Belépés
Koronavírus
A koronavírus egy Istentől jött ébredésre való felhívás, hogy legyünk készek Krisztus második
eljövetelére.

John Piper...
2020-06-09 20:51:54
Felkészít minket az ő második eljövetelére
Felkészít minket az ő második eljövetelére

Még ha a keresztyénség történetét be is szennyezik a kudarcot vallott világvége-jóslatok, igaz maradt az, hogy Jézus Krisztus vissza fog jönni. ,,Galileai férfiak, miért álltok itt az ég felé nézve? Ez a Jézus, aki felvitetett tőletek a mennybe, úgy jön el, ahogyan láttátok Őt felmenni a mennybe" (Csel 1,11).
Az ...
2020-06-09 20:47:56
9. évközi hét szombat 06.06
... Pál végrendelete: Timóteus folytassa az evangélium hirdetését!
Szeretett Fiam!
Kérve kérlek az Istenre és Krisztus Jézusra, aki ítélkezni fog élők és holtak felett, az ő eljövetelére és országára: hirdesd az igét, állj vele elő, akár alkalmas, akár alkalmatlan. Érvelj, ints, buzdíts nagy türelemmel és hozzáértéssel.
Lesz ugyanis idő, amikor az emberek nem viselik el...
2020-06-06 05:20:33
Pünkösd a Szentlélek eljövetele
... szóból ered.

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) MTI-hez eljuttatott közleménye szerint pünkösdkor három fontos eseményre emlékeznek a keresztények: a Szentlélek eljövetelére, amit Jézus búcsúbeszédében megígért, az egyház alapítására és az "egész világra kiterjedő missziós munka" kezdetére.

A Szentlélek kiáradásának bibliai leírása szerint az apos...
2020-05-29 13:58:25
Pünkösd - A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények
...
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) MTI-hez eljuttatott közleménye szerint pünkösdkor három fontos eseményre emlékeznek a keresztények: a Szentlélek eljövetelére, amitJézus búcsúbeszédében megígért, az egyház alapítására és az "egész világra kiterjedő missziós munka" kezdetére.
A Szentlélek kiáradásának bibliai leírása szerint az apostolok, miután a Szentlélek...
2020-05-28 12:41:36
Vízkereszt és Duna-szentelés Budapesten 2020.01.06
... folyamatos, ám mi csak annak a megjelenését vesszük észre, akire várakozunk. Ezért van tehát szükségünk arra, hogy minden évben átéljük ezeket az ünnepi eseményeket, mert így készülünk Isten eljövetelére. Ha nem várnánk, észre sem vennénk, hogy itt van közöttünk.
Isten állandóan közeledik felénk. Életünknek egyetlen pillanata sincs, amikor távol lenne tőlünk. Mindenütt jelen ...
2020-01-07 14:32:29
Kiüresíteni a szívünket 12.15
... János.
Hogyan tudjuk befogadni Istent az életünkbe? Talán éppen a várakozás vezet rá erre bennünket. Ugyanis adventben nemcsak karácsonyra várunk, hanem figyelmünket Jézus második eljövetelére fordítjuk. A kettő együtt tud igazán mélyre hatolni bennünk.
Fiatal családok lelkesen készültek advent igazibb átélésére. Arra kérték a csoport lelki vezető papját, hogy olyan fela...
2019-12-15 22:29:21
Bátor Botond adventi gondolatai - Adventi ráhangoló
... .
.................................... .....
- Adventi ráhangoló - advent 1. vasárnapja Jézus második eljövetelére is készülünk.
,,Élj úgy ma, minthogy ha vendégváró lennél. Bármikor megérkezhet a vendég, a mi Urunk Jézus Krisztus."

- 12.02 A...
2019-12-07 20:15:10
Az advent a várakozás, készülődés időszaka
Az advent a várakozás, készülődés időszaka. A természet is ilyenkor megpihen, energiát gyűjt a megújhodásra, a tavasz eljövetelére. Mi emberek azonban pont ebben az időszakban vagyunk talán a legfelpörgetettebbek. Azért hajtunk, hogy a mi karácsonyunk legyen a legszebb, a mi aján...
2019-12-02 07:42:50
Adventtől Karácsonyig
ADVENTTŐL KARÁCSONYIG


1 Adventtől karácsonyig - avagy a karácsonyi ünnep története

2 Advent: Jézus eljövetelére való felkészülés idősz...
2019-12-01 21:30:11
1 2 3 .......26 27 ....39 40 ...52 53 
Címkék: Duna-szentelés Budapesten, Bátor Botond, Adventtől Karácsonyig, John Piper, Jézus Krisztus, Szeretett Fiam, Krisztus Jézusra, Magyar Katolikus Püspöki Konferencia, Urunk Jézus Krisztus, ADVENTTŐL KARÁCSONYIG, keresztyénség történetét, kudarcot vallott, evangélium hirdetését, egyház alapítására, megjelenését vesszük, ünnepi eseményeket, várakozás vezet, kettő együtt, csoport lelki, tavasz eljövetelére, időszakban vagyunk, karácsonyi ünnep, búcsúbeszédében, keresztyénség, hozzáértéssel, keresztények, eljövetelére, karácsonyunk, végrendelete, kiáradásának, figyelmünket, megújhodásra, megjelenését, eljövetelét, konferencia, koronavírus, karácsonyig, eljuttatott, eseményeket, alkalmatlan, karácsonyra, slideplayer, felvitetett, megérkezhet, kiüresíteni, alapítására, felkészülés, eljövetele, hirdetését, vendégváró, készülődés, evangélium, közleménye, gondolatai, vasárnapja, szentlélek, vízkereszt, budapesten, folyamatos, szükségünk, várakozunk, életünknek, emlékeznek, pünkösdkor, türelemmel, történetét, szennyezik, időszakban,
© 2013 TVN.HU Kft.