Belépés
...akiket az igazságért üldöznek
... nevének megvallásáért üldözöttek!

,,Prés most a világ - minden kisajtoltatik. Ha tajték vagy, a csatornába csordulsz, ha olaj, az olajos edényben maradsz. Elkerülhetetlen a préselés. Prés minden ezen a világon: éhínség és háború, szegénység, drágaság, szükség és halál. Vannak akik zúgolodnak. Ezek a káromlók, a présből fakón folyó, fekete hab. Az olaj ragyog....
2019-12-09 07:56:52
Meg kell értetni a magyarokkal, hogy nincs több ingyenkenyér
... nyereséget, bevételt... Ez volt a valódi OK! Ezzel idézték elő azt az OKOZAT-ot, ami miatt RENDSZERT KELLETT VÁLTOZTATNI. A szocialistának nevezett ÁLLAM CSŐDJÉNEK bekövetkezte elkerülhetetlenné vált.
Ezt 1989-ben sem merték bevallani, mert nagyon jól tudták, hogy a MUNKÁSOK szorgalmasan dolgoztak évtizedeken keresztül. Főleg az ÚJ GAZDASÁGI MECHANIZMUS 1969-1970-es beve...
2019-12-05 13:02:35
Hosszú ideig pihe-puha mákos, diós, vagy gesztenyés kifli ah
Hosszú ideig pihe-puha mákos, diós, vagy gesztenyés kifli ahogy még a nagyik készítették

Sok családnál a régi ünnepek elkerülhetetlen kelléke volt. Pici, csak épp egy harapásnyi szinte, íze nagyon finom, és a kor neki csak jót tesz. Napról-napra csak puhább lesz.
Hozzávalók:
50 dkg liszt
25 dkg zsír
2 dkg élesztő
pici só
2-3 kanál porcukor...
2019-11-27 18:40:38
Térdműtét vár a Veszprém világbajnok francia kézilabdázójára
... megvizsgálták a sérült szalagot a térdében. A kontroll után a Telekom Veszprém orvosaival egyeztetve az a döntés született, hogy a lehető leggyorsabb, teljes gyógyulás érdekében elkerülhetetlen a műtéti beavatkozás, amelyre szerdán kerül sor Franciaországban. A kétszeres világbajnok irányító felépülése előreláthatóan négy hónapot vesz igénybe.
Mahé október elején MRI-vizsgála...
2019-11-23 16:21:38
Brit választások - Johnson: a parlament megakadályozta a Brexitet, Corbyn semleges lenne egy új EU-népszavazás
...
A konzervatív párti kormányfő, aki a BBC televízió péntek esti választási műsorában vett részt, kijelentette: ő nem akart volna decemberben parlamenti választást tartani, de ez elkerülhetetlenné vált, miután a választási kampány kezdetén feloszlatott előző törvényhozás "blokkolta a Brexitet".
Jeremy Corbyn, a legnagyobb brit ellenzéki erő, a Munkáspárt vezetője és minisz...
2019-11-23 07:04:00
A viták lezárása érdekében lemondani is hajlandó a CDU vezetője
... Kramp-Karrenbauer elnöki előadásának is kiemelt támája volt ez a két ügy. A digitalizációval kapcsolatban a többi között kifejtette, hogy a feladatok súlya és összetettsége miatt elkerülhetetlen egy külön szaktárca, egy digitalizációs minisztérium felállítása. A környzetet és az éghajlat védelmével kapcsolatban aláhúzta, hogy a a kereszténydemokrata politika a teremtő művének megő...
2019-11-22 19:15:29
Putyin: a szénhidrogénekről való teljes lemondás veszélyt jelentene a civilizációra
... hogy szénhidrogén-nyersanyagok, atomenergia és vízenergia nélkül az emberség nem képes a túlélésre és a civilizáció fenntartására" - hangoztatta.
Hozzátette, hogy ettől még elkerülhetetlenül szükség van az eszközök összpontosítására a megújuló energiaforrások fejlesztésére "amelyek évezredekig megóvják a természetet az eljövendő nemzedékek számára".. Közölte, hogy Oroszország...
2019-11-20 18:42:41
Jászberény - Olvasó Boldogasszony ferences templom
... építette. Ekkor helyezték a torony csúcsára a Szent Koronát, jelezve ezzel a jászok hűségét a mindenkori királyhoz.
1772-ben a templomhajó földrengés áldozatává vált, a lebontása elkerülhetetlen volt. Az új klasszicista templomhajót Jung József tervei szerint építették, Gróf Esterházy Károly egri püspök 1782. július 28-án szentelte fel.
A templombelső berendezései is a f...
2019-11-17 21:09:15
MNB: ideje újragondolni az infláció mérését
... milyen erők mozgatják korunk inflációs trendjeit és hogyan változtak meg ezek a tényezők a megelőző évtizedekhez képest. Másrészt úgy vélik, hogy a digitális átalakulás kezdetén elkerülhetetlenül felmerül az a kérdés is, hogy vajon a jelenlegi rendszerek képesek-e megfelelően mérni gazdaságok és azon belül az infláció mozgásait.
Mint írták, a digitális fejlődés nem csak a ga...
2019-11-11 10:31:09
A Kádár-korszakról, és amit elhallatnak róla
... apparátus - rátelepedve minden vállalat, üzem és intézmény élére egészen egyszerűen felélte azok MINDEN BEVÉTELÉT.

A szocialistának nevezett ÁLLAM CSŐDJÉNEK bekövetkezte elkerülhetetlenné vált.

1989-ben drámai hangú felszólalásokkal lettek tele a JEGYZŐKÖNYVEK, melyek a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) Központi Bizottsági ülésein készültek.
A fotó...
2019-11-08 14:03:05
1 2 3 .............314 315 ......471 472 .......628 629 630 
Címkék: Olvasó Boldogasszony, RENDSZERT KELLETT VÁLTOZTATNI, ÁLLAM CSŐDJÉNEK, GAZDASÁGI MECHANIZMUS, Telekom Veszprém, Jeremy Corbyn, Szent Koronát, Jung József, Gróf Esterházy Károly, MINDEN BEVÉTELÉT, Magyar Szocialista Munkáspárt, Központi Bizottsági, igazságért üldöznek, parlament megakadályozta, viták lezárása, szénhidrogénekről való, infláció mérését, világ &#8211, csatornába csordulsz, olajos edényben, présből fakón, olaj ragyog, szocialistának nevezett, nagyik készítették, régi ünnepek, harapásnyi szinte, sérült szalagot, kontroll után, lehető leggyorsabb, műtéti beavatkozás, kétszeres világbajnok, konzervatív párti, választási kampány, legnagyobb brit, digitalizációval kapcsolatban, többi között, feladatok súlya, külön szaktárca, digitalizációs minisztérium, éghajlat védelmével, teremtő művének, civilizáció fenntartására, eszközök összpontosítására, megújuló energiaforrások, eljövendő nemzedékek, torony csúcsára, jászok hűségét, mindenkori királyhoz, templomhajó földrengés,
© 2013 TVN.HU Kft.