Belépés
Krónikába 7. rész (ügyészségi beszámoló)
... nevezte.
Hangsúlyozta, semmilyen szinten nem támogatja a jelentés elfogadását, mivel szerinte abból több botrányos ügyre sem lehet választ kapni.
Példaként említette, hogy az előterjesztésből nem derül ki, az ügyészség milyen intézkedéseket tett a kamupártok által felhalmozott tartozások visszaszerzésére, továbbá miért nem lépett fel a "tranzitzónás éheztetések" és "pr...
2020-05-06 16:12:48
Krónika 8. rész (felsőoktatás)
... hatalmas teher van rajta.
Felhívta a figyelmet egy olyan felsőoktatási karra, amely húsz év alatt a negyedik helyre kerül, negyedik szervezeti formában fog működni. Hiányolta az előterjesztésből az átalakítás előnyeinek és hatásainak bemutatását is.
Szólt a "felsőoktatás jelentős részének privatizálásáról" is, szerinte hosszabb távon nem szoltálja az ország érdekét, hogy...
2020-04-08 18:32:46
Az ukrán elnök benyújtotta a decentralizációt célzó alkotmánymódosítási javaslatát a parlamentnek
... hangoztatta, hogy ehelyett az egész országra vonatkozóan készül átfogó, a decentralizációt célul kitűző közigazgatási reformot végrehajtani.
Az Ukrajinszka Pravda hírportál az előterjesztésből csak azt a változtatást emelte ki, hogy Zelenszkij javasolja a közigazgatási rendszerben az eddigi járások átnevezését körzetté, a megyei kormányzóságok helyett pedig a prefektusi intéz...
2019-12-16 15:39:56
Krónika 6. rész (sportfejlesztések támogatása)
... a kormányoldalt: bizonyítsa be, hogy valóban a "kicsik számára is hozzáférhető lesz minden", mint azt az előterjesztő állította. A 300 millió forintos értékhatárt vegyék ki az előterjesztésből, mert az nem feltétlenül a "kicsik" ismérve - szorgalmazta.

Párbeszéd: a sport-tao a korrupció melegágya
Tordai Bence (Párbeszéd) a "korrupció melegágyának" nevezte a sportb...
2019-11-19 14:32:11
Zelenszkij átvilágíttatna minden, Porosenko elnöksége alatt kinevezett és választott tisztségviselőt
... hivatali személyeknek a körét, akikre kiterjednek a hatalom megtisztítására irányuló intézkedések, továbbá pontosítja néhány kritériumát a megtisztítás végrehajtásának" - idézett az előterjesztésből az Ukrajinszka Pravda.
Az indítvány módosításokat javasol nemcsak az átvilágításról szóló törvényben, hanem az elnök-, a parlamenti, valamint a helyi választásokat szabályozó, val...
2019-07-12 18:52:13
Krónika 4. rész (oktatási nyilvántartás)
... fejezte ki a kezdeményezés kapcsán, ám jelezte, hiányolják mellőle az adatvédelmi hatóság állásfoglalását, amit iránymutatónak fogadnak el.
Az ellenzéki képviselő hiányolta az előterjesztésből a civil szervezetekkel folytatott szakmai egyeztetés látható jeleit.
Megemlítette ugyanakkor: örült volna, ha "egy büszke nemzeti kormány" saját ötlete alapján, nem pedig egy uniós...
2018-10-31 13:21:49
Fideszes politikus édesanyjának cége teheti utcára a bérház
... mindenesetre áron alul jutott az ingatlanhoz. Lakatlanul ugyanis 21 millió, lakottan pedig 10,5 millió forintra értékelték.

Ezt a bizottság 2016. decemberi ülésére készült előterjesztésből tudni, amelyet Kriza Ákos fideszes polgármester jegyzett. Az ingatlan különben nem a rajta álló, 30-40-es évekből származó épületek miatt értékes, hanem mert kiváló helyen feksz...
2018-03-21 22:57:10
Krónika (2. rész) - honvédségi létszámkeret
... ellenére támogatandó a módosítás,. hogy "nem jelent komoly változást, és nem igazán növeli a hadsereg harci értékét", hiszen a jelenlegi keretszámok sincsenek feltöltve, ugyanakkor az előterjesztésből nem világos, milyen a fegyveres védelem, a háttér és a "vízfej" személyi állományának - szerinte torz - arány.
A képviselő azt hangsúlyozta, 1990 óta kormányzatokon átívelő hads...
2016-11-23 10:51:39
Krónika 12. rész (kulturális javak)
... át, vagyis a kivételes felhatalmazás nem gyakorolható visszaélésszerűen.
Az MSZP az előterjesztés hiányosságait sorolta
Szabó Sándor (MSZP) számos elemet hiányolt az előterjesztésből, például nem tartotta egyértelműnek, mi minősül különös méltánylást igénylő esetnek.
Bevezetnék a birtokba adás fogalmát - mutatott rá -, de szerinte az sem derül ki a javaslatból, hog...
2016-11-22 17:50:33
Szigorítják a feltöltős SIM-kártyákra vonatkozó szabályokat
... tájékoztatta. Amennyiben ezt nem teszi meg, az előfizetői szerződést a szolgáltató 15 napos határidővel felmondhatja.
Közeli hozzátartozó nem minősül harmadik személynek - derül ki az előterjesztésből.
A jogszabály-módosítás kitér arra is, hogy a szolgáltatók kötelesek az előfizetők megfelelő adatait ellenőrizni és rögzíteni. Ennek hiányában nem lehet előfizetői szerződé...
2016-10-28 15:02:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Címkék: Ukrajinszka Pravda, Tordai Bence, Kriza Ákos, Szabó Sándor, ukrán elnök, decentralizációt célzó, feltöltős SIM-kártyákra, jelentés elfogadását, ügyészség milyen, kamupártok által, olyan felsőoktatási, negyedik helyre, átalakítás előnyeinek, ország érdekét, egész országra, decentralizációt célul, előterjesztésből csak, változtatást emelte, közigazgatási rendszerben, eddigi járások, megyei kormányzóságok, prefektusi intéz, előterjesztő állította, korrupció melegágya, hatalom megtisztítására, megtisztítás végrehajtásának, indítvány módosításokat, átvilágításról szóló, helyi választásokat, kezdeményezés kapcsán, adatvédelmi hatóság, ellenzéki képviselő, civil szervezetekkel, büszke nemzeti, bizottság 2016, ingatlan különben, rajta álló, hadsereg harci, jelenlegi keretszámok, fegyveres védelem, kivételes felhatalmazás, előterjesztés hiányosságait, birtokba adás, előfizetői szerződést, szolgáltatók kötelesek, előfizetők megfelelő, előterjesztésből, privatizálásáról, visszaszerzésére, decentralizációt,
© 2013 TVN.HU Kft.