Belépés
Ukrajna olimpiát rendezne
...
Az elképzelésről Vadim Gutcajt sportminiszter nyilatkozott, kiemelve, hogy az Ukrán Olimpiai Bizottság elnökeként már dolgozik a terv megvalósításán Szerhij Bubka, a rúdugrás olimpiai és világbajnoka.
A rendezést támogatja az ország vezetése, amely szeretné meghívni látogatásra Thomas Bachot, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökét, hogy megbizonyosodhasson róla: Ukrajna...
2020-08-02 11:42:02
Koronavírus - Kisebb csoportokban távoznak a vendégek a vesztegzár alá vont tenerifei hotelből
...
Az első körben kilencen hagyhatták el a négycsillagos tengerparti hotelt, olyan spanyol állampolgárok, akik a Kanári-szigeteken élnek. Őket külföldi és spanyol turisták csoportja követte - közölte a helyi kormány egészségügyi tanácsosának szóvivője.
Emlékeztetett: a hotel 723 vendége közül 130-an távozhatnak, ugyanis mindannyian csak hétfőn érkeztek, és így nem kerültek ...
2020-02-28 12:01:32
Koronavírus - Százharminc vendég távozhat a tenerifei szállodából, ahol magyarok is vannak
... konzult utasítást kapott: egyeztessenek a szomszédos országok megbízottaival, szervezik-e állampolgáraik hazahozatalát.

Az államtitkár közölte, hogy tájékoztatta a spanyol elképzelésről az operatív törzset, és Pintér Sándor belügyminiszter azt mondta, Magyarország repülőt küld az öt magyarért "ha az a járható út".
A tenerifei hotelben 723 szállóvendég van kedd óta ...
2020-02-27 19:42:50
Koronavírus - Menczer: felértékelődik a konzuli regisztráció
... érkezett konzult, hogy konzultáljanak a szomszédos országok megbízottaival, szervezik-e állampolgáraik hazahozatalát.
Az államtitkár közölte azt is, hogy tájékoztatta a spanyol elképzelésről az operatív törzset, és Pintér Sándor belügyminiszter azt mondta, "ha az a járható út", akkor Magyarország repülőt küld az öt magyarért.
Menczer Tamás szólt arról is, hogy Tenerifén ...
2020-02-27 15:01:44
Trump-béketerv - Kreml: az amerikai elképzelés eltér az ENSZ BT határozataitól
... Moszkva "tanulmányozza" az új amerikai béketervet. Ugyanezt mondta azt követően is, hogy Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök csütörtökön Moszkvában személyesen tájékoztatta az elképzelésről Vlagyimir Putyin orosz államfőt.
Peszkov elmondta, hogy az izraeli részről kezdeményezett Putyin-Netanjahu talákozót 24 óra alatt hozták tető alá.
Trump - Netanjahuval az olda...
2020-02-02 16:12:11
DK: azok a nagycsaládosok kapjanak autóvásárlási támogatást, akik egyébként nem tudnának autót venni
... az óvónők és gyermekorvosok számát, és le kell állítani a kilakoltatásokat.
Más témában kérdezték arról, a Horváth László fideszes országgyűlési képviselő által bejelentett elképzelésről, ami a gyöngyöspatai iskolai szegregáció miatt megítélt kártérítést - pénz helyett - oktatási-képzési lehetőségek biztosításával rendezné. Arató Gergely azt felelte, hogy ezzel azt kínálják ...
2020-01-17 12:31:36
Krónika 15. rész (igazságügyi törvénymódosítás, alaptörvény-módosítás)
... jelentette ki.
Annak a véleményének adott hangot, hogy a hatalom le akar gázolni mindenkit, aki tőle függetlenül hozhat döntést.
DK: örvendetes, hogy letesznek erről az elképzelésről
Arató Gergely (DK) örvendetesnek nevezte, hogy a kormányoldal véglegesen letett korábbi elképzelésről, amely "nem működik, nem európai, nem jogszerű és nem jó".
Hangsúlyozta: nem ...
2019-11-19 21:43:44
Zeman visszavonná Koszovó függetlenségének cseh elismerését
...
Milos Zeman szerdán Belgrádban beszélt az elképzelésről újságíróknak az Aleksandar Vucic szerb elnökkel közösen tartott sajtótájékoztatón. Véleménye szerint egy háborús bűnösök által vezetett államnak nincs helye a demokratikus országok között. Emlékeztetett arra, hogy a koszovói háborús bűnöket vizsgáló nemzetközi bíróknak az Aleksandar Vucic szerb elnökkel közösen tartott s...
2019-09-11 15:11:54
ITM: a felsőoktatási stratégiában nem szerepelnek intézményi összevonások, bezárások
... MTI-hez, hogy a 24.hu hírportál egyetemi forrásaira hivatkozva arról írt, ismét előkerülhet a budapesti egyetemek összevonásának terve. A portál információi szerint már értesítették az elképzelésről az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) kari vezetőit, és az új egyetem, a Budapest University vezetője az ELTE rektora lenne.
A minisztérium közleményében rögzítette: a kormány ...
2019-09-02 19:22:42
ooOoo
... egy olyan szokást, hogy sohasem fejezik be, amibe belekezdenek. Az az ENTP, akinek nem fejlődött ki megfelelően a Gondolkodó oldala, azzal a problémával küzd, hogy lelkesen ugrál elképzelésről elképzelésre anélkül, hogy azokat meg is valósítanák. Az ENTP-nek ügyelnie kell arra, hogy teljesen végiggondolja az elképzeléseit azért, hogy hasznosítani tudja őket.

Az ENTP-t ...
2019-01-12 00:40:57
1 2 3 6 7 10 11 12 13 14 
Címkék: ENSZ BT, Vadim Gutcajt, Ukrán Olimpiai Bizottság, Szerhij Bubka, Thomas Bachot, Nemzetközi Olimpiai Bizottság, Pintér Sándor, Menczer Tamás, Benjámin Netanjahu, Vlagyimir Putyin, Horváth László, Arató Gergely, Milos Zeman, Aleksandar Vucic, Eötvös Loránd Tudományegyetem, Budapest University, tenerifei szállodából, konzuli regisztráció, amerikai elképzelés, nagycsaládosok kapjanak, felsőoktatási stratégiában, elképzelésről Vadim, terv megvalósításán, rúdugrás olimpiai, rendezést támogatja, ország vezetése, első körben, négycsillagos tengerparti, helyi kormány, szomszédos országok, államtitkár közölte, spanyol elképzelésről, operatív törzset, tenerifei hotelben, elképzelésről Vlagyimir, izraeli részről, gyöngyöspatai iskolai, véleményének adott, kormányoldal véglegesen, elképzelésről újságíróknak, háborús bűnösök, demokratikus országok, koszovói háborús, budapesti egyetemek, portál információi, minisztérium közleményében, olyan szokást, problémával küzd, elképzeléseit azért, függetlenségének,
© 2013 TVN.HU Kft.