda Európa-bajnokság női tornáján, ezzel eldőlt, hogy a viadalon szerezhető egyetlen kvóta az oroszoké lesz, mivel ...
2020-01-23 21:59:02
Vízilabda Eb - Ötméteresekkel döntőben az oroszok a női tornán
...
A csütörtöki első elődöntőben a magyarokkal azonos csoportban szerepelt oroszok ötméteresekkel győzték le a címvédő hollandokat. A büntetőknél a hollandoknál ketten is hibáztak.
Bíró Attila házigazda együttese 19 órakor a világbajnoki ezüstérmes, az európai csapatok közül egyedüliként már biztos olimpiai induló spanyol válogatottal mérkőzik meg a fináléba kerülésért....
2020-01-23 18:52:01
Vízilabda Eb - Négy között a horvátok
...
A horvátok az elődöntőben a spanyolokkal találkoznak.
Az olimpiai kvalifikációs viadalon egy kvóta szerezhető. A már biztos tokiói indulók közül a címvédő, Rióban aranyérmes szerbek és a világbajnok olaszok búcsúztak, rajtuk kívül a világbajnoki ezüstérmes, elődöntős spanyolok ötkarikás részvétele biztos.

Európa-bajnokság (Duna Aréna), férfiak:
negyeddön...
2020-01-22 22:05:46
Vízilabda Eb - Elődöntős a magyar férfiválogatott
...
A magyarok a pénteki elődöntőben Montenegróval találkoznak.
Az olimpiai kvalifikációs viadalon egy kvóta szerezhető. A már biztos tokiói indulók közül a címvédő, Rióban aranyérmes szerbek és a világbajnok olaszok búcsúztak, rajtuk kívül a világbajnoki ezüstérmes, elődöntős spanyolok ötkarikás részvétele biztos.

Európa-bajnokság (Duna Aréna), férfiak:
negy...
2020-01-22 20:31:50
Vízilabda Eb - Simán jutott a négy közé a magyar női válogatott
...
Bíró Attila együttese a keddi negyeddöntőben magabiztos játékkal, 16-3-ra győzte le a franciákat.
A magyar csapat a csütörtöki elődöntőben a világbajnoki ezüstérmes, s az európai csapatok közül egyedüliként már olimpiai induló spanyol gárdával találkozik.
A kvalifikációs kontinensviadalon egyetlen tokiói kvóta talál gazdára.
Európa-bajnokság (Duna Aréna), nők:|...
2020-01-21 20:16:51
1 2 3 ...11 12 .16 17 .21 22 23 
Címkék: Vízilabda Eb, Koreai Köztársaság, Daniel Lopez Pinedo, Duna Arénában, Bíró Attila, Duna Aréna, fináléba jutás, ötödik helyért, kilencedik helyen, magyar férfiválogatott, négy közé, juniorkorú versenyző, felállásban pedig, magyarokkal szemben, elődöntőben alulmaradó, vége előtt, olimpiai kvalifikációs, házigazda magyar, világbajnoki ezüstérmes, pénteki első, spanyolok óriási, horvát csapatot, kapus Daniel, horvátok próbálkozásait, spanyolok olimpiai, világbajnok olaszok, oroszokat múlták, másik ágon, világbajnok spanyolok, horvátokkal találkoznak, kvóta szerezhető, világbajnoki spanyolok, döntetlenért támadhatott, magyar csapat, bronzért száll, viadalon szerezhető, oroszoké lesz, csütörtöki első, magyarokkal azonos, címvédő hollandokat, hollandoknál ketten, európai csapatok, fináléba kerülésért, spanyolokkal találkoznak, pénteki elődöntőben, keddi negyeddöntőben, csütörtöki elődöntőben, kvalifikációs kontinensviadalon, diadalmaskodtak, férfiválogatott, világcsúcstartó, montenegróiaké, ötméteresekkel,
© 2013 TVN.HU Kft.