Belépés
Koronavírus - Van, ahol kérik, van, ahol tiltják a kerti hulladék égetését vidéken
... kérte a lakosságot, hogy - tekintettel veszélyhelyzetre - a város közigazgatási területén ne gyújtsanak tüzet.
Velencén március 18. óta tilos a kerti hulladék égetése, aki a tiltás ellenére tüzet gyújt, 50 ezer forintig terjedő helyszíni bírságot, illetve 150 ezer forintig terjedő közigazgatási bírságot kaphat.
Ugyanekkora büntetés jár a kerti hulladék égetéséért Marto...
2020-04-01 18:03:19
Koronavírus - Agrárgazdasági kamara: jelentős értékesítési problémák vannak a nyúlágazatban
... ágazati export fő piacát jelentő Olaszország felé csak jelentősen megemelt díjjal vagy egyáltalán nem vállalják a szállítást.
Elképzelhető, hogy a hazai feldolgozók a csökkentett ár ellenére sem lesznek képesek eladni áruikat az európai piacokon. Így a piac beindulásáig a termékeket fagyasztott állapotban kell tárolni, ami jelentős többletköltséget és likviditási zavarokat er...
2020-04-01 17:52:46
Koronavírus - Tusk: az Európai Néppártnak felül kell vizsgálnia eddigi álláspontját a Fidesz tagságáról
... a vészhelyzeti szabályok, de legfőképp azért, mert hogy azokat időkorlát nélkül vezetik be.
"Sokan Önök közül nem egyeztek bele a Fidesz kizárásába a politikai családunkból, annak ellenére sem, hogy bírálták Orbán politikáját a korábbi döntései miatt" - fogalmazott Tusk.
Jelenleg legfontosabb feladat a járvány megfékezése, azonban hamarosan eljön az ideje, hogy a pártcsa...
2020-04-01 17:43:15
A pilátesz jelentősen javítja a vérnyomást fiatal, elhízott nőknél egy új kutatás szerint
... közegészségügyi problémává vált. Ugyan a testmozgás igazoltan kulcsfontosságú a szív- és érrendszeri problémák megelőzésében és kezelésében, a túlsúlyos nők hajlanak a mozgásszegény életmódra. Annak ellenére, hogy a médiában olvashatók írások a pilátesz kardiovaszkuláris előnyeiről, tudományos bizonyítékokból hiány volt.
A friss tanulmány készítői fiatal, 19-27 éves, magas vé...
2020-04-01 17:22:50
Koronavírus - Az EU államilag támogatott, rövidített munkaidős rendszert javasol
...
"A javaslat lényege, hogy a vállaltok annak ellenére is fizetnek alkalmazottiaknak, hogy nem nyereségesek. A válság ideje alatt az alkalmazottaknak lehetősége nyílik a továbbképzésre és olyan új képességek megszerzésére, amelyekből a vállaltok is profitálhatnak" - tájékoztatott az elnök.
Hozzátette: hasonló kezdeményezések több EU-tagállamban hasznosnak bizonyultak, a 20...
2020-04-01 15:42:30
Koronavírus - Nógrádban a helyi gazdaságot erősítő programcsomagot állít össze a megyei önkormányzat
... átcsoportosításokat.
A csomag harmadik eleme a "Projektdoktor" program. Célja a most futó önkormányzati és nem önkormányzati uniós és hazai forrású pályázatok szakmai támogatása, hogy a veszélyhelyzet ellenére sikeresen megvalósuljanak. Ennek érdekében információs telefonvonalat hoznak létre. Akut probléma esetén a megyei önkormányzat javaslatot tesz a hatáskörrel rendelkező...
2020-04-01 14:32:28
Markovits László: nagyobb szerepet kaphat a klubhűség és a magyar fiatalok szerepeltetése
... ne kerüljenek rögtön egzisztenciális bizonytalanságba, és lehetőségük legyen magukra és a családjaikra vigyázni.
"Jelenleg úgy kalkulálunk pénzügyileg, hogy a kialakult szituáció ellenére le tudjuk zárni a 2019/20-as szezont, és nem kényszerülünk alapvető változtatásokra" - mondta.
Hozzátette, még senki sem tudja megmondani, hogy hosszú távon pontosan milyen hatások éri...
2020-04-01 14:22:04
Márton Anita még nem döntött az olimpiai felkészülésről
... nagyjából hasonló időpontra halasztották az olimpiát, vagyis jövőre július végén és augusztus elején kerül rá sor, ahogyan idén lett volna. A kvótával tavaly május óta rendelkező atléta ennek ellenére még nem döntött a részvételről.
"Nem titkolt szándékom volt, hogy az idei év után abbahagyom, vagy szüneteltetem a karrieremet családalapítás miatt" - nyilatkozta. Hozzátette, a...
2020-04-01 13:21:58
Scherer bíboros: „Viták mindig vannak, nekünk az a fon
A brazil főpásztorok kitartanak amellett, hogy a jelenlegi vészhelyzetben felelőtlenség lenne nyilvános vallási szertartásokat végezni. Annak ellenére, hogy Jair Bolsonaro brazil elnök több megszólalásában bagatellizálta a járványveszélyt, és kritizálta a katolikus püspököket, akik az egészségügyi hatóságokkal összhangban lemondtak a nyilvános szentmisékről.
Scherer bíboros: &...
2020-04-01 12:03:11
Koronavírus - Az ukrán belügyminisztert felháborítja a külföldről hazamenekítettek viselkedése
... Volodimir Zelenszkij elnök már március 13-án kérte a külföldön tartózkodó ukránokat: haladéktalanul térjenek haza, mert a koronavírus-járvány veszélye miatt lezárják a határokat. Ennek ellenére a következő napokban is voltak, akik elutaztak Balira nyaralni, majd rá két hétre, a határzár véglegessé tétele után követelték a hazahozatalukat, amit az állam mindennek ellenére a héten m...
2020-04-01 11:41:52
1 2 3 ............3804 3805 .......5706 5707 ......7608 7609 7610 
Címkék: Európai Néppártnak, Markovits László, Márton Anita, Sokan Önök, Jair Bolsonaro, Volodimir Zelenszkij, kerti hulladék, pilátesz jelentősen, vérnyomást fiatal, helyi gazdaságot, megyei önkormányzat, magyar fiatalok, olimpiai felkészülésről, ukrán belügyminisztert, külföldről hazamenekítettek, város közigazgatási, tiltás ellenére, hazai feldolgozók, európai piacokon, piac beindulásáig, termékeket fagyasztott, vészhelyzeti szabályok, politikai családunkból, korábbi döntései, járvány megfékezése, testmozgás igazoltan, mozgásszegény életmódra, médiában olvashatók, pilátesz kardiovaszkuláris, friss tanulmány, javaslat lényege, vállaltok annak, válság ideje, alkalmazottaknak lehetősége, csomag harmadik, most futó, veszélyhelyzet ellenére, hatáskörrel rendelkező, családjaikra vigyázni, kialakult szituáció, kvótával tavaly, karrieremet családalapítás, brazil főpásztorok, jelenlegi vészhelyzetben, katolikus püspököket, egészségügyi hatóságokkal, nyilvános szentmisékről, külföldön tartózkodó,
© 2013 TVN.HU Kft.