Belépés
BÉT - Az OTP kivételével estek a vezető részvények
... Concorde Értékpapír Zrt. vezető elemzője az MTI-nek elmondta, hogy a hangulat romlása miatt alapvetően esnek a nemzetközi részvénypiacok. Hozzátette, a magyar piacon is inkább az eladók domináltak, főleg a Mol és a Richter esetében, miközben az OTP jól tartotta magát.
A Mollal kapcsolatban megjegyezte, hogy a rossz novemberi finomítói marzsok miatt továbbra is negatív a papí...
2019-12-03 18:21:52
BÉT - Szakértő: vegyes nap a tőzsdén, kissé csökkent a BUX
... vezető elemzője az MTI-nek elmondta: a vezető papírok közül csak az OTP tudott erősödni, a bankpapír piacán megszűnt a múlt heti eladói nyomás.
A többi nagy részvénynél az eladók domináltak. A Mol és a Richter esetében ez azért különös a szakértő szerint, mert a forint gyengül, ami elvileg mindkét cég számára kedvező.
Kiemelte ugyanakkor, hogy nem a vállalati hírek mozga...
2019-09-02 18:01:45
BÉT - Az OTP és a Magyar Telekom húzta fel a BUX-ot
... érdemi elmozdulás, és a nemzetközi piacokon is iránykeresés folyik. A nagy papírok közül az OTP a hétfői fordulat után kedden is tovább tudott emelkedni. A Mol piacán inkább az eladók domináltak a gyenge finomítói margin adat miatt, ami azt jelzi, hogy nem túl erős a finomítói szegmens jövedelmezősége. A Magyar Telekomnál egyebek mellett a várt esetleges tranzakciók hírei húzzák a...
2019-07-02 18:02:03
BÉT - Emelkedésre számít az elemző a tőzsdén
... meghatározó ellenállás, a tartomány áttörése esetén komolyabb tér nyílhat felfelé, és a 12 800 forintos szint felé indulhat a bankpapír jegyzése.
A Richter piacán kedden az eladók domináltak, az 5100 forintos támaszra érdemes figyelni a szerdai kereskedésben. A Magyar Telekom árfolyamának jegyzése elérte a 425 forintos szintet, ahol az elemző szerint megakadhat a pozitív kor...
2019-06-05 08:44:37
Tőzsde - Erős veszteségekben zártak Ázsia és a csendes-óceáni térség irányadó tőzsdeindexei
... hajlandóságát az amerikai-kínai kereskedelmi feszültségek, amelyek olyan ciklikus részvényeket húztak lefelé, mint a technológiai cégek és a gépgyártók.
A kínai tőzsdéken is az eladók domináltak, mert a befektetők aggódnak amiatt, hogy gyengült a hazai fogyasztók vásárlási hajlandósága, lassult az ipari termelés növekedése és az Egyesült Államokkal való kereskedelmi feszülts...
2018-12-14 09:11:46
BÉT - A nemzetközi trendekkel összhangban csökkent a BUX
... 5500 forintos szintet, azonban csütörtökön lefordult és 5300 környékén mozgott. A Mol esetében a vevők megpróbálták a 3000 forintos szintet bevenni, az OTP esetében szintén az eladók domináltak.
A Mol 36 forinttal, 1,21 százalékkal 3020 forintra erősödött, 2,2 milliárd forintos forgalomban.
Az OTP-részvények ára 60 forinttal, 0,59 százalékkal 10 180 forintra csökkent, f...
2018-10-04 23:42:51
BÉT - Felülteljesített a BUX a nyugat-európai piacokhoz képest
... képest.
Nagy András, az Erste Befektetési Zrt. részvényelemzője az M1 aktuális csatornán elmondta, hogy kedden a magyar részvénypiacon nagy fordulat volt látható. A kereskedés elején az eladók domináltak, ugyanakkor 0,8 százalékos emelkedéssel zárt a BUX-index, amellyel felülteljesítette a nyugat-európai piacokat.
A részvényelemző kommentárjában kiemelte az OTP kereskedé...
2018-09-18 17:44:03
BÉT - Alulteljesített a magyar tőzsde
... részvények árfolyama csökkent az előző napi záráshoz képest.
Cinkotai Norbert, a KBC Equitas elemzője az M1 aktuális csatornán kiemelte, hogy a magyar tőzsde alulteljesített, az eladók domináltak, főleg a Mol és a Richter árfolyama esett.
A héten lesz az Európai Központi Bank (EKB), illetve az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed kamatdöntő ülése, a befektetők főleg er...
2017-12-11 17:33:18
BÉT - Profitot realizáltak a befektetők
... Értéktőzsde pénteki kereskedését, főleg a Mol és az OTP csökkenésének tudható be a gyenge magyar tőzsdeindex.
Megjegyezte: az OTP napok óta gyengélkedik, pénteken is az eladók domináltak. A vártnál jobb OTP-eredmény az alacsony céltartalék képzésnek köszönhető, ezért a befektetők a gyorsjelentést követően sem voltak túlzottan optimisták - tette hozzá.
Miró József, az Er...
2017-11-10 17:43:15
Tőzsde - Vegyesen zártak Ázsia és a csendes-óceáni térség irányadó tőzsdeindexei
... A dél-koreai Kospi 0,44 százalékos mínuszban, 2123,85 ponton zárt, immár a hatodik egymást követő napon csökkent az index értéke. A részvények és a dél-koreai von piacán is az eladók domináltak azt követően, hogy az amerikai hadsereg a múlt hét végén, Észak-Korea egyre nagyobb aggodalmat keltő nukleáris programja miatt, a Koreai-félsziget közelébe vezényelte a Carl Vinson atommegh...
2017-04-11 10:34:26
1 2 
Címkék: Magyar Telekom, Concorde Értékpapír Zrt, Magyar Telekomnál, Egyesült Államokkal, Nagy András, Erste Befektetési Zrt, Cinkotai Norbert, Európai Központi Bank, Miró József, Carl Vinson, vezető részvények, csendes-óceáni térség, nemzetközi trendekkel, nyugat-európai piacokhoz, magyar tőzsde, hangulat romlása, nemzetközi részvénypiacok, magyar piacon, eladók domináltak, rossz novemberi, vezető papírok, bankpapír piacán, múlt heti, többi nagy, szakértő szerint, forint gyengül, vállalati hírek, nemzetközi piacokon, nagy papírok, hétfői fordulat, gyenge finomítói, finomítói szegmens, várt esetleges, tartomány áttörése, bankpapír jegyzése, 5100 forintos, szerdai kereskedésben, elemző szerint, amerikai-kínai kereskedelmi, technológiai cégek, kínai tőzsdéken, befektetők aggódnak, hazai fogyasztók, ipari termelés, vevők megpróbálták, 3000 forintos, magyar részvénypiacon, kereskedés elején, nyugat-európai piacokat, részvényelemző kommentárjában, előző napi, héten lesz, amerikai jegybank, befektetők főleg,
© 2013 TVN.HU Kft.