Belépés
Ezek a tápanyagok jót tesznek a szemnek
... általános, immunrendszert támogató vitamin, amely a szem egészségének is jót tesz, mivel csökkenti a szemben kialakult gyulladást. Ez a vitamin a kollagén termelését is fokozza, ami elengedhetetlenül fontos a károsodott szemszövetek helyreállításához.

Az A-vitamin valamilyen sérülés vagy műtét után a szem gyógyulási folyamatait is fel tudja gyorsítani.

A cink...
2024-04-16 19:23:19
A bazsalikom növeli az immunitást
... köszönhetően valóban segíthet a baktériumok elleni küzdelemben azoknál, akik húgyúti, légzőszervi, hasi és bélfertőzésben szenvednek.

A máj nagyon fontos az anyagcseréhez, ezért elengedhetetlen az optimális működése. A bazsalikom erős antioxidáns tulajdonságai valóban segíthetnek megakadályozni a zsír felhalmozódását a májban.

A bél egészségének fenntartása s...
2024-04-16 13:20:00
10 ételt, amitől gyorsabban tudsz fogyni
... ásványianyagokkal. A C-vitamin és a kalcium a gyors anyagcsere fő ,,kellékei". Emellett nagy számban tartalmaz olyan anyagokat, amelyek pedig a zsír lebontása szempontjából elengedhetetlenek. Nem is beszélve az alacsony kalóriatartalomról, szóval annyit ehetsz belőle, amennyit csak akarsz.

Igen ajánlott a rendszeres fogyasztása, és nem csak az anyagcsere foly...
2024-04-15 22:40:38
A hagyma antibakteriális hatása elűzi a betegségeket
... csökkenti a duzzanatot, az ízületi gyulladás tüneteit, és a húgyhólyagfertőzés kezelésében is számíthatunk erre a gyógynövényre.

A hagyma sok-sok C-vitamint tartalmaz, amely elengedhetetlen a szervezet megfelelő működéséhez. Támogatja az erek egészségét, javítja az immunrendszert, és segíti a porcok építését is.
Forrás: https://gyogyszernelkul.com/a-hagyma -an...
2024-04-14 20:20:15
Romhányi József: Kecskére káposztát
... bentebb szerkesztett levelek
egyre feljebb keverednek,
rendre fedelek lesznek,
melyeket szemetesvederbe tesznek.
Erre teremtettek benneteket?! Mekk!

Elen...
2024-03-22 12:35:13
A szeretet az az állapot,

A szeretet az az állapot, amelyben egy másik ember boldogsága elengedhetetlen a saját boldogságodhoz.

Robert Anson Heinlein
...
2024-03-20 18:54:11
Az engedelmesség miért nem választható, hanem kötelező?
... árvíz után hatalmas különbség volt közöttük. Az egyik szilárdan állt, a másik romokban hevert. A különbség a rejtett részben, az alapban volt. Az alapozás nem túl látványos, de elengedhetetlenül fontos, ha azt akarjuk, hogy egy épület hosszú távon is megállja a helyét. Az engedelmesség alapja lehetővé teszi a keresztyén számára, hogy szilárdan álljon, amikor megpróbáltatások érik....
2024-03-18 07:39:17
Mai harmónia kártyám
... jelkép a megtisztulást, az újrakezdés lehetőségét mutatja. A szomjazónak vízre van szüksége. A lélek pedig boldogságot szomjazik, és addig megy, míg meg nem találja. Az élethez elengedhetetlen folyadék. A víz lehet romboló és alkotó is. A négy elem egyike, a tűz ellentéte és egyben kiegészítője. Általában női princípium, maga az ősanyag. A teremtésmítoszok őselemeként említik, önm...
2024-03-10 11:16:48
Bőrápolási hibák, amelyektől idősebbeknek tűnünk
... a bőrt, hanem segít lassítani a bőr öregedési folyamatait is, azaz a hidratáló rendszeres használatával csak később jelennek meg a finom vonalak és ráncok.

Az ivóvíz elengedhetetlen ahhoz, hogy a bőrünk egészséges, puha és ragyogó maradjon. A rendszeres vízfogyasztás ugyanis segít kiüríteni a szervezetből a méreganyagokat, illetve a bőrt is egészségesen tartja. A folyad...
2024-03-09 20:32:10
A lucerna rendszeres fogyasztása szervezetre
... székrekedési problémákat. Kismamák számára biztosítja az optimális kalcium és egyéb ásványi anyagellátást, ami a magzat csontozatának és belső szerveinek kialakulása szempontjából elengedhetetlen, valamint serkenti a tejelválasztást a szoptatás időszakában.

Rendszeres fogyasztása erősíti a csontozatot és a fogazatot.

A lucerna szerves kalcium tartalma a serd...
2024-03-01 21:15:00
1 2 3 ...............568 569 ........853 854 ........1136 1137 1138 
Címkék: Romhányi József, Robert Anson Heinlein, bazsalikom növeli, hagyma antibakteriális, engedelmesség miért, lucerna rendszeres, szem egészségének, szemben kialakult, kollagén termelését, károsodott szemszövetek, szem gyógyulási, baktériumok elleni, optimális működése, bazsalikom erős, zsír felhalmozódását, gyors anyagcsere, zsír lebontása, rendszeres fogyasztása, anyagcsere foly, ízületi gyulladás, hagyma sok-sok, szervezet megfelelő, erek egészségét, porcok építését, másik ember, saját boldogságodhoz, egyik szilárdan, másik romokban, rejtett részben, alapban volt, épület hosszú, engedelmesség alapja, keresztyén számára, újrakezdés lehetőségét, szomjazónak vízre, lélek pedig, élethez elengedhetetlen, négy elem, teremtésmítoszok őselemeként, hidratáló rendszeres, finom vonalak, ivóvíz elengedhetetlen, bőrünk egészséges, rendszeres vízfogyasztás, optimális kalcium, magzat csontozatának, szoptatás időszakában, lucerna szerves, teremtésmítoszok, megpróbáltatások, gyogyszernelkul, antibakteriális,
© 2013 TVN.HU Kft.