Belépés
Senki sem egészen az
... hajléktalanság mentális állapot is: annak elfogadása, hogy ezt érdemlem, és immár képtelen vagyok intézményes és online személyazonosságomat működtetni és a többségi társadalommal elfogadtatni. A többség szemében a hajléktalanok örökre átléptek egy másik dimenzióba.
A jogfosztottság és kívülmaradás elfogadásának lelki mechanizmusa különösen érdekes. Az ókori Róma rabszolgái s...
2021-04-27 18:45:55
Sorelválasztó
... kommunikációban is soha nem
látott csúcsoknál. Bármikor, bárhol, bárkivel, bármi megtörténhet. De attól
még az embernek, aki didergő lélekkel bóklászik az életben, és próbálja
elfogadtatni magát másokkal, és próbál másokat magához közel engedni,
ugyanazok maradnak a problémái. Ezen semmiféle telekommunikáció
nem segíthet, nem változtathat, mindig így ...
2020-08-31 14:45:53
Trianon100 - Kövér: a trianoni évfordulón az elmúlt egy évszázad teljesítményére kell koncentrálni
... központosításnak.
A honosításról szóló törvény tíz évvel ezelőtti elfogadását úgy értékelte, hogy az óriási lökést adott a nemzet határokon felüli újraegyesítésének. Sikerült elfogadtatni az utódállamok egy részének politikai elitjével is a magyar döntést, amely elősegíti a Kárpát-medence és Közép-Európa egységes gazdasági és kulturális térségként történő újjászervezését - m...
2020-06-03 07:10:55
1. Az őszödi beszéd üzenete a mának
... módosításaként) már ,,le volt papírozva"... (Gyurcsány erre utalhatott a beszédében.) Arra gondolok, amit csak 2008. április 22-én tudtak a parlament elé terjeszteni és elfogadtatni.
Bővebben itt olvasható:
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID= &pid=10145&n=furaila&blog_
*
IDÉZET A TÖRVÉNYMÓDOSÍTÁSBÓL:
,,"Az 1/4. sz. melléklet Országos...
2020-05-25 23:33:44
Iohannis ismét a Székelyföld autonómiájához vezető törvénytervezet támogatásával vádolta meg a Szociáldemokrata
... módját, hogy a törvény ellen szavazzon. De ne tegyünk úgy, mintha nem látnánk, hogy a PSD egyértelműen abban a helyzetben van, amikor olyan törvényeket, közigazgatási szabályokat akar elfogadtatni, amelyek Székelyföld autonómiájához vezetnek. Ez pedig nyilvánvalóan alkotmányellenes, és nem fogom tűrni ilyen törvények megjelenését" - fogalmazott az elnök.
A Romániai Magyar De...
2020-05-04 15:11:55
Brexit - Downing Street: az elégtelen EU-javaslatok miatt alig van haladás
... feltételekhez ragaszkodik.
A Downing Street szerint a halászat területén például az EU a közös halászati politika által megszabott jelenlegi kvótarendszer fenntartását kívánja elfogadtatni a brit kormánnyal, márpedig ebben az ügyben csak akkor lesz haladás, ha az Egyesült Királyság az idei év végétől saját ellenőrzése alá vonhatja a hozzáférést területi vizeihez.
A brit ...
2020-04-24 18:53:06
Koronavírus - Trump: a járvány terjedésének lassítását célzó intézkedések sikeresek
... szerint az újabb, sorrendben a negyedik gazdasági csomagtervet a kormányzat kifejezetten a kisvállalkozások megsegítésére készíti elő, és a kormányzat kétpárti egyetértéssel szeretné azt elfogadtatni.
A baltimore-i Johns Hopkins Egyetem és Kórházközpont vasárnap esti adatai szerint az Egyesült Államokban 682 619 diagnosztizált fertőzöttet tartanak számon, a koronavírus okozta...
2020-04-14 07:04:10
Koronavírus - Németország ellenzi a közös euróövezeti koronavírus-kötvény javaslatot
... Központi Bankkal (EKB) és a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) együttműködésben Görögországnak, Spanyolroszágnak, Portugáliának és Írországnak összeállított hitelcsomagokat is nehéz volt elfogadtatni a Bundestagban, és többször előfordult, hogy a Merkel-kormánynak az akkor ellenzékben lévő szociáldemokraták (SPD) segítségére volt szüksége.
Német elemzők arra is rámutatnak, hogy a...
2020-03-30 22:24:41
Beni Ganzot bízta meg kormányalakítással Izraelben az államfő
... Hazánk élén álló Avigdor Liebrmant és az arab pártokból létrejött Közös Listát egyaránt magában foglaló, Netanjahuval szemben álló blokk tervei szerint elsőként azt a törvényt szeretné elfogadtatni, amely a jövőben megtiltja, hogy olyan politikus kaphasson kormányalakítási felkérést, aki ellen vádiratot nyújtott be az ügyészség.
Ha ezt elfogadják, akkor ha lesznek is negyedi...
2020-03-16 12:31:45
Gyöngyöspatai iskolaügy - Nemzeti Pedagógus Kar: a képzések szolgálnák az érintettek érdekét
... alapokat is pótolni kell. Hozzátette: digitális ismeretekre is szükség van, mivel ez szinte ma már alapfeltétele az elhelyezkedésnek.
Arra a kérdésre, hogyan lehetne mindezt elfogadtatni az érintettekkel, azt mondta: ebben a "felheccelt" helyzetben ez nem lesz könnyű, pedig az egyszeri, pénzbeni kártérítés csak időleges könnyebbséggel járna, hosszú távú, valódi segítséget ne...
2020-02-26 08:41:03
1 2 3 ..................61 62 .........91 92 .........121 122 123 
Címkék: Downing Street, Beni Ganzot, Nemzeti Pedagógus Kar, IDÉZET TÖRVÉNYMÓDOSÍTÁSBÓL, Romániai Magyar De, Egyesült Királyság, Johns Hopkins Egyetem, Egyesült Államokban, Központi Bankkal, Nemzetközi Valutaalappal, Avigdor Liebrmant, Közös Listát, trianoni évfordulón, évszázad teljesítményére, őszödi beszéd, elégtelen EU-javaslatok, járvány terjedésének, közös euróövezeti, képzések szolgálnák, érintettek érdekét, többségi társadalommal, többség szemében, hajléktalanok örökre, másik dimenzióba, ókori Róma, honosításról szóló, óriási lökést, nemzet határokon, részének politikai, magyar döntést, törvény ellen, halászat területén, közös halászati, brit kormánnyal, ügyben csak, hozzáférést területi, negyedik gazdasági, kormányzat kifejezetten, kisvállalkozások megsegítésére, kormányzat kétpárti, baltimore-i Johns, koronavírus okozta, akkor ellenzékben, arab pártokból, törvényt szeretné, jövőben megtiltja, telekommunikáció, szociáldemokrata, központosításnak, kormányalakítási, spanyolroszágnak, alkotmányellenes,
© 2013 TVN.HU Kft.