Belépés
Viccek
... egy
még rosszabb hírem.
- Mi a rossz hír?
- Önnek halálos betegsége van, maximum 24 órája van hátra.
- Úristen, és mi az, ami ennél is rosszabb hír?
- Tegnap elfelejtettem szólni.

- Mit parancsol, uram?
- Mindegy, csak nagy legyen, hideg, és sok vodka legyen benne.
- Na, akkor jöjjön, bemutatom a feleségemet.

Rádiós kívánság...
2019-09-23 09:06:07
Mese a sündisznóról
... vissza a sündisznóhoz, s ahogy rátalált, nem törődve a
tüskékkel, úgy, amint volt, fölkapta és magához ölelte.
A sün meglepetésében még összegömbölyödni is elfelejtett, becsületből
még kapálózott egy kicsit, és mondott valami olyasmit, hogy eressz el,
vigyázz, meg foglak szúrni, de közben boldogan simult a kislányhoz, még
...
2019-09-16 16:34:30
Önkormányzat 2019 - Kövér: a tét, hogy alkalmas, hozzáértő és tisztességes képviselőket választunk-e
... Attila 2012-es szavaira, miszerint fasisztával nem szívnak egy levegőt, a fasizmus vírus, és a Jobbik a vírusgazda. Arról, hogy a radikális fordulatnak milyen eszmei alapjai vannak, elfelejtették értesíteni a választókat - jegyezte meg.
Karácsony Gergelyről, az ellenzék közös főpolgármester-jelöltjéről úgy vélekedett: a maga módján a jelképe a mai ellenzék állapotának. Megje...
2019-09-13 20:22:19
Önkormányzat 2019 - Tarlós: a Budapest által elnyert elismerések cáfolják az ellenzéki kritikákat
... 4-es és 6-os villamos pályájának a felújítását. A villamospályával az volt a probléma, hogy 2010 előtt a főváros vezetősége sokkal nehezebb Combinókat szerzett be, de az alépítményt "elfelejtették" átépíteni megfelelő teherbírásura - fogalmazott.
A faültetésekre vonatkozó kérdésekre válaszolva a főpolgármester elmondta, hogy az elmúlt három évben Budapesten tízezer fát ültett...
2019-09-09 10:31:36
Önkormányzat 2019 - MSZP: Bús Balázs ne kampányoljon azzal, hogy ő a civilek jelöltje!
... korábban a Fidesz országgyűlési képviselője volt, jelenleg is ő a kormánypárt polgármestere a kerületben.
Molnár Zsolt közölte, Bús Balázs a Fidesz jelöltje, nem a civileké, és ha ezt elfelejtette, készítettek neki egy táblát. A politikus által felmutatott táblán az volt olvasható: "Ne dőlj be! Ő a Fidesz jelöltje!".
Kitért arra, hogy Bús Balázs támogatottságával kapcsol...
2019-09-05 12:23:29
Deutsch Tamás: a szocialista és liberális kormányok korrupciós ügye vastagon hozzájárul az OLAF jelentésében fo
... az Európai Parlamentben (EP) adott nyilatkozatában arra hívta fel a figyelmet, hogy ellenzéki magyar EP-képviselők a jelentés kapcsán "megszokott módon az igazságról és a lényegről elfelejtették tájékoztatni a nyilvánosságot".
Kiemelte, a 2010 előtti korrupciós ügyek között Magyarország történetében ugyanis a legnagyobb ilyen ügy a budapesti 4-es metró korrupciós ügye az, ame...
2019-09-04 15:43:12
Lélekkapu Ott ült egyedül a szobában
... vendég érkezett el hozzá:bepillantott hozzá a fény. Hirtelen meglepetésében hátrahőkölt és szinte alig észrevehetően visszakúszott a falig. Egész testében remegett, félt, már teljesen elfelejtette, hogy mikor is találkozott utoljára a fénnyel. Ekkor a fény megszólalt:
- Téged kereslek, már rég találkoztunk. Mondd, te miért kerülsz engem?? Megbántottalak valamivel?
-Nem, ...
2019-09-04 07:23:33
Öt új bemutatóval készül az új évadra a kecskeméti Ciróka Bábszínház
... folytatódnak a nagysikerű kórházi előadások is.
Az igazgató kiemelte: decemberben újra beköltözik bábszínházukba a Mikulás. A gyermekeknek idén újabb rejtélyt kell megoldaniuk, ezúttal elfelejtett ajándékokat kell eljuttatniuk azokhoz, akiknek levelei nem kerültek a Mikulás kezébe.
A kecskeméti bábszínház a korábbi előadásaiból újra műsorára tűzi a Lúdas Matyit, amely ...
2019-09-03 17:01:59
Csütörtök este folytatódik Bagi-Nacsa Orfeuma a Duna televízióban
... műfajt.
A műsorba a régi jelenetek közül a legklasszikusabbakat válogatták ki, de a válogatás során sokszor rátalálnak egy-egy "gyöngyszemre" is, amelyet régen láttak és közben már elfelejtették.
Egy adásban négy karakter jelenik meg, a díszpáholyban két karakter foglal helyet, akik "epés" megjegyzésekkel szólnak közbe. A csütörtök esti műsorban például Gálvölgyi János ...
2019-08-29 13:42:05
A bárány
... lónak néznének.
- De mégis, valami csak kellene, hogy megsebezd, aki meg akar támadni?
- Megsebezni, én? Arra nem lennék képes. Inkább maradok olyannak, amilyen vagyok.
Elfelejtettük, hogy bizonyos fokig olyanok vagyunk, mint a védtelen állatok, éles fogak vagy karom nélkül, minden támadásnak kiszolgáltatva.
Nem a ravaszság ment meg, hanem az áldozat: a képessé...
2019-08-28 10:31:39
1 2 3 ...............751 752 ........1126 1127 ........1501 1502 1503 
Címkék: Deutsch Tamás, Ciróka Bábszínház, Bagi-Nacsa Orfeuma, Karácsony Gergelyről, Molnár Zsolt, Európai Parlamentben, Lúdas Matyit, Gálvölgyi János, ellenzéki kritikákat, civilek jelöltje, kecskeméti Ciróka, fasizmus vírus, radikális fordulatnak, ellenzék közös, maga módján, főváros vezetősége, faültetésekre vonatkozó, főpolgármester elmondta, elmúlt három, kormánypárt polgármestere, politikus által, volt olvasható, jelentés kapcsán, lényegről elfelejtették, 2010 előtti, legnagyobb ilyen, budapesti 4-es, fény megszólalt, nagysikerű kórházi, igazgató kiemelte, gyermekeknek idén, kecskeméti bábszínház, korábbi előadásaiból, régi jelenetek, válogatás során, adásban négy, csütörtök esti, védtelen állatok, ravaszság ment, összegömbölyödni, villamospályával, megjegyzésekkel, nyilatkozatában, meglepetésében, megbántottalak, főpolgármester, bábszínházukba, kiszolgáltatva, nyilvánosságot, elfelejtettük, elfelejtették, teherbírásura, elfelejtettem, visszakúszott, díszpáholyban, faültetésekre, polgármestere, országgyűlési,
© 2013 TVN.HU Kft.