Belépés
Koronavírus - A Fővárosi Közgyűlés májusi ülését sem hívja össze a főpolgármester
... szerint a főpolgármester több mint ötven előterjesztésről tervez dönteni.
Karácsony Gergely azt írta: annak érdekében, hogy a döntéshozatal átláthatósága biztosított legyen, az előterjesztéseket a jellegük szerint közzéteszi, továbbá a Fővárosi Közgyűlés képviselőcsoportjainak vezetőivel a döntés meghozatala előtt egyeztet róluk.
Veszélyhelyzet idején - törvény alapján -...
2020-05-26 10:32:40
Huszonegy előterjesztésről döntenek a képviselők
... tárgyalnak a képviselők. Ekkor kerülnek terítékre a különleges gazdasági övezetek kialakításáról és az ...
2020-05-19 07:04:37
Huszonegy előterjesztésről szavaz a parlament
... képviselők. Ekkor kerülhetnek terítékre a különleges gazdasági övezetek kialakításáról és az egyszer használa...
2020-05-17 14:12:00
Ötnapos üléssel folytatja munkáját a parlament
... majd a kiskereskedelmi adóról szóló előterjesztésről mondhatják el a véleményüket.
Az ülésnap második felében a felnőttképzés ösztönzéséről és a ...
2020-05-03 07:04:31
A felsőoktatási és a Budapest-Belgrád vasútfejlesztési törvényjavaslatok is változhatnak
... változtatások a kialakult járványhelyzetre tekintettel kitolják az egyes intézmények átalakulására szabott határidőket is. Ugyanígy az egyes felsőoktatási alapítványokról szóló előterjesztések hatályba lépése is tolódik egy hónappal.
A Neumann János Egyetemért Alapítványról szóló előterjesztés e változtatása emellett kecskeméti ingatlanokat juttat a Magyarországi Református ...
2020-04-30 21:57:27
Nyolc előterjesztésről tárgyalnak a képviselők
... szerződésmódosításokról tartanak várhatóan rövid vitákat, majd terítékre kerülnek az ellenzék klímavészhelyzettel összefüggő javaslatai.
Az atomenergiát és a piacfelügyeletet érintő kormányzati előterjesztések mellett szó lesz még arról a javaslatról is, amelyben a nemzeti erőforrások minisztere a kulturális intézményekben foglalkoztatottak közalkalmazotti jogviszonyának áta...
2020-04-21 07:04:11
Az Appeninn az idén sem fizet osztalékot
...
A koronavírus-járvány miatt a társaság közgyűlését nem tudták összehívni, ezért a határidőhöz kötött közgyűlési előterjesztések ügyében az igazgatóság döntött, míg az igazgatóság javadalmazásával, illetve a személyi változásokkal összefüggo napirendi pontokat a veszélyhelyzet megszűnését követően összehívott első közgyűlés elé terjesztik majd.
A közlemény szerint a járv...
2020-04-17 18:05:25
A Mol igazgatósága dönt a közgyűlésen a napirendi pontokban
...
A tájékoztatásban felhívják a figyelmet arra, hogy a napirendi pontokhoz kapcsolódó előterjesztéseket és határozati javaslatokat a társaság honlapján április 8-án közzétették.
A május 31-ig a szavazatok legalább 1 százalékát képviselő részvényesek a veszélyhelyzet megszűnését követő 30 napos jogvesztő határidőn belül kérhetik a közgyűlés összehívását a döntések utólagos ...
2020-04-17 09:01:14
Tőzsdei társaságok: az igazgatóság dönt a közgyűlési határozatokról
... határozni. A beszámoló elfogadásával egyidejűleg az ügyvezetés az adózott eredmény felhasználásáról, ezen belül osztalékról is dönthet.
A Richter igazgatósága a közgyűlési előterjesztések szerint 11,742 milliárd forint osztalék kifizetését javasolta a 2019. évi eredményből, ez részvényenként 63 forintot jelent, szemben az előző évi 100 forinttal.
A Duna House igazgatósá...
2020-04-14 21:42:27
A 4iG igazgatósága részvényenként 22 forintos osztalékot javasol
... tervezett akvizíciók, stratégiai partnerségek tovább növelhetik. A cégcsoport azt várja, hogy a 4iG a következő 2-3 évben eléri a 8-10 százalékos EBITDA árrést.
A közgyűlési előterjesztések között szerepel a munkavállalói résztulajdonosi program (mrp) indításáról szóló igazgatósági javaslat is. A társaság igazgatósága arra kér felhatalmazást a közgyűléstől, hogy a társaság a...
2020-04-08 20:13:07
1 2 3 .......26 27 ....39 40 ...51 52 53 
Címkék: Fővárosi Közgyűlés, Karácsony Gergely, Neumann János Egyetemért Alapítványról, Magyarországi Református, Duna House, napirendi pontokban, igazgatóság dönt, közgyűlési határozatokról, főpolgármester több, döntéshozatal átláthatósága, jellegük szerint, döntés meghozatala, különleges gazdasági, egyszer használa, kiskereskedelmi adóról, ülésnap második, felnőttképzés ösztönzéséről, kialakult járványhelyzetre, egyes intézmények, egyes felsőoktatási, piacfelügyeletet érintő, nemzeti erőforrások, kulturális intézményekben, társaság közgyűlését, határidőhöz kötött, igazgatóság döntött, igazgatóság javadalmazásával, személyi változásokkal, veszélyhelyzet megszűnését, közlemény szerint, tájékoztatásban felhívják, figyelmet arra, napirendi pontokhoz, társaság honlapján, május 31-ig, szavazatok legalább, közgyűlés összehívását, döntések utólagos, beszámoló elfogadásával, adózott eredmény, közgyűlési előterjesztések, 8-10 százalékos, munkavállalói résztulajdonosi, társaság igazgatósága,
© 2013 TVN.HU Kft.