Belépés
Brexit - Bank of England-kormányzó: kikötői felfordulással és meredek élelmiszerdrágulással járhat a rendezetle
... kérdésről, így közvetlen információik vannak a kikötők felkészültségéről.
Ugyanezekkel az érvekkel hívták fel a figyelmet a megállapodás nélküli Brexit kockázataira nagy londoni elemzőházak és üzleti szervezetek.
A The UK in a Changing Europe (Az Egyesült Királyság a változó Európában) nevű, elsősorban az Európai Unió és Nagy-Britannia gazdasági-kereskedelmi kapcsolatren...
2018-12-04 16:02:06
Kamatdöntés - Londoni elemzők: nem a keddi, hanem a decemberi kamatdöntő ülésre figyel a piac
... folyamatosan emelkedik, és hozzávetőleg 100 bázisponttal kerül feljebb, nagyjából összhangban a piacon beárazott szinttel.
Az egyik legnagyobb londoni központú globális pénzügyi-gazdasági elemzőház, a Capital Economics ennél jóval agresszívabb előrejelzést tart érvényben.
Liam Carson, a ház európai feltörekvő piacokkal foglalkozó vezető közgazdásza hétfői prognózisában k...
2018-11-19 19:28:51
Amerikai választások - Londoni elemzők: nem valószínű jelentős gazdaságpolitikai irányváltás
...
Az egyik legtekintélyesebb londoni pénzügyi-gazdasági elemzőház, az Oxford Economics szerda este ismertetett tanulmányában kiemeli, hogy az idén továbbra is 2,9 százalék körüli, jövőre 2,5 százalékos növekedést vár az amerikai gazdaságban.
A ház londoni elemzői szerint az könnyen elképzelhető, hogy a mexikói határon tervezett fal építésének finanszírozásával szembeni ell...
2018-11-07 20:16:05
Nem módosította alapkamatát a Bank of England, az inflációs jelentés szerint lefulladtak a beruházások
...
A kamatdöntés bejelentése után közzétett új negyedéves inflációs jelentésben a Bank of England kiemeli, hogy a brit EU-tagság jövő márciusban esedékes megszűnését (Brexit) övező bizonytalanságok közepette gyakorlatilag lefulladtak a beruházások a brit gazdaságban.
A monetáris testület a csütörtökön ismertetett jegyzőkönyv szerint egyhangúan szavazott: mind a kilenc tag,...
2018-11-01 15:31:49
Londoni elemzők: lanyhult a közép-európai EU-gazdaságok növekedési lendülete, Magyarország a kivétel
...
Az egyik legnagyobb londoni székhelyű globális pénzügyi-gazdasági elemzőház, a Capital Economics kedden ismertetett tanulmányában közölte, hogy az általa kidolgozott, GDP-súlyozással számolt összesített térségi gazdasági hangulatindex (ESI) átlaga októberben 107,4 volt a szeptemberben mért 107,5 után. A minimális visszaesés ellenére az októberi adat 11 havi mélypont.
A ...
2018-10-30 18:41:23
Londoni elemzők: Merkel döntése nem a német, hanem az olasz adóskockázatot növeli
... vállal, sőt akkor sem indul újra, ha esetleg előrehozott választásokat kell tartani Németországban.
Jennifer McKeown, az egyik legnagyobb londoni központú globális gazdasági-pénzügyi elemzőház, a Capital Economics európai ügyekkel foglalkozó főközgazdásza a bejelentés várható hatásait értékelő kommentárjában kiemelte: a mérsékelt hétfői piaci reakció feltételezhetően azt tükr...
2018-10-29 20:32:43
Brexit - Brit pénzügyminiszter: ha nem lesz megállapodás, új költségvetés kell
... kongresszusán tényként közölte, hogy "a megszorítások véget értek", ám e bejelentését számos elemző azóta megalapozatlannak minősítette.
Legutóbbi előrejelzéseikben nagy londoni elemzőházak is felhívták a figyelmet arra, hogy a Brexit-megállapodás elmaradása esetén nem lennének tarthatók a jelenlegi növekedési és költségvetési várakozások.
Az egyik legtekintélyesebb lond...
2018-10-28 16:37:10
Pénzügypolitika - Londoni elemzők: nem nehezedik szigorítási nyomás az MNB-re
... ennél jóval agresszívabb - jóllehet nem konszenzusos - előrejelzések is.
A londoni elemzői közösségén belül messze a legagresszívabb MNB-kamatemelési előrejelzést a Capita...
2018-10-23 17:51:29
Hitelminősítés - Leminősítette Olaszországot a Moody's
... reformok - köztük például a hét éve végrehajtott nyugdíjreform - visszafordításának kockázata.
Az olaszországi gazdasági és költségvetési folyamatok kockázataira más nagy londoni elemzőházak is felhívták a figyelmet.
Az egyik legtekintélyesebb londoni gazdasági-pénzügyi elemzőműhely, a Centre for Economics and Business Research (CEBR) a választások után összeállítotthely...
2018-10-20 15:47:02
Londoni elemzők: a drága olaj egy időre 4 százalék fölé emelheti a magyarországi inflációt
... módszerekkel.
Más nagy londoni házak friss előrejelzései szerint ugyanakkor az olajárak jelenlegi emelkedése nem lesz tartós.
Az egyik legnagyobb londoni központú globális pénzügyi-gazdasági elemzőház, a Capital Economics olajpiaci szakértőinek új tanulmánya szerint a globális alaptípusnak tekintett Brent olajféleség árát elsősorban az Irán elleni amerikai szankciók szig...
2018-10-20 15:29:49
1 2 3 ................52 53 ........78 79 .......103 104 105 
Címkék: Leminősítette Olaszországot, Changing Europe, Egyesült Királyság, Európai Unió, Capital Economics, Liam Carson, Oxford Economics, Jennifer McKeown, Business Research, decemberi kamatdöntő, inflációs jelentés, közép-európai EU-gazdaságok, olasz adóskockázatot, drága olaj, magyarországi inflációt, kikötők felkészültségéről, érvekkel hívták, megállapodás nélküli, változó Európában, piacon beárazott, egyik legnagyobb, egyik legtekintélyesebb, idén továbbra, amerikai gazdaságban, könnyen elképzelhető, mexikói határon, kamatdöntés bejelentése, brit EU-tagság, brit gazdaságban, monetáris testület, csütörtökön ismertetett, általa kidolgozott, szeptemberben mért, minimális visszaesés, októberi adat, bejelentés várható, mérsékelt hétfői, megszorítások véget, figyelmet arra, jelenlegi növekedési, londoni elemzői, legagresszívabb MNB-kamatemelési, olaszországi gazdasági, választások után, olajárak jelenlegi, globális alaptípusnak, pénzügyminiszter, bizonytalanságok, feltételezhetően, legagresszívabb,
© 2013 TVN.HU Kft.