Belépés
Iszlám Állam - Megérkeztek Németországba a Törökországból kitoloncolt feltételezett dzsihadisták
...
Német hírportálok beszámolói szerint az iraki származású, német állampolgárságú személyek repülővel érkeztek Berlinbe. Rendőrök vezették el őket, amint kiszálltak a repülőgépből. A két férfiből, négy nőből és egy csecsemőből álló családot több hatóság bevonásával ellenőrzik.
A személyes adatok védelméről szóló jogszabályok alapján a német sajtóban csak Kanan B. néven azo...
2019-11-14 22:32:31
Jogerősen felfüggesztett börtönre ítélték egy ellenőröket késsel fenyegető férfit
...
Dobó Dénes tájékoztatása szerint az előkészítő ülésen a vádlott beismerő vallomást tett, a terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte és lemondott a tárgyaláshoz való jogáról. A férfi azt mondta, hogy tettét megbánta, és bocsánatot kér az ellenőröktől.
Az elsőfokú bíróság a férfit két év felfüggesztett börtönre ítélte.
A bírósági tényállás szerint a férfitól 2...
2019-11-14 22:18:51
Kétmilliárdos kárt okozó tatabányai bűnszervezetet ellen emeltek vádat
...
A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség bűnszervezetben, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette emelt vádat egy 12 tagú társaság ellen, amely kétmilliárd forint áfát csalt el - tájékoztatta csütörtökön a megyei főügyész az MTI-t.
Reszl Ildikó közölte: a bűnszervezet vezetője tatabányai székhelyű húskészítmények nagykereskedelmével foglalko...
2019-11-07 08:31:15
Vádat emelt az ügyészség Demeter Mártával szemben
...
Közleményükben azt írták, hogy a vádirat szerint Demeter Márta tavaly szeptemberben országgyűlési képviselőként a Magyar Honvédség működésével kapcsolatos adatokról szerzett tudomást,majd azokat a közösségi oldalán közzétette azzal a megjegyzéssel, miszerint a Magyar Honvédség a miniszterelnök közvetlen hozzátartozóját törvénysértő módon szállította.
Amellett, hogy ez a...
2019-11-05 10:49:35
Mérsékelték a terrorellenes készültséget Nagy-Britanniában
...
Priti Patel közölte: az ötfokozatú skálán az eddig érvényben volt második legmagasabb, "súlyos" szintről a harmadik szintre, "jelentősre" módosították a készültségi fokozatot.
A nagy-britanniai terrorkészültségi fokozat 2014 augusztusa óta nem volt ilyen alacsonyan.
Az eddigi "súlyos" fokozat a hivatalos besorolás szerint azt jelentette, hogy a hatóságok "nagyon val...
2019-11-04 17:21:34
Fenyő-gyilkosság - A Fővárosi Ítélőtábla elrendelte, hogy perújításban vizsgálhatják Portik Tamás felbujtói sze
...
A Fővárosi Ítélőtábla keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a táblabíróság megalapozottnak találta a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség perújítási indítványát, és az iratokat megküldte a Fővárosi Törvényszéknek az eljárás lefolytatásához.
A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség augusztus végén jelentette be, hogy perújítási indítvánnyal fordult a Fővárosi Í...
2019-10-29 18:05:30
Jogerősen 18 év fegyházra ítélték a kakucsi lány gyilkosát
...
Az ítélőtábla közleménye szerint a fiatal férfi a középiskola elvégzését követően nagyapja gazdaságában dolgozott Kakucson. Az áldozattal az általános iskolából ismerték egymást, a vádlottnak már akkor megtetszett a lány; 2013-ban a vádlott szeretett volna közelebbi kapcsolatba kerülni vele, azonban a lány a közeledését többször is elutasította.
2016. március 5-én hajnal...
2019-10-25 22:07:13
Tagadták bűnösségüket a Human Operator Zrt. ügyének vádlottai
...
A Czeglédy Csaba vezette Human Operator Zrt.-hez kapcsolódó bűnszervezet ügyében februárban emeltek vádat különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette, valamint hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt 21 ember ellen.
Az ügyészség szerint a 2011-től működő bűnszervezet célja döntően a diákmunkaerő-közvetítéssel foglalkozó cég áfafizetés...
2019-10-21 14:11:53
Vádalkut kötött a szlovák újságíró-gyilkosság ügyének egyik gyanúsítottja
...
A különleges ügyész és a gyanúsított között létrejött vádalkut még a bíróságnak is jóvá kell hagynia.
Részletek nem ismertek, a vonatkozó jogi szabályozásból azonban tudni lehet, hogy az érintettre legkevesebb 8 és 16 év közötti szabadságvesztés várhat az eredetileg kiszabható 25 év vagy életfogytiglan helyett.
Ján Kuciak fiatal szlovák tényfeltáró újságírót és bará...
2019-10-18 14:51:56
Terrorizmus - Hatvan merényletkísérletet hiúsítottak meg 2013 óta Franciaországban
...
A párizsi prefektúrán október 3-án négy áldozatot követelő iszlamista támadás óta nem kellett merényletet meghiúsítani - fogalmazott a France2 közszolgálati televízióban a tárcavezető. Hozzátette, hogy néhány nappal a rendőrségi késelés előtt viszont igen.
"Egy olyan egyénről van szó, akit a 2001. szeptember 11-ei amerikai merényletek ihlettek" - mondta Christophe Castan...
2019-10-18 12:31:27
1 2 3 ..........................169 170 .............253 254 .............337 338 339 
Címkék: Iszlám Állam, Megérkeztek Németországba, Demeter Mártával, Fővárosi Ítélőtábla, Portik Tamás, Human Operator Zrt, Kanan, Dobó Dénes, Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség, Reszl Ildikó, Demeter Márta, Magyar Honvédség, Priti Patel, Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség, Fővárosi Törvényszéknek, Fővárosi, Czeglédy Csaba, Christophe Castan, ellenőröket késsel, ügyészség Demeter, terrorellenes készültséget, kakucsi lány, iraki származású, csecsemőből álló, személyes adatok, német sajtóban, előkészítő ülésen, vádlott beismerő, terhére rótt, tárgyaláshoz való, elsőfokú bíróság, bírósági tényállás, megyei főügyész, bűnszervezet vezetője, vádirat szerint, közösségi oldalán, miniszterelnök közvetlen, ötfokozatú skálán, eddig érvényben, harmadik szintre, készültségi fokozatot, nagy-britanniai terrorkészültségi, hivatalos besorolás, táblabíróság megalapozottnak, iratokat megküldte, eljárás lefolytatásához, ítélőtábla közleménye, fiatal férfi, középiskola elvégzését, általános iskolából, vádlott szeretett,
© 2013 TVN.HU Kft.