Belépés
Felföldi László püspökszentelése a Pécsi Székesegyházban
... Kajtár Edvárd székesegyházi plébános tolmácsolásban.
Teremtő Lélek, jöjj közénk" - a Szentlélek hívásával kezdődött a szentelés szertartása. A jelölt bemutatása után elhangzott a megyéspüspöki kinevezéséről szóló pápai bulla, melyet magyarul Szép Attila püspöki irodaigazgató ismertetett.

Ferenc püspök, Isten szolgáinak szolgája szeretett fiának, Felföl...
2021-01-07 18:55:13
Szűz Mária, Isten anyja 2021.01.01
... felnőtt. József halála után Mária Jézussal együtt leköltözött Kafarnaumba, s egy ideig úgy ismerték őket mint a názáreti ácsot és özvegy anyját. Amikor pedig Jézus harmincéves lett, s elhangzott az Úr szava János felett, aki hirdetni kezdte a bűnbánat keresztségét, Jézus elbúcsúzott Máriától és megkezdte nyilvános működését.
...................
2021-01-01 10:38:37
Hanna és a Szűzanya
... nem homályosult el. Az ő akarata nem gyengült meg. Igazából nem tudjuk, hogy vajon hány hosszú perc telt el, mire az angyali üdvözletre az ő saját igenjét ki tudta mondani. De végül is elhangzott - s bár ez a lényeg, mégse felejtsük el, mégsem mellékes, hogy ki tudja, milyen félelmeket kellett legyőznie magában. Bizonyára volt benne félelem - és mégis vállalta. Beleáll...
2020-12-22 18:39:40
Márton Áron üzenete ma is érvényes
Márton Áron üzenete ma is érvényes, nagy püspökünk hangja ma is utat mutat. Szeressük az elcsigázott, fáradt, bűnös embert, segítsünk egymásnak a bajból, bűnből talpra állni, úgy ahogyan nagy püspökünk kéri tőlünk! Szeretettel, Csaba t.

Elhangzott a Szent Mihály templomban 2014 február 10-edikén
Videó Málnási Pál Videó ...
2020-12-13 15:02:49
Önismeret amivel közelebb jutsz önmagadhoz
... utazást és gyakran nem kis anyagi ráfordítást igényel.

A csoportban az önismereti munka bizonyos alapszabályok betartsa mellett működik. Ilyen pl., hogy a csoporton belül elhangzott információkat a résztvevők csoporttitokként kezelik, illetve a passzolás joga, vagyis intim dolgokat, vagy amit nem akarsz, azt nem kell elmondani.
Előnye, hogy a foglalkozások felépíte...
2020-12-13 13:43:36
Irodalmi klub - Szentangyalok templom
... ég:
Mélység, magasság, messzeség,
Körülkarol és el nem enged,
Megharmatoz és fölmelenget.
(Sík Sándor: A kék palást)

Búcsúzóul a több szerzőtől (Schubert, Wolf Péter) elhangzott Ave Maria-k közül az egyik kedvenc, a Bach-Gounod szerzemény Ötvös Csilla művésznő előadásában.

Bach-Gounod:Ave Maria, Ötvös Csilla,Jesus Silvestre videó ...
2020-12-07 22:18:14
Palánki Ferenc megyéspüspök gondolatai advent második ......
... szentmisét.
..............
A főpásztor először is az elmúlt napok egyik sportközvetítésén elhangzott játékosoknak szóló szurkolói üzenetet idézte: előttetek a cél, mögöttetek a tábor. Egész életünk egy út, előttünk van a cél, de ki van mögöttünk? Nemcsak egy szurkolótábor, hanem Va...
2020-12-06 20:51:39
Joe Biden

Joe Biden

Parászka Boróka írása

Bidennel kapcsolatban rengetegszer elhangzott: mennyire gyenge, szürke ember, sőt azt is gyakran hallani, memória zavarokkal küzd, nehezére esik az emlékezés.
Azzal, hogy ennek az embernek olyan volt az élete, mint ...
2020-12-03 11:18:10
Erdő Péter advent első vasárnapján 11.29
Erdő Péter bíboros advent első vasárnapján elhangzott homíliáját olvashatják
Krisztus, az igazi világosság képes elűzni ezt a homályt
November 29-én, advent első vasárnapján délelőtt 11 órakor Erdő Péter bíboros, prímás Budapesten a Szent István-bazilika Szűz Mária-kápolnájában mutatott be szentmisét.
A bíboros bevezető szavai a szentmisén:
Advent első vasárnap...
2020-11-30 18:11:01
Erdő Péter advent első vasárnapján
Erdő Péter bíboros advent első vasárnapján elhangzott homíliáját olvashatják
Krisztus, az igazi világosság képes elűzni ezt a homályt
November 29-én, advent első vasárnapján délelőtt 11 órakor Erdő Péter bíboros, prímás Budapesten a Szent István-bazilika Szűz Mária-kápolnájában mutatott be szentmisét.
A bíboros bevezető szavai a szentmisén:
Advent első vasárnap...
2020-11-29 22:23:55
1 2 3 .................622 623 ........933 934 .........1244 1245 1246 
Címkék: Felföldi László, Pécsi Székesegyházban, Szűz Mária, Márton Áron, Palánki Ferenc, Erdő Péter, Kajtár Edvárd, Teremtő Lélek, Szép Attila, Mária Jézussal, Szent Mihály, Videó Málnási Pál, Wolf Péter, Ötvös Csilla, Jesus Silvestre, Parászka Boróka, Szent István-bazilika Szűz Mária-kápolnájában, szentelés szertartása, jelölt bemutatása, megyéspüspöki kinevezéséről, názáreti ácsot, bűnbánat keresztségét, angyali üdvözletre, önismereti munka, csoporton belül, résztvevők csoporttitokként, passzolás joga, foglalkozások felépíte, több szerzőtől, egyik kedvenc, főpásztor először, elmúlt napok, embernek olyan, igazi világosság, bíboros bevezető, csoporttitokként, püspökszentelése, székesegyházban, tolmácsolásban, kinevezéséről, szentangyalok, alapszabályok, irodaigazgató, információkat, székesegyházi, foglalkozások, szurkolótábor, megyéspüspöki, kapcsolatban, keresztségét, kápolnájában, rengetegszer, megyéspüspök, játékosoknak, vasárnapján, előadásában, fölmelenget, elcsigázott, kafarnaumba, magyarkurir, homályosult,
© 2013 TVN.HU Kft.