Belépés
Különleges gazdasági övezet kialakítását támogatja a Győr-Moson-Sopron megyei önkormányzat Mosonmagyaróváron
... határozat ismertetésében kiemelte, hogy a különleges gazdasági övezetté nyilvánítást Mosonmagyaróvár önkormányzata kezdeményezte, amivel a megyei önkormányzat egyetért.
A cél, hogy elősegítsék azon gazdasági területek feltárását, ahol olyan gazdasági környezet jöhet létre, ahol a megyei önkormányzat által megállapított, kedvező adókörnyezet segíti a betelepülő befektetőket. A...
2020-07-31 16:02:29
Koronavírus - A bölcsődei és az óvodai csoportlétszám bővítését kezdeményezi a Megyei Jogú Városok Szövetségéne
...
Szita Károlyköszönetet mondott az Operatív Törzsnek a tanácsokért és a polgároknak azért, hogybetartották a korlátozó intézkedéseket.
Továbbra is maximálisan figyelni kell a védekezésre és fontos, hogyaz önkormányzatok elősegítsék - gazdasági szempontból is - a városok újraindulását - mondta Szita Károly, Kaposvár polgármestere. ...
2020-05-18 13:41:46
Krónika 12. rész (honvédség, biztonság)
... feladatokat.
Hangsúlyozta, hogy a törvényjavaslat hosszú hónapok elemző munkája nyomán készült el.
A módosítások célja a bürokrácia csökkentése, az egyszerűsítés és a pontosítás, hogy ezekkel is elősegítsék a honvédség fejlesztését - szögezte le.
Több a rendőrséget és a közlekedést érintő törvény is módosul
A parlament az egyes törvényeknek a polgárok biztonság...
2020-05-05 20:44:19
Koronavírus - Benkő: csütörtök reggel jelennek meg az érintett vállalatoknál a honvédelmi irányító csoportok
... van, amely különleges jogrendben olyan infrastruktúrát képvisel, ahol a Magyar Honvédségnek szerepe lehet. Feladatuk, hogy a létfontosságú magyar vállalatok üzemelését, biztonságát elősegítsék. Példaként említette az energetikai, a távközlési, a közlekedési és az egészségügyi szektort:
Kérdésre válaszolva azt mondta, mivel az infokommunikáció fenntartása is feladataik közé t...
2020-03-18 22:03:05
Líbia - A német kormány nemzetközi konferenciát hívott össze vasárnapra Berlinbe
... világszervezet Líbiával foglalkozó különmegbízottja, Ghassan Salame munkájának támogatását szolgálja.
A folyamathoz csatlakozott államok és nemzetközi szervezetek arra törekednek, hogy elősegítsék az ENSZ-nek a szuverén Líbiáért és a líbiai megbékélésért tett erőfeszítései sikerét - ismertették a közleményben.
Hozzátették, hogy az utóbbi hónapokban több magas szintű tan...
2020-01-14 18:40:11
Ösztöndíj szerb-magyar kettős állampolgárok részére
... közölték.
Mindennek az a célja, hogy a pályázók aktív és tudatos polgárai legyenek országaiknak, ezzel építve a két állam közötti együttműködést és baráti kapcsolatokat, illetve elősegítsék Szerbia európai uniós csatlakozását, az ezer éves magyar-szerb baráti kapcsolatokra építve - teszik hozzá.
A közlemény szerint olyan nagykorú, legalább középfokú végzettségű kettős ál...
2019-12-27 16:12:07
Átadták a bükkszentkereszti Geopark panziót
... amely munkaszervezete révén kapcsolódik a nemzeti és nemzetközi geoparkok hálózatához. Az UNESCO Globális Geoparkok arra törekszenek, hogy bemutassák a változatos geológiai értékeket, elősegítsék azok védelmét, az oktatásba és turizmusba való bekapcsolásukat.
Az igazgató kiemelte: a Bükk és közvetlen környezete bővelkedik olyan földtudományi értékekben, amelyek mind a turizmu...
2019-11-20 13:22:53
Az erdőirtáshoz köthető szén-dioxid-kibocsátás jóval alacsonyabb az eddig véltnél
... kívül kell hagyni, ha környezetvédelemrő...
2019-11-05 14:58:59
Hetven rászoruló kisdiákot támogatott tanszercsomagokkal az Ökumenikus Segélyszervezet Kárpátalján
... Elmondása szerint a segélyben részesült gyermekek nagyobb részének az Advance központ munkatársai rendszeresen tartanak fejlesztő foglalkozásokat. A cél az, hogy a tanszercsomagokkal is elősegítsék a hátrányos helyzetű diákok iskolai előmenetelét - tette hozzá.

Gerevich János hangsúlyozta, az iskolakezdés könnyítését célzó idei segélyakciónak Kárpátalján két üzenete va...
2019-09-02 15:21:53
Varga Mihály: a német befektetők a legmodernebb gyárakat hozzák Magyarországra
... Merkelnek a Páneurópai Piknik 30. évfordulóján Magyarországon elmondott szavait, a német kancellár azt mondta: "a kohéziós alapok, a strukturális alapok azzal a céllal jöttek létre, hogy elősegítsék a konvergenciát az EU-n belül - és ha ránézünk a magyar gazdasági növekedési rátákra, akkor láthatjuk, hogy ezt a pénzt az ország jól fektette be, hogy ez az emberek javát szolgálja -,...
2019-08-30 14:02:18
1 2 3 ...14 15 ..22 23 .28 29 30 
Címkék: Megyei Jogú Városok Szövetségéne, Ökumenikus Segélyszervezet Kárpátalján, Varga Mihály, Szita Károlyköszönetet, Operatív Törzsnek, Szita Károly, Magyar Honvédségnek, Ghassan Salame, UNESCO Globális Geoparkok, Gerevich János, Páneurópai Piknik, óvodai csoportlétszám, érintett vállalatoknál, honvédelmi irányító, német kormány, bükkszentkereszti Geopark, erdőirtáshoz köthető, eddig véltnél, német befektetők, legmodernebb gyárakat, különleges gazdasági, megyei önkormányzat, betelepülő befektetőket, polgároknak azért, korlátozó intézkedéseket, városok újraindulását, törvényjavaslat hosszú, módosítások célja, bürokrácia csökkentése, honvédség fejlesztését, közlekedést érintő, egyes törvényeknek, polgárok biztonság, létfontosságú magyar, egészségügyi szektort, infokommunikáció fenntartása, folyamathoz csatlakozott, szuverén Líbiáért, líbiai megbékélésért, utóbbi hónapokban, pályázók aktív, ezer éves, közlemény szerint, változatos geológiai, igazgató kiemelte, segélyben részesült,
© 2013 TVN.HU Kft.