Belépés
Új évadját kezdi a Szegedi Nemzeti Színház
... köszönhetően.
Barnák László közölte, hogy a felnőtt bérletek több mint 90 százalékát már megújították, és október közepéig folytatódik a bérletértékesítés.
Az intézmény az előző évadhoz hasonlóan a fiatalok és felnőttek számára alkotóműhelyeket, felkészítő és feldolgozó foglalkozásokat szervez, folytatódnak az osztálytermi előadások, a középiskolásoknak pedig fórumszínhá...
2019-09-06 12:01:44
Fölszállott a páva - Az eddigi legjobbak versenyeznek az új évadban
... tudományos munkatársa, Diószegi László történész, koreográfus, a Martin György Néptáncszövetség elnöke, valamint Zsuráfszky Zoltán Kossuth-díjas táncművész, koreográfus.
A tavalyi évadhoz hasonlóan a Fölszállott a páva műsorvezetői Novák Péter és Morvai Noémi lesznek.
Fontos változás azonban, hogy az előző évadoktól eltérően a zsűri a produkciók szóbeli értékelése után á...
2018-10-02 10:02:11
Női kézilabda BL - Ambros Martín időt és türelmet kért Rosztovban
... Oroszországban, és története során először bejutott a Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjébe. Ambros Martín kifejtette, nyilvánvalóan mindenki további javulást, előrelépést vár az előző évadhoz képest.
"Először is kicsi, de határozott lépéseket kell tennünk ahhoz, hogy a jövőben lerakhassuk a nagyobb célok alapjait" - vélekedett a vezetőedző.
A bajnokcsapat keretéből...
2018-09-21 13:07:38
Emelkedő jegyeladások és nézőszám a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban
... diákbérletek számában egyaránt megmutatkozik - jelezte Kirják Róbert. Hozzátette, a jegyelőadásokból származó bevétel csaknem 70 millió forint volt, ami 7,5 milliós emelkedés a 2015/2016-os évadhoz képest.
Az ügyvezető igazgató megemlítette, hogy a nagyszínpadi és a kamaraszínpadi darabokat egyaránt nagy sikerrel játszották. A legnagyobb érdeklődést Képzelt riport egy amerika...
2017-06-01 15:38:33
Két új szereplő is feltűnik az Egynyári kaland második évadban
... második szériában a Rubóczki Márkó alakította Bence és a Schmidt Sára alakította Zsófi már párként térnek vissza. Dóra - mivel Péter cserben hagyta - lesz a szingli szereplő, de az első évadhoz képest Gábor furcsa és bohókás karaktere is felnőttesebb problémákkal szembesül majd.
Elmondta, hogy másmilyen a stílusa, más a látványvilága, esztétikailag egy kicsit megváltozott a s...
2017-05-06 10:11:50
Dömötör-díjak - Szonda Éva kapta az idei életműdíjat
... rendezőasszisztens kapta.
A Szegedi Nemzeti Színházban rendezett gálaműsoron a legjobb férfi színészi alakításért járó díjat Pataki Ferenc kapta a Tartuffe címszerepének megformálásáért. Az előző évadhoz hasonlóan a legjobb női színészi alakításért járó elismerés Szabó Gabi nyerte el Egressy Zoltán Szimpla szerda című drámájának egyik főszerepéért.
A legjobb opera-énekes...
2016-06-04 22:02:50
Már lehet jelentkezni a MSMS Tudáspont interaktív oktatási program Utazó Workshopjára
... szinten több mint húszéves múltra visszatekintő - MSMS Tudáspont ebben a tanévben a Láthatatlan Kiállításon rendezi meg természettudományos workshopjait a 10-14 éves diákok számára. Az előző évadhoz képest dupla annyi, 40 kiscsoportos gyakorlati foglalkozást tartanak, amelyekre másfélszeres volt a túljelentkezés - olvasható a szervezők MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében...
2016-03-17 14:32:23
Négy saját bemutatóval várja a közönséget a Bóbita Bábszínház
... örömének adott hangot, hogy a bábszínház népszerűsége töretlen, az elmúlt idényben tartott 280 saját előadást és a mintegy 30 vendégelőadást 38 ezren látták, a bérletesek száma az előző évadhoz képest 10 százalékkal, 3700-ra nőtt.
Ennek is köszönhető, hogy a Zsolnay Kulturális Negyedben működő, a pécsi önkormányzat által kiemelten támogatott bábszínház mintegy 27 millió forin...
2015-08-24 13:27:53
Hétfőtől válthatók bérletek a Szegedi Nemzeti Színház következő évadára
... sajtótájékoztatón.
Hozzátette: emellett a kínálatot háromféle "szabadbérlet" is színesíti, ezeknél a néző az előadások napját és típusát is szabadon választhatja meg.
A bérlet- és jegyárak az előző évadhoz képest nem változnak.
A teátrum a hagyományokhoz híven megajándékozza az első háromszáz bérletvásárlót, akiket meghívnak a szeptember 5-i Nyitány gálára, melyen a...
2014-08-08 11:23:00
Végh Péter Jászai-gyűrűt és közönségdíjat kapott a tatabányai színházban
... tették lehetővé.
Az elmúlt évadban a tájelőadásokkal és a koprodukciós előadásokkal eg...
2014-06-16 16:34:21
1 2 
Címkék: Szegedi Nemzeti Színház, Ambros Martín, Móricz Zsigmond Színházban, Szonda Éva, MSMS Tudáspont, Utazó Workshopjára, Bóbita Bábszínház, Végh Péter Jászai-gyűrűt, Barnák László, Diószegi László, Martin György Néptáncszövetség, Zsuráfszky Zoltán Kossuth-díjas, Novák Péter, Morvai Noémi, Bajnokok Ligája, Kirják Róbert, Rubóczki Márkó, Schmidt Sára, Szegedi Nemzeti Színházban, Pataki Ferenc, Szabó Gabi, Egressy Zoltán Szimpla, Láthatatlan Kiállításon, Zsolnay Kulturális Negyedben, eddigi legjobbak, nyíregyházi Móricz, idei életműdíjat, tatabányai színházban, felnőtt bérletek, előző évadhoz, osztálytermi előadások, középiskolásoknak pedig, tavalyi évadhoz, páva műsorvezetői, előző évadoktól, produkciók szóbeli, jövőben lerakhassuk, nagyobb célok, bajnokcsapat keretéből, jegyelőadásokból származó, ügyvezető igazgató, kamaraszínpadi darabokat, legnagyobb érdeklődést, szingli szereplő, első évadhoz, kicsit megváltozott, legjobb férfi, legjobb opera-énekes, 10-14 éves, szervezők MTI-hez, bábszínház népszerűsége,
© 2013 TVN.HU Kft.