Belépés
Digitálisan folytatódik a Nemzeti Filmintézet Inkubátor Programja
... van.
Az előzsűri korábban a 60 beérkezett pályázatból 10 filmtervet választott be a döntőbe. Ezek közül azt az öt nyertes filmtervet, melyekből film készülhet, az elkészült forgatókönyvek és az alkotók online prezentációi alapján választja ki április végén az NFI által felkért szakmai zsűri.
A bíráló bizottságot Böszörményi Gábor filmforgalmazási szakember, Deák Kristóf...
2020-04-16 14:42:28
Miniszterelnökség: folytatódik a nemzeti kulturális örökség részét képező magyar várak és kastélyok felújítása
... célokat is - tették hozzá.
A tájékoztatás szerint tavaly a felújítási helyszíneken befejeződött a kutatás és a régészeti feltárás, a kiviteli tervek és a komplex kiállítási forgatókönyvek is elkészültek.
Még az idén átadják a bajnai Sándor-Metternich-kastélyt, a dégi Festetics-kastélyt, a füzérradványi Károlyi-kastélt, a mosonmagyaróvári várat, a nádasdladányi Nádasdy-k...
2020-01-11 11:41:30
A vérengzés Dudás államvédelmi sikere volt
... nélkül semmi sem történhetett.
A döntés joga a parancsnoké, az operatívtisztek az ő alárendeltjeinek parancsnoka volt.
A különböző történésekre kész tervek, mai kifejezéssel forgatókönyvek voltak, mint például, ha fegyveresek támadnak vagy, ha csak tüntetők érkeznek a laktanyához.
Ezeket a titkos terveket lehetett aztán felhasználni.
Dudást ezen tervek végrehaj...
2017-04-02 17:00:43
Boros Lajos: Balázsék profik, de pár dolog hiányzik!
... lehetőségére.

Kerestek meg rádiók vagy tévék mostanában?

Voltak, vannak. De mi Vogával komolyabb perspektívát szánunk magunknak, alternatív terveink vannak, készülnek új forgatókönyvek. Különben is tizenegy helyi rádióval élő és szoros műsorkapcsolatban vagyunk.

A saját online rádiótokkal mi a helyzet, úgy alakul, ahogy tervezi a bokorból, amikor m...
2016-02-21 18:33:25
Áder: nagy hangsúlyt kell helyezni a megelőzésre a klímaváltozás kezelésében
... lesz az egyetlen város, amely felkészült a klímaváltozás káros hatásainak a kivédésére.
Úgy fogalmazott, az alkalmazkodás a klímaváltozáshoz, a felkészülés a várható rosszabb forgatókönyvekre a város vezetését és az olasz kormányt is előrelátó döntések meghozatalára késztette.
Az államfő elmondta: meglehetősen költséges projektről van szó, hiszen több mint 5,5 milliárd e...
2015-06-05 15:51:53
A kulturális intézményekben is terjed az iskolai közösségi szolgálat
... területen dolgozókat segíti az iskolai közösségi szolgálathoz kapcsolódó szervezési és működtetési feladatok ellátásában. A dokumentum jogszabályokat, módszertani ajánlásokat, praktikus forgatókönyveket és gyakorlati tanácsokat tartalmaz a kulturális területen megvalósuló tevékenységek keretrendszerének kidolgozására, mely révén az iskolai közösségi szolgálat szerves módon épülhet...
2014-05-22 14:23:12
Önkezű karaktergyilkos – Semjén Zsolt 1.
... szinten sincs másként.

Amit elhallgatunk az nincs is?
Ezen kívül még néhány igen fontos tényt is elkendőz, hogy pl. hogy az említett és elhallgatott bűnöket, népirtó forgatókönyveket elsöprő többséggel azok eszelték ki és hajtották végre, akik - politikai ideológiától függetlenül - maguk is cionista zsidók voltak, vagy akiket a cionista zsidó bosszúvágy...
2013-11-25 18:51:52
Az informatikaoktatás erdélyi módszerét díjazták Amszterdamban
... kezdetben az algoritmusciklusok ledobolt ritmusa által próbálta érthetővé tenni a bonyolult folyamatokat. A következő lépésben a hallgatókat arra kérték, hogy algoritmusokat szemléltető forgatókönyveket készítsenek. Innen vezetett el az út a hivatásos táncosok által eltáncolt algoritmuskoreográfiákig.
Az elkészült hat algoritmusnéptánc összesen közel 2 milliós nézettséget ér...
2013-10-11 17:04:48
Hogyan maradjunk lélekben örökké fiatalok?
... megtervezésénél, a döntéshozatalban és hogy másokat irányítson.

Vállald korodat!
Egy hollywoodi forgatókönyvíró mesélte, hogy tizenkét évesek szellemi szintjének megfelelő forgatókönyveket kellett szállítania. Ez pedig a dolgok tragikus fordulatát jelzi, hiszen elvileg arra számítunk, hogy az emberek túlnyomó többsége érzelmileg és lelkileg éretté válik.
Azt...
2013-08-06 22:33:31
Rajzfilmesek is indulhatnak a médiatanács pályázatán
... film tartalmi megújulását hozhatja magával a médiatanács legfrissebb pályázatokkal összefüggő döntése.
Közölték: a 2013-as Egri Lajos pályázaton a tévéfilmek mellett animációs forgatókönyvek írásával is indulhatnak az alkotók.
Azt írták, hogy a médiatanács a hazai rövidfilmes alkotások megvalósulását az ötlettől a gyártásig támogatja, és az a célja, hogy az elkészült fil...
2013-03-18 16:33:04
1 2 
Címkék: Nemzeti Filmintézet Inkubátor Programja, Boros Lajos, Semjén Zsolt, Böszörményi Gábor, Deák Kristóf, Egri Lajos, nemzeti kulturális, vérengzés Dudás, klímaváltozás kezelésében, kulturális intézményekben, iskolai közösségi, médiatanács pályázatán, előzsűri korábban, elkészült forgatókönyvek, alkotók online, bíráló bizottságot, tájékoztatás szerint, felújítási helyszíneken, régészeti feltárás, kiviteli tervek, komplex kiállítási, idén átadják, füzérradványi Károlyi-kastélt, mosonmagyaróvári várat, nádasdladányi Nádasdy-k, döntés joga, különböző történésekre, titkos terveket, saját online, egyetlen város, klímaváltozás káros, várható rosszabb, város vezetését, olasz kormányt, államfő elmondta, dokumentum jogszabályokat, kulturális területen, cionista zsidó, bonyolult folyamatokat, következő lépésben, hallgatókat arra, hivatásos táncosok, hollywoodi forgatókönyvíró, dolgok tragikus, emberek túlnyomó, médiatanács legfrissebb, 2013-as Egri, tévéfilmek mellett, hazai rövidfilmes, gyártásig támogatja,
© 2013 TVN.HU Kft.