Belépés
Bika csillagjegy: Április 20 -tól május 20
... Nyilas, Vízöntő
Talizmánjai
Achát, smaragd, karneol, topáz, ólom, gránit
Erőssége
Türelmes, következet...
2021-04-26 11:38:27
Elkeseredés
... egyik szeretett barátod vállára. Teljesen ráhajoltál valaki másra, és megnyugodtál, lecsendesedtél, bízva egy másik ember erejében.
Ugyanez a helyzet, amikor kísértést érzel az elkeseredésre a lelki gyötrelmek alatt. Ha már valaha közel kerültél az elkeseredés pontjához, akkor Isten nem ezt üzente neked: ,,Légy erős és bátor" (Józs 1,6), mert Ő tudja, hogy erőd és ...
2020-05-13 07:26:23
„Álljatok helyt!”
... odajön dicsekedve: ,,Ha a tenger gátolja utadat, gyalogolj bele, és várd a csodát!" Az igazi hit azonban sohasem hallgat az önteltségre, türelmetlenségre, gyávaságra vagy elkeseredésre, hanem csak Istenre hallgat, aki ezt mondja: ,,Álljatok helyt!" Aztán ez a hit úgy megáll rendületlenül, mint egy szikla.
,,Álljatok helyt!" Olyan helyzetbe kel...
2020-04-24 06:54:15
Jónás Tamás versei
JÓNÁS TAMÁS VERSEI


Jónás Tamás (Ózd, 1973. március 14. - ) magyar nyelven alkotó roma származású költő, író, programozó.

Nehéz gyermekkora volt. 16 éves kora óta jelennek meg versei. Több kötet szerkesztője. Eddig ...
2019-08-03 19:00:20
Május 1. - Dobrev: nem igaz, hogy az EU-n kívül is van élet
... "rabszolgatörvénnyel eladták", a közigazgatásban dolgozóktól pedig nemcsak a szabadságuk jelentős részét vették el, de még az ebédidejüket is - közölte Dobrev Klára.
Azért is van ok az elkeseredésre, mert az uniós tagság 15 évéből az Orbán kormány tízet "elherdált" - fogalmazott.
Az a Magyarország, amelyik korábban a legfontosabb európai döntések központjában volt, amel...
2019-05-01 19:53:42
Az Ősz szépsége ismét belopózott az életembe .
... mennem kell , csodálni
a szépet , mert az emlékeimben a csodálatos ifjú kori
emlékek hömpölyögnek . Elhervadt virágok a réten ,
fent a magas bércen , nem ok az elkeseredésre .
Az oxigén dús hegyi levegőtől kifulladva , leülök egy kidőlt
farönkre , s hallgatom ahogy a madrak szabadon röpködnek ,
lármáznak , senki és semmi nem zavarja őket . ...
2018-11-14 12:23:52
Milyen a világ ?
... pénzed, semmit sem tartasz drágának.
Ha elrontod a gyomrodat, fáj a fejed, balsiker ér vagy gondok lepnek meg, egyszerre sötétnek látsz mindent és hajlandó vagy a legnagyobb elkeseredésre.
Hej, pedig a világ, az élet szép, mert aki teremtette, csak szépet alkotott! Ha mègis csúnyának találjuk, a hiba bennünk van.

( Szenthelyi-Molnár István: Emberek ! A...
2018-08-21 23:43:04
Az őszödi beszéd rejtett üzenete a mának
... irányított média - hogy nincs az a SZERVEZKEDÉS, amelyik hatékonyan felléphetne a NATO-val és az Európai Unióval BEBIZTOSÍTOTT párt-politikusokkal szemben!
*
*
De, elkeseredésre csak azoknak van okuk, akik képtelenek pártpolitikai behatároltság nélkül megszervezni a MAGÁNÉLETÜKET!
*
*
Az ugyanis, már 2006. október 6-án kiderült, hogy a Gyurcsány-beszé...
2017-02-02 00:16:36
Keserűség
..."A keserűség akkor tör elő szívünkből, amikor nem bízunk Isten kizárólagos uralmában életünk fölött. Ha volt valaha valakinek alapos oka az elkeseredésre, akkor az József volt. Féltékeny testvérei eladták rabszolgának, gazdájának erkölcstelen felesége hamisan vádolta, és az, akit megsegített a börtönben, megfeledkezett róla, de mindezek ellenére József sohasem tévesztette szeme elő...
2017-01-17 15:35:48
Hetven éve végezte ki Szálasi Ferencet a purimünnepre vágyó
... Gonosznak, a Fényre mért súlyos csapása előtt állunk megrendülten, és a nemzetet ért veszteség tölti el szívünket túlcsorduló bánattal. A mai súlyos időkben, talán hajlamosak lehetünk az elkeseredésre is. De idézzük megint Hérakleitoszt: ,,Az ember nem lesz jobb, ha az történik vele, amit akar: a betegség teszi az egészséget édessé és jóvá, az éhség a jóllakottságot, a munka ...
2016-03-13 09:23:24
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 12 
Címkék: Jónás Tamás, Szálasi Ferencet, JÓNÁS TAMÁS VERSEI, Dobrev Klára, Szenthelyi-Molnár István, Európai Unióval BEBIZTOSÍTOTT, őszödi beszéd, purimünnepre vágyó, másik ember, lelki gyötrelmek, elkeseredés pontjához, tenger gátolja, közigazgatásban dolgozóktól, szabadságuk jelentős, uniós tagság, legfontosabb európai, magas bércen, madrak szabadon, legnagyobb elkeseredésre, élet szép, hiba bennünk, keserűség akkor, történik vele, betegség teszi, egészséget édessé, türelmetlenségre, közigazgatásban, jóllakottságot, lecsendesedtél, megfeledkezett, politikusokkal, bebiztosított, elkeseredésre, hérakleitoszt, magánéletüket, rendületlenül, behatároltság, pártpolitikai, szervezkedés, ebédidejüket, hömpölyögnek, megszervezni, rabszolgának, megnyugodtál, magyarország, megrendülten, purimünnepre, központjában, legfontosabb, erkölcstelen, szerkesztője, csillagjegy, kizárólagos, gyermekkora, elkeseredés, túlcsorduló, tévesztette, megsegített, önteltségre, talizmánjai, fogalmazott, dolgozóktól, szabadságuk, felléphetne, emlékeimben,
© 2013 TVN.HU Kft.