Belépés
Tudatos
Az, hogy nem írok jegyzetet. Az adósságaimat majd azért lerovom, de most nem volt kedvem jegyzetelni. A romlás akkor is romlás, ha nem írunk róla. Ráadásul a sok elintézni való elszívta az erőmet.
Az új autó remek, szeretem, a hét végén megjártuk vele Jászapátit. AZ NKA is elfogadta könyvem elszámolását. Készen van Mezey Laci novelláskötete, a hét végén még átnézem, s megy nyo...
2024-02-27 10:36:59
Spirituális idézetek
... aminek jönnie kell, az úgyis elsodor,
hiába is ellenkezel. "


,,Az életben vannak olyan helyzetek, amelyeket csak bizonyos keménységgel, néha kíméletlenséggel lehet elintézni. Sokszor attól való féltünkben, hogy kicsit kemények leszünk, fájdalmat okozunk, elodázzuk a döntést, és ezzel olyan súlyosabb helyzetet növelünk fel, amelyet már csak valóban kegyetlenül...
2024-02-05 09:28:02
Beteg világ
... s tolonganak, lökdösődnek, sietnek. Valahonnét valahova. Maguk sem tudják. Ez a betegség már nem fogható az időjárásra, a nagypolitikára, a kispolitikára. Meg kell oldani valamit, ezt elintézni, és más problémát keresni.
Tegnap egy magánorvosnál üldögéltem. Időpontra mentem. Kis csúszás volt, úgy 10-15 perc. Egy hölgy - nevezzük így a hárpiát - morgott, hogy időre jött, és fi...
2024-01-31 18:25:01
Kész vannak a sütemények
... valamit kért hozzá, meg ki akarja próbálni. Hát én meg nem bolygatom már meg az új tévét, ami be van állítva. Higgye el nekem,hogy jó a tévé.

Már csak a tévét és a beázást kell elintézni, remélem, már megjavították a tetőt, nem szóltak vissza, pedig kértem.

Tegnap ismét cipekedtem, alig tudtam a kosárral és táskával hazajönni. Tejet, lisztet, olajat, kivit, e...
2023-12-13 23:03:03
Kezdődjön jól ez a hónap is - A nyár humora

KEZDŐDJÖN JÓL EZ A HÓNAP IS - A NYÁR HUMO...
2023-07-03 21:00:49
Németország és a pénzoligarchia
... bankári kalapjukat, és politikusi kalapot tettek fel a helyére. Államférfiként a közhatalom képviseletében elintézték mindazt, amit bankárként a magánhatalom képviseletében nem tudtak elintézni.

A Dawes és a Young terv között az volt a különbség, hogy amíg az előbbi külföldi kölcsönökkel finanszírozott német árukban írta elő a törlesztést, addig az utóbbi aranyban, ille...
2023-06-03 21:30:19
Erdélyi Ágnes: Majd megöregszem
... született Erdélyi Ágnes magyar költő, író, Radnóti Miklós féltestvére.

Erdélyi Ágnes: Majd megöregszem

Majd megöregszem, s nem lesz gyermekem
vénségem bűnét elintézni nekem.
Arcom, melyen a szépséget keresték,
nem ékíti már sem rizspor, sem festék,
mezítelen lesz, mint a holtak arca,
mely lelkünk titkát immár föltakarta.
Egy tisz...
2023-05-27 00:40:57
A Földi Paradicsom: Kárpát-medence
... akarhatja!

Ténylegesen rajtunk múlik a folytatás! Komolyan kellene végre venni a tényadatokat és tenni valamit a fennmaradásért. Nem elegendő az eddigi rossz magyar szokás szerint legyinteni és mindent elintézni azzal, hogy ugyan, én egymagam mit tegyek, úgy sincs eredménye.

Ennek az időnek vége kell, hogy legyen.

A magyarság egyik feladata a példa...
2023-04-11 21:30:28
Dolgok
Holnapra sok elintézni való jött össze. Ügyes-bajos dolgok. Egyik sem vészes önmagában, de tekintélyes mennyiségű így egyben. Persze közel az 50-hez ezeket csipőből meg tudom oldani. Szerencsére.
A lábamon a körmöt újra érzem, most kivárok vele, nem bántom, ha már nagyon fáj, hívom a dokit....
2023-03-26 20:07:45
Napos péntek
Ma szabadnapom van a suliban, de sok elintézni való. Tegnap Csabikával sokat melóztunk a kertben, de látszik is. Tud dolgozni a gyerek.
Könyvelőhöz megyek, aztán beadom a láncfűrész láncát élezni. Összerakom a feladni való szél-járásokat, gyártom a levéli sportkönyvet. és délután főként a kertben is teszek-veszek. Olyat, ami nem igényel nagy fizikai erőfeszítést.
...
2023-03-03 08:13:40
1 2 3 ...............................99 100 ................149 150 ................197 198 199 
Címkék: Erdélyi Ágnes, Földi Paradicsom, Mezey Laci, KEZDŐDJÖN JÓL EZ HÓNAP IS, NYÁR HUMO, Radnóti Miklós, Tegnap Csabikával, nyár humora, adósságaimat majd, romlás akkor, úgyis elsodor, életben vannak, magánorvosnál üldögéltem, beázást kell, közhatalom képviseletében, magánhatalom képviseletében, előbbi külföldi, utóbbi aranyban, szépséget keresték, holtak arca, eddigi rossz, időnek vége, magyarság egyik, 50-hez ezeket, körmöt újra, láncfűrész láncát, feladni való, levéli sportkönyvet, kíméletlenséggel, képviseletében, pénzoligarchia, nagypolitikára, novelláskötete, finanszírozott, államférfiként, fennmaradásért, kispolitikára, magánorvosnál, megjavították, erőfeszítést, kölcsönökkel, magánhatalom, sportkönyvet, adósságaimat, tényadatokat, elszámolását, keménységgel, lökdösődnek, könyvelőhöz, ténylegesen, spirituális, kegyetlenül, szerencsére, tekintélyes, jegyzetelni, németország, törlesztést, szabadnapom, megöregszem, féltestvére, csabikával, féltünkben, közhatalom, láncfűrész, jászapátit, ellenkezel, paradicsom, föltakarta,
© 2013 TVN.HU Kft.