Belépés
A váci női kézicsapat nem tudja fizetni a megemelt bérleti díjat
... egyéb kiegészítő szolgáltatások és helyiségek bérleti díj emelkedését jelen állás szerint egyesületünk nem tudja majd finanszírozni, hiszen ezekkel a plusz költségekkel nem terveztünk az előttünk álló idényre" - olvasható a klub honlapján. - "Számunkra teljesen megdöbbentő és elfogadhatatlan, az elmúlt években egyesületünk által teljesen felújított Városi Sportcsarnok (tető héjaza...
2020-05-29 13:41:32
Koronavírus - A kormánypártok támogatják a koronavírusról és a gazdaság újraindításáról tartandó nemzeti konzul
... fogalmazott: az ma már Magyarországon elmondható, hogy a vírus elleni védekezés első szakaszát sikerrel lezártuk, de a járvány és az általa okozott gazdasági válság elleni küzdelem java még előttünk van.
Hollik István azt mondta: ez - a kilencedik nemzeti konzultáció - most arról szól, hogy a koronavírus okozta válsághelyzetből hogyan lábaljon ki Magyarország.
Szavai sze...
2020-05-29 12:11:50
Facebookon kaptam
Szervusz Kedves Évi .
Köszönöm szépen .
Szép estét , jó éjszakát kívánok szeretettel .

Puszillak .
Mit hoznak majd az előttünk álló évek ? Hogy fog kinézni az ember jövője a földön ? Nekünk nem adatik meg , hogy tudjuk . Bizonyos azonban , hogy sajnos az új fejlődés mellett a fájdalmas élmények nem hiányoznak majd .

János Pál pápa II
...
2020-05-22 22:08:34
Koronavírus - Veneto kormányzója: "nálunk a turisták nagyobb biztonságban vannak, mint a saját lakásukban"
... túllépte az 1800-at.
Venetóban indult újra elsőként a termelés, nyitottak meg a vállalkozások a szigorúan ellenőrzött óvintézkedéseknek köszönhetően.
"Nagyon remélem, hogy az előttünk álló időszakban kevesek felelőtlensége miatt nem kell újra szigorítani" - jelentette ki.
A tartományt 2010-től vezető Luca Zaia 91 százalékos támogatottsággal bír a venetóiak között...
2020-05-20 13:27:35
Koronavírus - A vészforgatókönyvnél kedvezőbben alakul a balatoni komp forgalma
... állt még vissza teljesen az ilyenkor szokásos forgalom - mondta Kollár József. Amúgy a teljes éves forgalomban nem meghatározó tételek az év első hónapjai. Remén...
2020-05-19 19:03:05
Koronavírus - Törökországban stagnál az új fertőzöttek száma
... Aydint, de zárva maradt mások mellett Isztambul, Ankara és Izmir is. A fennmaradó 15 tartományban továbbra is érvényben van a hétvégékre elrendelt kijárási tilalom, ráadásul a korlátozás az előttünk álló hétvégén nem csupán kétnapos, hanem négynapos lesz, mert egészen a keddre eső nemzeti ünnepig meghosszabbítják.
Miközben a közösségi élet és a távolsági közlekedés országszer...
2020-05-15 20:26:02
Megkezdődhet a kelenföldi állomásépület felújításának előkészítése
... mely az egyik legrégebbi épített vasúti emlék Budapesten. A 130 éves épületben létrejövő új kiállítóhely és kulturális központ abban is segít majd, hogy kisebb kiállításokkal abban az előttünk álló néhány évben is meg tudjunk jelenni Budapesten, ameddig az új kőbányai otthonunk elkészül. Utóbbin a kelenföldi munkákkal párhuzamosan, ugyancsak friss kormánydöntésnek köszönhetően szi...
2020-05-12 12:11:41
Koronavírus - Törökországban 1000 közelébe süllyedt az új esetek száma
... legnépesebb tartományok - köztük Isztambul, Ankara és Izmir - továbbra is zárva maradnak.
A török államfő egyúttal közölte, hogy a hétvégi kijárási tilalmakban érintett tartományokban az előttünk álló hétvégén az intézkedés nem csupán kétnapos, hanem négynapos lesz, mert egészen a keddre eső nemzeti ünnepig meghosszabbítják.
Erdogan múlt hétfőn ismertette a koronavírus-j...
2020-05-11 21:12:32
Pio atya és Karol Wojtyla egy misztikus barátság története
....Fojtatásos.....

A következőkben álljon előttünk egy újabb körülmény leírása annak megvilágítására, hogy milyennek is láthatta Pio atya Karol atyát a távoli 1948-ban, találkozásuk idején. Pio atya egyik lelki gyermekének, Galeone atyának tanúságtétele szerint mialatt Wojtyła atya a San Giovanni Rotondo-i kolostor kicsiny templomában tartózkodott, Pio atya a fiatal lengye...
2020-05-10 07:56:31
Krónika 5. rész (kiskereskedelmi adó)
... forinttal dráguljon az euró - jelentette ki. Az államadósság is növekedett az utóbbi tíz év alatt, most négymilliárd euró értékben bocsátanak ki kötvényt, hogy át lehessen vészelni az előttünk álló időszakot - tette hozzá.
Végre tegyenek valamit a vállalkozások tönkremenetele ellen és biztosítsanak jövedelmet az emberek számára - szólított fel.
Párbeszéd: a hazai kis- é...
2020-05-07 14:31:56
1 2 3 ...................122 123 ..........184 185 ..........244 245 246 
Címkék: Karol Wojtyla, Városi Sportcsarnok, Hollik István, Szervusz Kedves Évi, János Pál, Luca Zaia, Kollár József, Giovanni Rotondo-i, megemelt bérleti, kormánypártok támogatják, gazdaság újraindításáról, turisták nagyobb, saját lakásukban, balatoni komp, kelenföldi állomásépület, misztikus barátság, plusz költségekkel, előttünk álló, klub honlapján, elmúlt években, vírus elleni, általa okozott, kilencedik nemzeti, koronavírus okozta, ember jövője, fájdalmas élmények, szigorúan ellenőrzött, tartományt 2010-től, venetóiak között, ilyenkor szokásos, teljes éves, hétvégékre elrendelt, közösségi élet, távolsági közlekedés, egyik legrégebbi, kelenföldi munkákkal, török államfő, hétvégi kijárási, következőkben álljon, újabb körülmény, távoli 1948-ban, fiatal lengye, vállalkozások tönkremenetele, emberek számára, hazai kis-, meghosszabbítják, válsághelyzetből, támogatottsággal, kormánydöntésnek, újraindításáról, elfogadhatatlan, megvilágítására, kiskereskedelmi, magyarországon, törökországban, tönkremenetele,
© 2013 TVN.HU Kft.