Belépés
Az Európai Bizottság nyilvántartásba veszi az e-cigaretta szabályozásának javítását célzó európai polgári kezde
...
A Követeljük az elektronikus cigaretta intelligensebb szabályozását! elnevezésű kezdeményezés olyan egyedi jogszabály kialakítására irányul, amely egyértelműen elkülöníti az elektronikuscigaretta-termékeket a dohánytermékektől és a gyógyszerektől - közölték.
A kezdeményezés nyilvántartásba vételére vonatkozó európai bizottsági döntés csak a javaslat jogi elfogadhatóságát...
2019-02-12 18:42:54
Több magyar szabályozást érintő kötelezettségszegési eljárásról döntött az EB
...
Az Európai Bizottság ismételten felszólította Magyarországot, hogy elektronikus közútiáruforgalom-ellenőrzési rendszerét (ekáer) hozza összhangba az uniós szabályokkal.
Ennek érdekében kiegészítő felszólító levelet küldött Magyarországnak, melyben megerősíti, hogy a közútiáruforgalom-ellenőrző rendszer követelményei nem felelnek meg az áfát szabályzó uniós jognak, ezért ...
2019-01-24 14:02:42
A kneszet a prostituáltak ügyfeleit büntető törvényt fogadott el
... törvényjavaslatot is. A dohánytermékek reklámozását és marketingjét korlátozó törvény tiltja ezen termékek promócióját a nyomtatott sajtó kivételével mindenütt. A dohányárut és az elektronikus cigarettát ezentúl Izraelben nem lehet közszemlére tenni a boltokban, és egységesen barna csomagolásban kell árulni.
Ez a törvény az egészségügyi minisztérium szakembereinek világszert...
2018-12-31 17:07:15
Krónika 7. rész (azonnali kérdések, napirend után)
... államtitkára közölte: széles eszköztárral támogathatók a munkahelyteremtő beruházások, de uniós források is rendelkezésre állnak a vállalkozások segítésére.
Farkas Gergely (Jobbik) az elektronikus közigazgatás teljes körű és hatékony megteremtésének szükségességéről szólt.
Magyar Levente elmondta: több éve sikeres válaszokat tudnak adni az online világ kihívásaira, elis...
2017-10-09 15:52:55
NGM: a kormány támogatja a jövedékiadó-törvény módosító javaslatát
... tevékenységet végző vállalkozás zökkenőmentesen állhat át az unió szerte is példaértékűnek számító elektronizált jövedéki rendszerre - írták.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal felé közvetlen elektronikus adatkapcsolaton keresztül adatszolgáltatást teljesítő cégeknek május 15-ig regisztrálniuk kell, majd - a zökkenőmentes átállás érdekében - meg kell kezdeni a tesztelést is.
A...
2017-03-14 17:12:52
25 tartható és előremutató fogadalom az újévre
... papíron! Nézd csak, így kell ezt csinálni.

5. Legyen időterved.
Egy valamire való célkitűzés velejárója, hogy időben tervezel. Használhatsz erre bármilyen programot, elektronikus naptárt, a telefonodat vagy egy kis naplócskát, amelybe tollal írsz. Tűzz ki határidőket, és tartsd őket karban. A határidők csak akkor fognak jól működni, ha képes vagy azokat rugalmasan ...
2017-01-05 08:52:46
Jogszabályváltozások - A patikáknak többségi gyógyszerészi tulajdonban kell lenniük
... érdekében, hogy a beteg szabályozott módon - minden intézményben ugyanolyan eljárással - ismerhesse meg az egyes vizsgálatok, beavatkozások eredményeit.
A módosítás szerint az elektronikus cigaretták, utántöltő flakonok és az úgynevezett dohányzást imitáló elektronikus eszközök gyártói és importőrei a forgalomba hozatali bejelentés fenntartásáért évente szolgáltatási díjat fi...
2016-12-30 07:04:41
Erősödnek a tisztifőorvos járványügyi jogkörei
... érdekében, hogy a beteg szabályozott módon - minden intézményben ugyanolyan eljárással - ismerhesse meg az egyes vizsgálatok, beavatkozások eredményeit.
A módosítás szerint az elektronikus cigaretták, utántöltő flakonok és az úgynevezett dohányzást imitáló elektronikus eszközök gyártói és importőrei a forgalomba hozatali bejelentés fenntartásáért évente szolgáltatási díjat fi...
2016-11-22 10:22:49
Emmi: továbbra is egészségpolitikai prioritás a dohányzás visszaszorítása
... csomagolását szabályozó kormányrendelet módosítása, amely szerint az új dohánytermékek már csak egységes csomagolásban kerülhetnek piacra.
Felhívták a figye...
2016-11-16 18:03:38
NGM: Magyarország tovább erősödik az adótörvények módosításával
... halasztásra is lehetőségük lesz, emellett az értékhatár 500 ezer forintról 1,5 millió forintra emelkedik, amellyel szélesebb kör számára válik elérhetővé a kedvezmény - magyarázta.
Az elektronikus közúti áruforgalom-ellenőrző rendszer (ekáer) esetén biztosítékadási kötelezettség lesz azon új kötelezettek részére, akik még nem tettek ekáer-bejelentést, vagy az első bejelentésü...
2016-11-11 09:40:49
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 
Címkék: Európai Bizottság, Farkas Gergely, Magyar Levente, Nemzeti Adó-, e-cigaretta szabályozásának, prostituáltak ügyfeleit, kormány támogatja, patikáknak többségi, tisztifőorvos járványügyi, dohányzás visszaszorítása, adótörvények módosításával, elektronikus cigaretta, kezdeményezés nyilvántartásba, javaslat jogi, uniós szabályokkal, áfát szabályzó, dohánytermékek reklámozását, nyomtatott sajtó, elektronikus cigarettát, egészségügyi minisztérium, munkahelyteremtő beruházások, vállalkozások segítésére, elektronikus közigazgatás, online világ, unió szerte, zökkenőmentes átállás, valamire való, telefonodat vagy, határidők csak, beteg szabályozott, egyes vizsgálatok, módosítás szerint, elektronikus cigaretták, úgynevezett dohányzást, forgalomba hozatali, elektronikus közúti, első bejelentésü, elfogadhatóságát, munkahelyteremtő, szükségességéről, visszaszorítása, megteremtésének, biztosítékadási, kormányrendelet, zökkenőmentesen, nyilvántartásba, magyarországnak, szabályozásának, adatkapcsolaton,
© 2013 TVN.HU Kft.