Belépés
Felmérés: készpénzben fizetjük az online rendeléseket
...
Tavaly a magyar vásárlók több mint 38 milliószor rendeltek online áruházakban. Az áruk ellenértékének kiegyenlítésekor nagyon magas, több mint 74 százalék az utólagos fizetések aránya, és ezen belül is a készpénzes fizetés dominál mind a személyesen átvett, mind a házhoz szállított termékek esetében. Összességében az online rendelések 55 százaléka készpénzes, míg a rendelések...
2019-06-13 11:21:14
Nyugdíjrendszer: durva változást tartogatnak a választások u
... szükségleteinek ellátásáról a tartásra köteles gyermek helyett anélkül gondoskodik, hogy erre jogszabály vagy szerződés rendelkezése alapján köteles lenne, az indokoltan nyújtott ellátás ellenértékének megtérítését az ellátás nyújtásától számított egyéves jogvesztő határidőn belül követelheti a tartásra kötelezhető gyermektől. És ehhez nem kell a szülő hozzájárulása sem!
...
2018-04-03 20:01:21
Nyugdíjrendszer: durva változást tartogatnak a választások u
... szükségleteinek ellátásáról a tartásra köteles gyermek helyett anélkül gondoskodik, hogy erre jogszabály vagy szerződés rendelkezése alapján köteles lenne, az indokoltan nyújtott ellátás ellenértékének megtérítését az ellátás nyújtásától számított egyéves jogvesztő határidőn belül követelheti a tartásra kötelezhető gyermektől. És ehhez nem kell a szülő hozzájárulása sem!
...
2018-03-29 19:35:07
Január 1-től változnak a Magyar Posta pénzmosás megelőzési feladatai csekkbefizetéseknél
... (adó, illeték, bírság) csekkeknél sincs szükség a befizető azonosítására, akkor sem, ha készpénzzel fizet az ügyfél.
A közlemény szerint az FM jelzésű (áru- és szolgáltatás ellenértékének megfizetésére szolgáló) csekkeknél sincs szükség a befizető azonosítására 300 000 forintos összeghatárig, ha a csekken szereplő érték 300 000 és 2,5 millió forint között mozog és az ügyfél ...
2017-12-28 11:41:41
Emmi: a kormány támogatja a cigányzenét
... százaléka étel- és italforgalomból, illetve szálláshely-szolgáltatás nyújtásából származik. A társasági adóból lehet leírni a nyújtott élőzenei szolgáltatás áfa nélkül számított ellenértékének legfeljebb 50 százalékát, így 3 év alatt jelentős összeget, több mint 62 millió forintot írhat le egy vendéglátóhely.
Nemrégen a kormány a magyarországi cigányzene támogatására és népsz...
2017-06-10 07:05:48
Tallóztam
... szükségleteinek ellátásáról a tartásra köteles gyermek helyett olyan személy gondoskodik, akinek ez egyébként nem lenne kötelezettsége.

Az ilyen indokoltan nyújtott ellátás ellenértékének megtérítését a javaslat szerint a tényleges tartást nyújtó személy követelheti az ellátás nyújtásától számított egyéves jogvesztő határidőn belül.

Ez utóbbinak az a jelentős...
2017-06-09 09:53:30
Ki, mennyi esélyt lát, a gumicsizmás bonszáj diktátor ELSZÁMOLTATÁSÁRA az elkövetkező 5 évben?
... — a stróman Mészáros Lőrinc-cel, immár hosszú évek óta —, az állami közbeszerzési pályázatok sorozatos (kb. 75%-os részarányú) elnyerését követő projekt-kivitelezésék ellenértékének az állami költségvetésből a Mészáros cégei részére (leginkább, orbán bankszámlájára...) történő "átutalása" jogcímén!
● Mindebből következően, a röhejesen hivatalos (vagy hivatal...
2017-03-04 03:26:33
Elkezdődött a KSE-ügy tárgyalása Szegeden
... és reklámtevékenységről a KSE Kft.-nek. Valamennyi vádlott tudott a szerződések valótlanságáról és arról, hogy tényleges gazdasági tevékenység nem áll mögöttük. A számlák átutalt ellenértékének jelentős részét a cégvezetők felvették, majd visszajuttatták a KSE Kft. ügyvezetőjének, aki a sportolók járandóságát készpénzben kifizette. A teljesítés nélkül kifizetett számlák összértéke...
2017-02-07 15:20:51
FM: a kormány továbbra is prioritásként kezeli az állattartók helyzetét
... nyújt, amelyet először a 2016. október 1. és 2017. március 31. között megvásárolt, illetve tenyésztésbe vont apaállatok után számolhatnak el az állattartók, a forrás az apaállat ellenértékének 75 százalékáig igényelhető. A támogatás éves keretösszege 300 millió forint.
A minisztérium kiemelt figyelmet fordít azokra az ágazatokra (sertés, baromfi), amelyek közvetlen uniós támo...
2017-01-30 17:33:42
Egymilliárd forintnyi áfát csalt el egy kecskeméti férfi
... Szlovéniából. A termékek magyar értékesítése után fizetendő áfáját úgy csökkentette, hogy a műtrágya beszerzését hamis belföldi számlákkal igazolta.
Nem törődött a fiktív számlák ellenértékének átutalásával, az elektronikus közúti áruforgalom-ellenőrző rendszerbeli (ekáer-) bejelentésekkel vagy az árukészlet papíron történő felhalmozódásával. Fény derült arra is, hogy a fikt...
2017-01-24 09:21:44
1 2 3 7 8 10 11 13 14 15 
Címkék: Magyar Posta, Mészáros Lőrinc-cel, online rendeléseket, kormány támogatja, gumicsizmás bonszáj, kormány továbbra, állattartók helyzetét, kecskeméti férfi, magyar vásárlók, áruk ellenértékének, utólagos fizetések, készpénzes fizetés, személyesen átvett, házhoz szállított, online rendelések, tartásra köteles, indokoltan nyújtott, ellátás nyújtásától, tartásra kötelezhető, szülő hozzájárulása, befizető azonosítására, közlemény szerint, csekken szereplő, társasági adóból, nyújtott élőzenei, magyarországi cigányzene, ilyen indokoltan, javaslat szerint, tényleges tartást, stróman Mészáros, állami közbeszerzési, állami költségvetésből, röhejesen hivatalos, szerződések valótlanságáról, számlák átutalt, cégvezetők felvették, sportolók járandóságát, teljesítés nélkül, apaállat ellenértékének, támogatás éves, minisztérium kiemelt, termékek magyar, műtrágya beszerzését, fiktív számlák, elektronikus közúti, árukészlet papíron, elszámoltatására, kiegyenlítésekor, nyugdíjrendszer, valótlanságáról,
© 2013 TVN.HU Kft.