Belépés
Egészséges haj és egészséges táplálékok
... haj egészségének fenntartásához is. A hüvelyesek - mint a bab, a borsó és a lencse - kitűnő forrásai a biotinnak, a cinknek, a vasnak és a fehérjének, amely tápanyagok elengedhetetlenül fontosak a haj növekedéséhez.

A diófélék is nagyon hasznosak lehetnek, hiszen sokféleképpen hozzájárulnak a haj egészségének fenntartásához. Ha nincs elegendő cink a szerveze...
2023-03-23 21:56:12
boldogság világnapja
... sóvárog, nem írigykedik, akkor neki van sokkal több, hátha még a reggeleknek is képes örülni, ha szívében békesség és nyugalom van, akkor boldognak mondható.
A boldogsághoz elengedhetetlen a családi béke, az egymás iránti tisztelet és szeretet. Ez utóbbit tartom a legfontosabbnak.
Aztán van az életünket meghatározó szerelmi boldogság, ami jó esetben végig kísér életünk ...
2023-03-21 00:57:05
Megtanítalak
... napjaid, olyan lesz a te erőd" (5Mózes 33:25). Az Úrban bízó elme van a legjobb állapotban ahhoz, hogy tudást és megértést szerezzen.
Jó dolog okosnak lenni, de a tisztaság elengedhetetlen. Szeretném, ha mesterei lennétek a mesterségeteknek, de még inkább szeretném, ha becsületesek, igazak és szentek lennétek.
Kedves barátom, aki szolgálatot vagy üzletet folytatsz,...
2023-03-12 20:52:16
Mai harmónia kártyám
... mennyire törekedsz az ég felé, vagy éppenséggel mennyire vagy ,,földhöz ragadt". Van-e határzott világképed, mi illetve ki befolyásolja alakulását?
Üzeni, hogy a kommunikáció elengedhetetlen része a teljesértékű kapcsolatnak.
Erre is gondolj: A világfa. Vedd fel a fa pozícióját, mintha jógáznál. Emeld magasra karjaidat, éld át, hogy lábadal a földet, karjaiddal a...
2023-03-08 07:11:18
Egyem-ne egyem?
... segítik, amelyek ízét, aromáját kedvezőtlenül befolyásoló (rossz) nyersanyagból vagy technológiával készítettek. Sok készételnél az aromák és ízfokozók használata gyakorlatilag elengedhetetlen. Mivel az aromákat a könnyebb kezelhetőség kedvéért általában oldószerekkel és hordozóanyagokkal kell vegyíteni, így azok még számos egyéb anyagot is juttatnak az élelmiszerekbe.

...
2023-03-04 11:12:22
5:2 -es diéta
... tartású csirkék húsát.
Tojást.
Natúr joghurtot.
Leveseket.
Fekete kávét.
Teát.
Vizet.
Salátákat

A rostok elengedhetetlenül fontosak az emésztés és a telítettségérzet érdekében, de a zsírok és a fehérjék is elnyújtják a jóllakottságérzetet, és energiát adnak. Összességben bármit lehet enni, amit csak megkívá...
2023-02-26 11:16:26
Rólunk mondták, Nekünk mondták
... lehetőség mindazon által eljött az Önök számára, hogy kibontakoztassák képességeiket és megmutassák a világnak szellemüket, kezdeményező képességüket. Ehhez azonban az önbizalom elengedhetetlen. Éppen ezért akármilyen nehéz is, bármilyen akadállyal, nehézséggel néznek szembe, nem szabad, hogy elveszítsék a reményt és az elhivatottságukat. Bizakodónak kell maradniuk!

...
2023-02-16 21:00:13
Tele van C-vitaminnal – káposzta
... LDL-koleszterin-szintünk, az szívproblémákat, betegségeket okozhat. A káposzta rostokban és fitoszterolokban is bővelkedik, amelyek megakadályozzák a koleszterin felszívódását.

A K-vitamin elengedhetetlenül fontos a jóléthez. Ha nincs elegendő ebből a vitaminból a szervezetünkben, akkor megnő az esélye a csontbetegségek és a csontritkulás kialakulásának. A káposzta sok ...
2023-02-15 10:13:10
A karotinoidokban bővelkedő bazsalikom
... biztosít az öregkorban oly gyakori szembetegségekkel szemben.

A bazsalikom A-vitaminban is bővelkedik, amely szintén antioxidáns hatásokkal rendelkezik. Ez a vitamin is elengedhetetlen a látáshoz, de másban is van szerepe, mégpedig az egészséges nyálkahártyát tudja biztosítani és a bőr egészségét is segít fenntartani.

Az A-vitaminnal kapcsolatban bebizonyosod...
2023-02-14 14:57:52
Így gyógyítottak sikerrel komoly betegségeket régen
... hizlal, legalább is, ha nem zsírban sütjük. Fontos tudni,a zsírban sült krumplit nehezen tudja megemészteni a szervezet, ezért káros a szervezetre. Ezzel szemben (testépítéshez elengedhetetlen) az összes növényi fehérjét tartalmazza. Sőt káliumot, kalciumot, foszfort és vasat. A burgonyát, még a cukorbetegek is bátran fogyaszthatják, mert a benne lévő szénhidrát lassan szívódik fe...
2023-02-06 13:00:37
1 2 3 ...............562 563 ........844 845 ........1124 1125 1126 
Címkék: karotinoidokban bővelkedő, hüvelyesek &#8211, lencse &#8211, boldogsághoz elengedhetetlen, családi béke, egymás iránti, életünket meghatározó, legjobb állapotban, tisztaság elengedhetetlen, kommunikáció elengedhetetlen, teljesértékű kapcsolatnak, könnyebb kezelhetőség, rostok elengedhetetlenül, telítettségérzet érdekében, világnak szellemüket, önbizalom elengedhetetlen, káposzta rostokban, koleszterin felszívódását, csontritkulás kialakulásának, bazsalikom A-vitaminban, egészséges nyálkahártyát, zsírban sült, összes növényi, benne lévő, kibontakoztassák, fitoszterolokban, telítettségérzet, mesterségeteknek, elengedhetetlen, legfontosabbnak, karotinoidokban, megakadályozzák, csontbetegségek, szívproblémákat, szervezetünkben, kialakulásának, technológiával, fenntartásához, fogyaszthatják, élelmiszerekbe, nyersanyagból, hozzájárulnak, kedvezőtlenül, sokféleképpen, nyálkahártyát, testépítéshez, növekedéséhez, oldószerekkel, képességeiket, csontritkulás, gyakorlatilag, felszívódását,
© 2013 TVN.HU Kft.