|
|
|
... félretesszük.
4, Egy nagy tálban összekeverjük a fent előkészített hozzávalókat. Sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olívaolajjal és b... |
2024-02-12 13:05:12 |
|
|
|
|
|
|
... lé melegedni kezd, akkor adja hozzá a mézet. Egy sűrűbb elegyet kell kapnia. A mézzel együtt már ne forralja a szirupot, csak enyhén melegítse meg, hogy a gyömbéres víz és a méz elkeveredjenek egymással. Amikor elkészült, húzza le a tűzről az edényt, a szirupot pedig töltse egy befőttesüvegbe.
Megelőzésképpen a gyógyteájába tegyen egy-egy teáskanálnyi szirupot, de önmag... |
|
2018-06-05 10:43:39 |
|
|
|
|
|
|
... a túrókrémmel és a friss gyümölcsökkel. Ha felépítettük a tortát, a színezett bevonattal, lentről sötétedve bevonjuk a torta külsejét és spatulával egyenesre húzzuk, hogy közben elkeveredjenek a színek, és átmenetes legyen az oldala. A tetejét gyümölcsökkel díszítjük.
Forrás: Mindmegette.hu[/b... |
2018-04-22 01:19:15 |
|
|
|
|
|
|
... mosogatószer
1 evőkanál szilikon ragasztó
1 bögre meleg víz
Alkalmazás:
az összes hozzávalót öntsük bele a műanyag flakonba
jó rázzuk össze, hogy teljes mértékben elkeveredjenek
egy vékony réteggel kenjük be az előre megtisztított kályhát
hagyjuk, hogy rászáradjon, és, amikor összepiszkolódott a kályha, egyszerűen egy mozdulattal töröljük le róla... |
|
2017-01-16 13:21:21 |
|
|
|
|
|
|
... pirulni kezd, hozzáadjuk az aszafoetidát, a kurkumát és a masalát.
Picit összekeverjük, majd hozzáadjuk a zöldségeket és a sót, és jól átforgatjuk, hogy a zöldségek elkeveredjenek a fűszerekkel. 5 perc után újra megkeverjük, és takarékon főzzük tovább, amíg megpuhulnak a zöldségek (kb. 15 perc).
Megjegyzés
Bármilyen zöldségből elkészíthetjük a s... |
2016-07-14 22:23:31 |
|
|
|
|
|
|
... majd nyomd át fokhagymaprésen. Tedd hozzá a narancs
kifacsart levét és az olajat, üvegedényben jól lezárva hagyd állni 12 órán át, közben
többször rázd fel, hogy jól elkeveredjenek a hatóanyagok.
Így használd
Kenj egy kicsit az olajból az érintett erekre, és fóliát is tekerj rá, hogy jobban hasson.
Maradjon így egy éjszakán át, minden nap i... |
2016-01-17 12:19:28 |
|
|
|
|
|
|
... cukrot (közben folyamatosan dolgozzon a habverő), és egészen kemény habbá verjük. Folyamatos működés mellett a tojássárgákat is egyenként hozzáadjuk, mindig megvárva, hogy alaposan elkeveredjenek.
A liszt következik, ezt is kanalanként adjuk hozzá, folyamatos habverés mellett. Ha már homogén a massza, egy fakanállal lazán belekeverünk egy evőkanál olajat is. Sütőpapírra... |
2015-10-13 15:49:06 |
|
|
|
|
|
|
... tesszük, mélyedést készítünk bele.
A vízben elkeverjük a zselatint, majd felmelegítjük. Beletesszük a mézet és a margarint, majd mindhármat összemelegítjük, hogy elolvadjanak és elkeveredjenek egymással.
A porcukor közepén lévő mélyedésbe öntjük a folyadékot, majd fakanállal elkeverjük.
Kis adagokban, fokozatosan a másik adag átszitált porcukorból teszünk hozzá és h... |
2015-10-02 14:21:38 |
|
|
|
|
|
|
... cukrot (közben folyamatosan dolgozzon a habverő), és egészen kemény habbá verjük. Folyamatos működés mellett a tojássárgákat is egyenként hozzáadjuk, mindig megvárva, hogy alaposan elkeveredjenek. A liszt következik: ezt is kanalanként adjuk hozzá, folyamatos habverés mellett. Végül jön a kakaópor, ugyanígy. Ha homogén lett a massza, kikapcsoljuk a gépet, és hozzáadunk 1 evőkanál ... |
2015-01-28 21:45:22 |
|
|
|
|