Belépés
Tour de Hongrie - Véglegesítették az idei programot
... kerülés egyik fontos kritériumát, amihez legalább tizennégy World Tour- és Pro Team-együttesnek kell rajthoz állnia. Szilasi László versenyigazgató szerint ezt sikerülhet, az előzetes egyeztetések alapján várhatóan öt World Tour csapat mellett tíz Pro Team istálló indul.
A Tour de Hongrie programja:1. szakasz, augusztus 29., szombat: Esztergom-Esztergom, 118 km2. szakasz, aug...
2020-06-11 10:41:27
Koronavírus - Operatív törzs: karantén elrendelése nélkül beléphetnek Magyarországra az osztrák, cseh és szlová
...
Kiss Róbert rendőr alezredes hangsúlyozta: a szomszédos országok rendvédelmi szerveivel történt egyeztetések eredményeként péntek reggel 8 órakor lépett hatályba az Ausztriából, Csehországból és Szlovákiából történő határátlépésről szóló kormányrendelet.
Ennek értelmében Ausztria, Csehország és Szlovákia állampolgárai, valamint az ezekből az országokból érkező magyar áll...
2020-06-05 13:14:03
Koronavírus - Operatív törzs: először haladta meg a gyógyultak száma az aktív fertőzöttekét Magyarországon
... szlovák-magyar határt, ha nem tartózkodnak 24 óránál tovább Magyarországon, és ez mikor lesz érvényes a magyar állampolgárokra a Szlovákiába történő belépésnél, azt mondta: folyamatosak az egyeztetések a szomszédos országokkal a határátlépésről, a szlovák kormány egyelőre nem döntött erről.
A szabálysértések különböző szankcióinak alkalmazását firtató kérdésre az ezredes közö...
2020-05-23 14:12:35
Krónika 7. rész (felnőttképzés)
... emlékeztetett a kormányzat által elkészített stratégiai anyagokra. Hangsúlyozta, a felnőttképzés átalakítása során minden szakértőt és érintett szervezetet bevontak a konzultációba és az egyeztetésekbe.
Hamarosan olyan képzések jelennek meg, amelyek a kontaktprotokollok betartásával a távoktatásban biztosítanak lehetőséget arra, hogy biztosítani tudják a magyar gazdaság struk...
2020-05-07 16:02:40
Koronavírus - Agrárkamara: egyeztetések az egységes kérelmek beadásának egyszerűsítéséről
...
A kamara tájékoztatott arról is, hogy megyénként munkacsoportot hoznak létre a gazdálkodók, az élelmiszer-előállítók és -feldolgozók, a beszállítók, a szolgáltatók és a kereskedelem együttműködésének támogatására, és segédkeznek a tavaszi mezőgazdasági munkák megkezdésében is.
Az egységes kérelmek esetében, amelyeket szankciómentesen április 6. és május 15. között lehet ...
2020-03-26 18:02:50
Koronavírus - Elhalasztják a Pécsi Tudományegyetem nemzetközi estjét
... közleménye szerint a Baranya Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szervével, a magyar és a nemzetközi hallgatói önkormányzatokkal, valamint a karokkal történt előzetes egyeztetések alapján döntöttek a hagyományos, több ezer hallgatót vonzó esemény elhalasztása mellett.
Hangsúlyozták, hogy jelenleg sem a PTE-n, sem annak közvetlen régiójában nincs tudomása az i...
2020-03-05 17:42:16
Liget Budapest - Baán László: a főváros zöldstopot rendelt el a Városligetben
... ezért a miniszteri biztos arra kéri a fővárost, hogy még hatályba lépés előtt vonják vissza a parkra és annak használóira nézve roppant káros rendelkezést és haladéktalanul kezdjenek egyeztetéseket a fejlesztővel.
Emlékeztetett arra, hogy a főváros semmiféle tényleges előzetes hatásvizsgálatot nem végzett el e nagy horderejű, hatásában nem az építési tevékenységre, hanem a vá...
2020-02-29 07:05:30
ITM: a közúti fuvarozásban is a jogkövető magyar vállalkozások védelme a legfontosabb
... Egyesülete vezetőivel közösen.
A felek egyetértettek abban, hogy az ágazat versenyképességének erősítését célzó 2015-os kormányzati program és a munkacsoporti szinten zajló rendszeres egyeztetések mindenképpen folytatásra érdemesek. A közép-kelet-európai és harmadik országbeli vállalkozások térnyerése miatt azonban újabb intézkedésekre van szükség a szektor teljesítményének s...
2020-02-03 18:23:11
Új kormánya van Koszovónak
... konfliktus idején követett el. Hozzáfűzte mindazonáltal, hogy valamilyen formában hajlandó folytatni a Szerbiával 2013-ban megkezdett, de majdnem másfél éve parkolópályára helyezett egyeztetéseket.
Az új kormány legfontosabb feladata a Szerbiával folytatott párbeszéd újrakezdése lesz, a megbeszélések ugyanis 2018 novemberében megszakadtak, amikor az akkori koszovói vezetés sz...
2020-02-03 18:13:00
A román kapzsisági illetékről szóló rendelet több pontját is hatályon kívül helyeznék
... vállalatokkal is konzultálnak.
A Viorica Dancila volt szociáldemokrata miniszterelnök által vezetett kormány tavaly decemberben év végén, gyakorlatilag egyik napról a másikra, előzetes egyeztetések nélkül fogadta el a bankokat, energia- és telekommunikációs vállalatokat, illetve magánnyugdíj-biztosítási alapokat kedvezőtlenül érintő intézkedéseket.
A kormány márciusban ...
2019-11-29 17:59:26
1 2 3 ......22 23 ...33 34 ..43 44 45 
Címkék: Pécsi Tudományegyetem, Liget Budapest, Baán László, World Tour-, Szilasi László, World Tour, Kiss Róbert, Baranya Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szervével, Viorica Dancila, idei programot, gyógyultak száma, aktív fertőzöttekét, egységes kérelmek, főváros zöldstopot, közúti fuvarozásban, jogkövető magyar, román kapzsisági, előzetes egyeztetések, szomszédos országok, országokból érkező, magyar állampolgárokra, szomszédos országokkal, szlovák kormány, szabálysértések különböző, ezredes közö, kormányzat által, felnőttképzés átalakítása, távoktatásban biztosítanak, magyar gazdaság, kamara tájékoztatott, kereskedelem együttműködésének, tavaszi mezőgazdasági, nemzetközi hallgatói, karokkal történt, miniszteri biztos, főváros semmiféle, építési tevékenységre, felek egyetértettek, munkacsoporti szinten, szektor teljesítményének, megbeszélések ugyanis, akkori koszovói, kormány márciusban, teljesítményének, szociáldemokrata, szankciómentesen, hatásvizsgálatot, tudományegyetem,
© 2013 TVN.HU Kft.