Belépés
Újabb gyermekgyilkosság sokkolja a közvéleményt Romániában
... szerezték meg a bérlő holland állampolgár adatait és telefonszámát. Szombaton este - még a kislány holttestének megtalálása előtt - beszéltek is vele, de ő akkor már Amszterdamban volt. Elismerte, hogy turistaként áthajtott a falun, de tagadta, hogy találkozott a kislánnyal.
A holttest megtalálása után a román rendőrség felvette a kapcsolatot a holland hatóságokkal, és megtu...
2019-09-23 19:22:36
Klinikai pszichológus és vegyész nyerte el idén A nőkért és a tudományért ösztöndíjat
... figyelemhiányos-hiperaktivitás zavar és az Alzheimer-kór kezelésében hozhatnak változásokat. A díjjal az adományozók azt szeretnék elérni, hogy minél több tehetséges, sikeres nő váljon ismertté és elismertté. Az elismeréssel járó jutalmat szakmai és személyes célokra egyaránt szabadon fel lehet használni - tájékoztatták a díj alapítói hétfőn az MTI-t.
Bunford Nóra, a Lendület...
2019-09-23 18:34:12
Terrorizmus - Megkezdődött annak a női kommandónak a pere, amely pokolgépes merényletet próbált meg végrehajtan
... során a két nő egymásra hárította a felelősséget a támadás kitervelésében és az akció irányításában. A két nő 2016 májusban ismerkedett össze a Périscope nevű applikáción. Ines Madani elismerte, hogy az Iszlám Állam egyik dzsihadistájaként mutatkozott be, és meggyőzte Ornella Gilligmannt arról, hogy menjen hozzá feleségül.
A családanya, aki 2014-ben megpróbált három gyerekév...
2019-09-23 16:31:34
Pilótaképző oktatóközpontot adtak át Nyíregyházán
... alelnök.
A nyíregyházi pilótaképzés története 1968-ra nyúlik vissza, azóta napjainkig több mint 650 hivatásos pilótát képeztek ki a nyíregyházi repülőtéren. Az ott tanult pilóták elismert szakembereknek számítanak a legtöbb légitársaságnál, köztük a Wizz Air-nél is.
Az esemény keretében a pályafutását Nyíregyházán kezdő Veres Zoltán magyar műrepülő Európa-bajnok tartott...
2019-09-23 15:22:22
Főpolgármester-helyettesek: szabálytalan a patkánymentesítési közbeszerzés miatti rendkívüli bizottsági ülés ös
... bizottság 5 igen szavazattal, 1 tartózkodás mellett, ellenszavazat nélkül kérdés, észrevétel és vita nélkül döntött az RNBH Konzorcium kiválasztásáról. Karácsony Gergely saját nyilatkozatában elismerten igennel szavazott - olvasható a nyílt levélben.
"Nyilvánvaló tehát, hogy a rendkívüli bizottsági ülés összehívásával visszás módon saját magukat vizsgálják felül, saját korább...
2019-09-23 14:31:38
Moszkva fogja fizetni az abház fegyveres erők korszerűsítését
...
Az erről szóló rendelet hétfőn jelent meg az orosz online jogi közlönyben. A Georgiától 1992-ban elszakadt, és Oroszország által 2008-ban függetlennek elismert köztársasággal az orosz védelmi tárca tárgyal majd a megállapodás részleteiről, a külügyminisztérium részvételével.
Moszkva és Szuhumi katonai együttműködése hivatalosan a 2008 augusztusi dél-oszétiai orosz-georgi...
2019-09-23 13:41:13
Semjén Zsolt: a legmagasabb kategóriában válik elismert egyházzá az EMIH
...
Semjén Zsolt rámutatott: ezzel alanyi jogon jár az állami, önkormányzati intézményrendszerrel azonos finanszírozás minden közfeladatot átvállaló intézmény tekintetében, legyen az oktatási, szociális, kulturális vagy az élet bármely területét érintő közfeladat-átvállalás. A megállapodás alapján a fegyveres testületeknél felállhat az EMIH tábori lelkészi szolgálata - fűzte hozz...
2019-09-22 21:32:39
Húsz éves a hortobágyi Madárkórház Alapítvány
... nemzeti park szakemberei és önkéntesek vettek részt. A tartási, takarmányozási, elvadítási feladatokhoz a vadmadarakhoz legjobban értő solymászok segítségét vették igénybe. Déri János elismerte, hogy a kezdeti sikerek mellett keserű tapasztalatokat is szereztek főleg a gólyák túlélése tekintetében: a gólyák ugyanis egyedül, az emberi környezetben nem akartak enni és bőséges takarm...
2019-09-21 16:32:31
A Kaláka Ady-estet tart a Pesti Vigadóban
... citera, ének), Gryllus Vilmos (cselló, gitár, ének), Radványi Balázs (mandolin, gitár, ukulele, cuatro, brácsa, ének) és Becze Gábor (bőgő, ének) szerepel.
A 2000-ban Kossuth-díjjal elismert Kaláka mások mellett még József Attila, Kosztolányi Dezső, Weöres Sándor, Kányádi Sándor, Kiss Anna verseinek megzenésítéseivel lett népszerű. Eddig mintegy harminc lemezt készítettek, a ...
2019-09-21 15:12:10
Skandináv filmtörténeti kurzus indul a budapesti Art+Cinemában
... különösebb sikert a korabeli nézők körében, ám később, többek között bravúros technikai megoldásait és a vámpírmítosz sajátos, konvencióktól mentes megközelítését mind a szakma, mind a közönség elismerte. Bár Dreyer műve csupán a filmtörténet harmadik vámpírfilmje, ma már a műfaj jelentős és megkerülhetetlen darabjának tekinthető.
Október 16-án Ingmar Bergmantól, az egyetemes...
2019-09-21 07:10:54
1 2 3 ..................882 883 .........1323 1324 .........1764 1765 
Címkék: Semjén Zsolt, Madárkórház Alapítvány, Kaláka Ady-estet, Pesti Vigadóban, Bunford Nóra, Ines Madani, Iszlám Állam, Ornella Gilligmannt, Wizz Air-nél, Veres Zoltán, RNBH Konzorcium, Karácsony Gergely, Déri János, Gryllus Vilmos, Radványi Balázs, Becze Gábor, József Attila, Kosztolányi Dezső, Weöres Sándor, Kányádi Sándor, Kiss Anna, Ingmar Bergmantól, közvéleményt Romániában, tudományért ösztöndíjat, abház fegyveres, legmagasabb kategóriában, hortobágyi Madárkórház, budapesti Art+Cinemában, bérlő holland, kislány holttestének, holttest megtalálása, román rendőrség, holland hatóságokkal, elismeréssel járó, támadás kitervelésében, akció irányításában, nyíregyházi pilótaképzés, nyíregyházi repülőtéren, legtöbb légitársaságnál, esemény keretében, pályafutását Nyíregyházán, nyílt levélben, rendkívüli bizottsági, erről szóló, orosz online, orosz védelmi, megállapodás részleteiről, 2008 augusztusi, élet bármely, megállapodás alapján, fegyveres testületeknél, vadmadarakhoz legjobban, kezdeti sikerek,
© 2013 TVN.HU Kft.