Belépés
Vesekő ellen
... vérben.

A vesekő tünetei lehetnek többek között a fájdalom, ami a hát alsó részében és az egyik, a másik, vagy mindkét oldalon jelentkezik. Megjelenhet a vizelés közbeni fájdalom. Előfordulhat, hogy a normálisnál gyakrabban kell vizelni. Hányás és hányinger is jelentkezhet.

Mi lehet a vesekő kialakulásának az oka? Az egyik oka a nem megfelelő mennyiségű folya...
2019-10-15 22:52:56
Változékony, de továbbra is meleg idő lesz a jövő héten
... 17-24 fok között valószínű.
Szombaton eleinte többórás napsütésre lehet számítani, majd nyugat felől felhősödés kezdődik. Délután a nyugati megyékben néhol kisebb eső, zápor is előfordulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 6-11 fok között alakul, de a szélvédett helyeken ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb hőmérséklet 18-24 fok között valószínű.
Vasárnap hossza...
2019-10-13 17:01:55
Ezeket a rezgéseket hordozzuk
... De valójában mi ez a több, más? A számmisztika választ ad erre. Most sorba vesszük az ábécé betűit. Mindenki azt a két vagy három betűt vegye figyelembe, amelyből a monogramja áll. Előfordulhat, hogy az eredmény ellentmondásos lesz. Ez abból adódhat, hogy nem vagyunk tisztán, egyértelműen ilyenek vagy olyanok, hanem nagyon is összetett, akár ellentmondásos személyiségek vagyunk mi...
2019-10-11 22:49:16
Önkormányzat 2019 - Iránymutatást adott ki az NVB a nemzetiségi választás borítékjaiba véletlenül bekerülő hely
... képviselőjelöltekre szavaznak. A nemzetiségi szavazólap zöld színű, és kizárólag akkor érvényes, ha a választópolgár a zöld borítékba helyezi és lezárja azt.
Az NVI elnöke felvetette, előfordulhat, hogy a választópolgár véletlenül a zöld borítékba teszi a helyi önkormányzati választás szavazólapjait is, ám ezeket a nemzetiségi szavazólapokat nem a szavazatszámláló bizottság s...
2019-10-09 20:23:18
Néhány vitaminhiány tünete
... fogyasszunk minél több sárgarépát, spenótot, görögdinnyét, paprikát, salátát, zöldborsót és tejet.

A gyakori megfázást a C-vitamin hiánya okozhatja, de a tünetek között előfordulhat szédülés, ízületi fájdalom és emésztési probléma is. Ilyen esetben fogyasszunk sok zöldpetrezselymet, citrusféléket és paprikát.

A pattanások jelentkezését a D vitamin hiánya okoz...
2019-10-08 23:22:54
Albin Kurti bejelentette győzelmét a koszovói választáson
... előzetes eredmények alapján a kormányalakításhoz az Önrendelkezésnek és az LDK-nak nem kell...
2019-10-07 08:51:50
Véget ért a koszovói előrehozott parlamenti választás
... Thaci államfő, majd Kadri Veseli házelnök irányította Koszovói Demokrata Párt (PDK) szerezheti meg. Mivel mindegyik politikai szereplő kizárta az együttműködést a PDK-val, akár az is előfordulhat, hogy az igencsak eltérő nézeteket valló LDK és az Önrendelkezés végül szövetséget köt, hogy kizárja a kormányzásból Thaci és Haradinaj pártját.
Koszovó 2008-ban egyoldalúan kiáltot...
2019-10-06 19:12:07
A jövő héten is változékony lesz az idő
... is fokozatosan felszakadozik, csökken a felhőzet, és több órára kisüt a nap. A Dunántúl nyugati tájain helyenként maradhatnak tartósabban felhős körzetek, és kisebb eső, zápor néhol előfordulhat. A leghidegebb órákban mínusz 2 és plusz 7 fok között, napközben 9-15 fok között alakul a hőmérséklet.
Kedden sok napsütés várható, csapadék nem lesz. A Dunántúlon megerősödik a szél....
2019-10-06 16:21:37
Önkormányzat 2019 - Iránymutatást ad ki az NVB a nemzetiségi választással kapcsolatban
... képviselőjelöltekre szavaznak. A nemzetiségi szavazólap zöld színű, és kizárólag akkor érvényes, ha a választópolgár a zöld borítékba helyezi és lezárja.
Az NVI elnöke felvetette, előfordulhat, hogy a választópolgár véletlenül a zöld borítékba teszi a helyi önkormányzati választás szavazólapjait is, ám ezeket a nemzetiségi szavazólapokat nem a szavazatszámláló bizottság szám...
2019-10-04 17:42:54
Jobb láb - Bal láb
... háttérben.

Az a lábujj, amely a többitől eltérő vonalú, és a kisujj felé mutat, olyan tulajdonosra utal, akinek a jövő az elsődleges, és mindent megtesz, hogy céljait mielőbb elérje.
Előfordulhat, hogy a lábujjon kisebb-nagyobb bütykök alakulnak ki. Ezek elfojtott, a környezetünk előtt takargatott érzelmekről árulkodnak.
A láb oldalán, a nagylábujj tövében meg...
2019-10-04 12:30:57
1 2 3 ...............568 569 ........853 854 ........1136 1137 1138 
Címkék: Albin Kurti, Kadri Veseli, Koszovói Demokrata Párt, jövő héten, rezgéseket hordozzuk, nemzetiségi választás, koszovói választáson, koszovói előrehozott, nemzetiségi választással, vesekő tünetei, vizelés közbeni, normálisnál gyakrabban, vesekő kialakulásának, nyugati megyékben, legalacsonyabb hőmérséklet, szélvédett helyeken, legmagasabb hőmérséklet, számmisztika választ, ábécé betűit, eredmény ellentmondásos, nemzetiségi szavazólap, zöld borítékba, választópolgár véletlenül, helyi önkormányzati, nemzetiségi szavazólapokat, szavazatszámláló bizottság, gyakori megfázást, tünetek között, pattanások jelentkezését, igencsak eltérő, kormányzásból Thaci, leghidegebb órákban, többitől eltérő, kisujj felé, lábujjon kisebb-nagyobb, környezetünk előtt, nagylábujj tövében, szavazatszámláló, önrendelkezésnek, kialakulásának, választópolgár, szavazólapjait, ellentmondásos, szavazólapokat, együttműködést, legalacsonyabb, felszakadozik, önrendelkezés, jelentkezését, iránymutatást, kormányzásból, önkormányzati,
© 2013 TVN.HU Kft.