Belépés
Varga Judit: nem lehet ideológiai alapon kényszeríteni uniós tagállamokat
... csökkenhet - ismertette Varga Judit.
A miniszter elmondta, hogy az igazságügyi tárcánál szakértői csoport vizsgálja a gyermekvédelmi szabályokat, cél a szigorítás. A Kaleta-ügy elfogadhatatlan, a pedofiloknak a legszigorúbb büntetéseket kell kapniuk, hogy ne is reménykedhessenek a bíróságok enyhe ítéletében - szögezte le Varga Judit.
Kaleta Gábor volt perui nagykövetet ...
2020-07-15 09:22:14
Krónika 7. rész (határozathozatalok, napirend után)
... politikai pártok és "politikai tevékenységet végző, civilnek álcázott szervezetek" uniós forrásból nem támogathatók; a források politikai és ideológiai feltételekhez kötése pedig elfogadhatatlan a jogállamiság címszó alatt.
Az önkormányzatok korlátozhatják a magánszálláshelyek kiadását
Az Országgyűlés lehetővé tette, hogy az önkormányzatok időben korlátozhassák a magáns...
2020-07-14 15:43:07
Krónika 4. rész (uniós helyreállítási csomag)
... Fidesz európai parlamenti (EP-) delegációvezetője a nagyobbik kormánypárt álláspontját ismertetve elmondta, a 750 milliárd eurós uniós hitelfelvételi javaslat jelenlegi formájában elfogadhatatlan a magyar embereknek, mivel az igazságtalanul osztja el a forrásokat.
Kiemelte, álságosak a jogállamisági feltételek, mivel azok valójában a tagállamokkal szembeni önkényes politikai...
2020-07-14 13:52:01
Koronavírus - Szijjártó: Ausztria és keleti szomszédai sikeresen működtek együtt a védekezésben
... fertőzöttségi adatok - tette hozzá a magyar miniszter.
Szijjártó Péter azt szorgalmazta, hogy igazságosan osszák el az európai uniós forrásokat a következő hétéves ciklusra. Elfogadhatatlan, hogy többet kapjanak a koronavírus-helyzetet felelőtlenül, magukat eladósítva kezelő, valamint a gazdagabb államok - jelentette ki.
A tárcavezető azt mondta, nem megengedhető, hogy M...
2020-07-14 13:32:14
Koronavírus - Megszűnt a Magyarországról Angliába és Skóciába utazók karanténkötelezettsége
... állampolgárokat.
A külügyi tárca e felhívása már múlt szombattól nem volt érvényes azokra az országokra, amelyeknek a felkeresése a módosított útmutatás megfogalmazása szerint immár nem jelent "elfogadhatatlanul magas kockázatot" a brit utazókra.
A brit külügyminisztériumi listán jórészt ugyanazok az országok és területek szerepelnek - így Magyarország is -, amelyekből a...
2020-07-10 07:04:04
Deutsch Tamás: elfogadhatatlan Magyarország számára az uniós költségvetésre és a helyreállítási alapra vonatkoz
...
A képviselő magyar újságíróknak nyilatkozva kijelentette, a bizottsági javaslat igazságtalan elemeit mindenképpen meg kell változtatni.
Tájékoztatása szerint az EP legnagyobb képviselőcsoportja, az Európai Néppárt (EEP) frakciója a változtatásra vonatkozó javaslatait levélben juttatta el David Sassolinak, az EP elnökének, aki személyesen találkozik az uniós tagállami vez...
2020-07-09 15:12:26
Kocsis Máté: Kaleta Gábor tette undorító, a bíróság ítélete pedig felháborító és elfogadhatatlan
...
Kocsis Máté szerdán a Facebook-oldalán úgy fogalmazott: Kaleta Gábor ahelyett, hogy enyhítésért fellebbezne, inkább nézzen szembe "gyomorforgató" tettével, és annak minden létező következményével, "ugyanis az ügynek még nincs vége".
A kormány valamennyi gyermekvédelmi jogszabályt felülvizsgál és szigorítani fog, hogy a pedofilok ezentúl a legsúlyosabb büntetéseket kapják...
2020-07-08 20:23:33
A halálozások csökkentése érdekében összehangolja tevékenységét három vidéki egyetem
... illetve a szívinfarktus és hirtelen szívhalál esetében.
A közlemény szerint a súlyos, akut, életet veszélyeztető betegségek a jelenleg alkalmazott orvosi beavatkozások mellett is elfogadhatatlanul magas, 30-50 százalékos halálozási aránnyal járnak. Az arány csökkentése az úgynevezett transzlációs medicina bevezetésével javítható; annak célja, hogy az alapkutatások és klinikai...
2020-07-06 14:31:28
A Twitch felfüggesztette Trump csatornáját, a Reddit pedig törölte egyik támogatói csoportjának oldalát
...
A két cég egyaránt a szabályzata megsértését, bizonyos tartalmak elfogadhatatlan stílusát jelölte meg lépésének okaként.
A Reddit összesen körülbelül kétezer, jórészt inaktív fórumot távolított el, köztük a The Donald nevű, mintegy 790 ezer tagú oldalt is, amelyet az amerikai elnök egyes támogatói használnak.
"A Redditen jelen lévő valamennyi közösségnek jóhiszeműen...
2020-06-29 23:03:28
TTE: elfogadhatatlan, hogy szakmai véleménynyilvánítást politikai alapú támadásnak minősítsenek
...
Rétvári Bence azt írta: durva, politikai alapú, szakmai érveket nélkülöző, szemlélet- és ízlésbeli támadás érte több médium felületén az átdolgozott történelemtankönyveket nem sokkal megjelenésük után.
A Történelemtanárok Egylete az MTI-hez eljuttatott közleményében hangsúlyozta, hogyállásfoglalásában kizárólag történész- és pedagógiai szakmai érveket fogalmazott meg....
2020-06-29 22:03:55
1 2 3 .............316 317 ......475 476 .......632 633 634 
Címkék: Varga Judit, Magyarországról Angliába, Deutsch Tamás, Kocsis Máté, Kaleta Gábor, Szijjártó Péter, Európai Néppárt, David Sassolinak, Rétvári Bence, Történelemtanárok Egylete, uniós költségvetésre, helyreállítási alapra, bíróság ítélete, halálozások csökkentése, miniszter elmondta, igazságügyi tárcánál, gyermekvédelmi szabályokat, legszigorúbb büntetéseket, bíróságok enyhe, források politikai, jogállamiság címszó, önkormányzatok korlátozhatják, önkormányzatok időben, nagyobbik kormánypárt, magyar embereknek, igazságtalanul osztja, jogállamisági feltételek, tagállamokkal szembeni, magyar miniszter, európai uniós, következő hétéves, gazdagabb államok, külügyi tárca, módosított útmutatás, brit utazókra, képviselő magyar, bizottsági javaslat, változtatásra vonatkozó, uniós tagállami, kormány valamennyi, pedofilok ezentúl, legsúlyosabb büntetéseket, közlemény szerint, jelenleg alkalmazott, arány csökkentése, úgynevezett transzlációs, szabályzata megsértését, amerikai elnök, következményével,
© 2013 TVN.HU Kft.